Vyhledávání
Kam na střední školu
26.9.2010 | Mr. Vydra | 3.175 zobrazení | 17 odpovědí
Řeším na jakou školu po základce. Poraďte mi kdo jste studentem nebo absolventem střední rybářské školy. Díky za vaše odpovědi.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 11. listopadu 2010 v 19:11 ® Robur
-
rybous
reagovat - Čtvrtek 7. října 2010 ve 23:59 ® osprey reakce na …
-
Kuri> Já doufám, že se to jednou zlepší. V téhle zemi se musí narovnat spousta pokřivených věcí, ale snad se jednou narovnají.
reagovat - Čtvrtek 7. října 2010 ve 23:58 ® osprey reakce na …
-
the fish> Boha jeho – a to sis nemohl aspoň pokecat?
Já se nechtěl vtírat, měli jste dost práce a slyšel jsem, že i hlad. Navíc jsem měl v palici vítr z toho, co jsem viděl, slyšel a jak s těmi informacemi naložím, takže jsem byl lehce rozostřenej. Teď zrovna (viz čas odeslání příspěvku) sázím do zásobníku článek o okouncích od vašeho pana ředitele (byli jsme k němu udělat fotky).
Ale mám pro tebe ještě jednu zprávu, snad dobrou. Přijedu k vám víckrát a rád bych si udělal čas i na studenty. Tělo musí do hrobu zhuntovaný a pokud má člověk co předat, měl by se snažit rychle, protože dneska jeden neví dne ani hodiny
reagovat - Středa 6. října 2010 ve 21:33 ® the fish
-
Musím reagovat a Ospeye. Videl jsem ho z avie na 100 metrů a uz jsem věděl o jakého chlapa se jedná.. Fotka může dělat divy ale konkrétní setkání je prostě setkání !! Potkali jsme se na Školním pokusnictví ve Vodňanech, konkrétně při určování pohlaví pstruha obecného (forma potoční), zrovna po odchytu na elekrtický agregát ze pstruhového revíru Zlatá stoka. Na první pohled velice příjemný, chápavý a cílověvědomý rybář. Můžu jen gratulovat a tiše závidět. Máte obrovské charisma a zapálení k rybolovu, a to mi stačilo s vámi „prožít“ jen pár desítek vteřin, abych toto mohl vydedukovat. Velice si Vás vážím. Jste pro mě obrovská osobnost!
reagovat - Úterý 5. října 2010 ve 23:25 ® Kuri reakce na …
-
To ti jenom přeji já bych taky rád zůstal u rybařiny je to nádherné řemeslo, ale bohužel peníze které mi nabídli bylo to asi kolem 11 tis, bylo hodně málo.
reagovat - Úterý 5. října 2010 ve 21:39 ® osprey
-
Dnes jsem na škole ve Vodňanech byl, byla mi předvedena, ukázána, vychválena a musím říct jedno. Jako studentovi by se mi tam líbilo. Má to tam atmosféru a pokud jde o materiální vybavení, rozhodně jdou s dobou – počítače, kvalitní mikroskopy, interaktivní tabule…
A všeobecně docela milí lidé.
Pokud jde o uplatnění, uvidíme, jak to bude vypadat po roce 2014, kdy by mohly nastat jisté změny ve vlastnictví dekretů na rybářské revíry. Třeba konečně vyvstane zájem o kvalitní profesionální hospodáře.
reagovat - Pondělí 4. října 2010 ve 22:39 ® the fish
-
U různých studentů studujících různé školy vždy není prioritou zabývat se vystudovaným oborem.. Vyučený elektrikář může dělat čišníka, a vyučený kuchař může například dělat dělníka na sádkách. Tím chci říci, jestli že máš zajištěné pracovní „cíle“ do budoucnosti.. (rodinná firma atd. atd.) a zajímáš se např. o SRŠ ve Vodňanech tak není důvod proč na tu školu nejít a už vůbec nikdo neřekl, že nemůžeš úspěšně pokračovat v dalším studiu na VOŠ nebo VŠ. Cca 50% absolventů SRŠ pokračuje dále ve studiu. Osprey má pravdu, ale záleží jen na tobě jak se rozhodneš a na jakou školu půjdeš.
reagovat - Pátek 1. října 2010 ve 13:41 ® Sander
-
Moji dva spolužáci ze základky, kteří šli do Vodňan, kam jsem chtěl i já a naštěstí to neudělal, jsou oba bez práce. Resp. lítaj po sezónních brigádách ve stavebnictví atp., aby se uživili.
reagovat - Pátek 1. října 2010 ve 13:08 ® Ciffik reakce na …
-
Kuri> v rybaření ne, ale v oblasti ryb jich je dost… dělám ryby na ostravske uni a jiz ted jako student si nemuzu stezovat…
reagovat - Pátek 1. října 2010 v 9:54 ® mekvak
-
Ve Vodňanech je 16. října 2010 den otevřených dveří,tak si můžeš udělat představu například tam. Co se týče následného uplatnění a platového ohodnocení, tak musím souhlasit s názory ostatních.
reagovat
http://www.srs-vodnany.cz/Def.aspx?… - Úterý 28. září 2010 ve 13:10 ® Kuri
-
Já mám rybářskou školu z Třeboně plus k tomu maturitu z té samé školy a pracuji jako skladník, co si budeme říkat peníze jsou dneska nutností a v rybařině jich moc není.
reagovat - Neděle 26. září 2010 ve 23:57 ® FISHERBOY
-
kamarad ma učnák z třeboně a je mu to hovno platny…rozváží pizzu…
reagovat - Neděle 26. září 2010 ve 22:35 ® sus1
-
Joo,ale ještě se dostat do té banky??!!(na pěkné místo,těěěěěžko)
reagovat - Neděle 26. září 2010 ve 21:06 ® Mr. Vydra
-
díky za snahu
reagovat - Neděle 26. září 2010 ve 20:34 ® Robur
-
http://www.chytej.cz/…389/vodnany/ co pokračovat zde?
reagovat - Neděle 26. září 2010 ve 20:23 ® regulus reakce na …
-
osprey> tvrdý, ale pravdivý …
reagovat - Neděle 26. září 2010 v 19:28 ® osprey
-
A co chceš slyšet? Střední rybářská škola je ve Vodňanech, učiliště s obory včetně maturitních v Třeboni.
Školy na úrovni, studium relativně zajímavé, úsměv ti po absolvování pravděpodobně zmrazí až výplatní páska. Vyplňovat papíry v bance je daleko výnosnější.
reagovat