Vyhledávání
Vláčecí prut
25.9.2010 | kuba4 | 23.890 zobrazení | 70 odpovědí
Zdravím, chtěl bych se zepat na jakou značku se mohu u vláčecích prutů spolehnout. Prošel jsem pár stránek a většina lidí hlasuje pro Shimano, jaké máte zkušenosti Vy? Máte nějaké zkušenosti třeba s firmou Cormoran, Sema, Mivardi, Albatros a a jinou?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 29. dubna 2011 ve 22:12 ® Stroft reakce na …
-
mvincik> Já toho naslibuji
reagovat - Pátek 29. dubna 2011 ve 14:09 ® mvincik reakce na …
-
Stroft> No psal jsi, že za 14 dní sem nalupeš fotky úlovků…tak proto!
reagovat - Čtvrtek 28. dubna 2011 ve 21:14 ® Stroft reakce na …
-
mvincik> Asi jsem natvrdlý ale nechápu
reagovat - Čtvrtek 28. dubna 2011 ve 20:39 ® mvincik reakce na …
-
Stroft> Přeju ti, aby zde nebylo o 14 dní déle jen o jedno foto howna navíc
reagovat - Čtvrtek 28. dubna 2011 ve 20:35 ® kuba4
-
Dobře děkuji všem…
reagovatTakže momentálně chytám s shimano force master MH spinning 240cm a pořídil jsem Penn Overseas 242 SW Spin 2,4m 15–40g + naviják Captiva 4000. Penn zatím nevím dostanu k narozeninám
… Shimano šlape zatím dobře ale nevím jestli jsem nešlápl vele koukám že šimana asi kvalitní nebudou…
- Pondělí 4. října 2010 ve 21:27 ® KORNJD
-
Ahoj Kubo, jak už tady naspal stroft – každýmu sedne něco jinýho!!Já osobně mám prut na ultra lehkou vláčku Cormoran UlX což je supr, na pstruhy mám Penzon a Mitchel trout lure a na střední Dragon destiny a každej mi sedí ikdyž jsou každej od jiný firmy!!Taky si budu pořizovat pruty už od zmíněnéno norstream!!A to neymslím modely za 6 a víc tisíc!Tam koupíš už za 1000 prut je kvalitativně lepší než pruty vyšší cenový kategorie u jiných firem jako je třeba shimano!!Ale zaleží na tobě a jakej budeš mít pocit z prutu kterej si osaháš!:) Jinak jak už je známo Cormoran se dal dohromady s Daiwou tak takovej Cormoran ulf taky není vůbec špatnej!!Tak máš z čeho vybírat!!!A jestli ti z těch prutů jde hlava kolem, tak v tom nejsi sám:)
reagovat - Neděle 3. října 2010 ve 20:57 ® kuba4
-
Jak.novi> džigit> Používáš to Avantgard na ty popíky, jak jsi chtěl?
Jinak mé tři nejpoužívanější vláčáky:
* Mivardi Imperium spinning
* Dragon Millenium Senso Jig
* Dragon Mystery XT Salmon power
A jsi s nimi spokojen?
reagovat - Sobota 2. října 2010 v 10:08 ® sokolík
-
zdravím,pokud můžu poradit tak se podívejte na stránkách www.norstream.cz jsem psal recenzi na prut, chytám jenom na tyto pruty,a chytal jsem na ně i daleko před tím než byly na našem trhu.Při závodě jsem zatím na nic lepšího nechytal!
reagovat - Středa 29. září 2010 ve 21:00 ® troutkiller
-
Dragon?Díky ale nechci páč jinej prut mi zatim nepraskl!Jedině Daiwa s tou nět prabléma
reagovat - Středa 29. září 2010 v 18:59 ® deniiis
-
já mám tenhle a je uplně super
http://www.tomi-korda.cz/…ax-spinning/?…
reagovat - Úterý 28. září 2010 ve 23:53 ® Stroft reakce na …
-
osprey> není skromných cílů,jen skromných lidí
reagovatza 14dnů hodím fota, jak jsme dopadli
- Úterý 28. září 2010 ve 21:46 ® osprey reakce na …
-
Stroft> Skromné to cíle…
Nechť se ti splní.
reagovat - Úterý 28. září 2010 ve 21:15 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Ty ses jako štastný narodil
reagovatJá si to musím vybojovat.Pozítří budu týden, zkoušet štestí na Ebru.Za chvíli beru gumáky,čelovku a jdu na nočňáky.V garáži mám cca.500rybek,několik pytlů halibut pelet a vábnička už mírně vibruje nervozitou.Okol je jasný: sumo 2metry,black bass(stačí, jen prcek) a candát 80cm.Když už bude nehůř,tak i metrový kapr potěší
- Úterý 28. září 2010 ve 21:03 ® džigit reakce na …
-
Stroft> nejdu,nejdu,nejdu!Ještě si ho chcu užít
reagovat
Ale neboj,zatím nemám obavu.Sice si mně vylekal,ale nechtíc dostal záhul a drží
To je jak s tím Mivardi,asi kus od kusu,nebo mám aspoň v něčem štestí !?! - Úterý 28. září 2010 ve 20:44 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Tak to s nim zajdi na Hartu, tam se ti zcela jistě rána jigovkou podaří
reagovat - Úterý 28. září 2010 ve 20:35 ® džigit reakce na …
-
Stroft> já si asi toho svého začnu považovat
reagovatPřežil nějaký ten pád a i zapíchnutí do země,jen ta rána jigem chybí
Pravda wobem už něco schytal…
- Úterý 28. září 2010 ve 20:31 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Vždyď ja vím, malokdy kupuju šroty…až na ty Draky
reagovat - Úterý 28. září 2010 ve 20:27 ® džigit reakce na …
-
Stroft> to je přesně ono!!!
reagovat - Úterý 28. září 2010 ve 20:20 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Daiwa Aqualite Heavy Feeder 360cm.
reagovat - Úterý 28. září 2010 ve 20:15 ® džigit reakce na …
-
Stroft> co sis koupil? Jejich feedery mně lákaj a to hodně
reagovat - Úterý 28. září 2010 ve 20:07 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Neznám ale podvědomě Daiwě věřím.Minulý měsíc jsem si koupil za slušné prachy hevy feeder právě od Daiwy a kapři +70 šli z vody jak po másle.
reagovat - Úterý 28. září 2010 ve 20:04 ® Stroft reakce na …
-
skwor> To je možné, zminěný klacek neznám.Tak jako vyšší řadu,za tu také nemohu dáti dobrozdání,neb ji nevlastním.
reagovat - Úterý 28. září 2010 ve 20:01 ® Ciffik
-
letos jsem koupil svůj první lepší vláčák TD destiny 2–14 g a zatím drží…odchytáno sice skoro kulový, ale tuším dostal dvakrát jiggovkou do blanku (šupa jak blázen) a kupodivu drží…
reagovat - Úterý 28. září 2010 v 19:09 ® džigit reakce na …
-
Stroft> hele, a koukal jsi na zde zmiňované Daiwy Infinity Q a Norsteamy?Ten Jigger mně hodně láká
reagovat - Úterý 28. září 2010 v 19:04 ® skwor reakce na …
-
Stroft> Nejsem, i když tvoří většinu mého prutoparku – kromě nich mám Skeletory. Ten TD SE je fakt proti normálnímu TD docela silnostěnný. Letos ve Švédsku jsem ho dvakrát trefil 20g hlavou vystřelenou z vázky přímo do blanku a i když mě v tu chvíli zamrazilo, tak drží.
reagovat - Úterý 28. září 2010 v 19:02 ® Stroft
-
Ale abych neodbíhal od tématu:Kubo4,nikdo ti žádnou značku nedoporučí, každý proutek má své pro a proti.Nakonec i s BMW se můžeš pěkně vysekat tak jako ve škodovce.Záleží na zacházení,technice, ceně a tvých potřebách.
reagovat - Úterý 28. září 2010 v 19:02 ® džigit reakce na …
-
Stroft> to mně je docela jasný,raft bych taky vyměnil
reagovatAle když koukám,na čem jsou rybáři schopni vyjet a chytat,tak to Colorado je docela luxus. Budu čekat na změnu desetinné čárky,zatím
- Úterý 28. září 2010 v 18:54 ® Stroft
-
džigit> V podstatě je jedno na čem se dostaneš na hladinu.Záleží na pohodlnosti,bezpečí a funkčnosti.Také jsem začínal na gumáku.Dnes si to ani neumím představit
reagovatAle že bych tehdy nachytal méně ryb?.....to asi né!Hlavně se na tu vodu dostat, pak budeš v pasti a nebudeš dělat nic jiného než nonstop šetřit na lepší a pohodlnější.Ale pozor!!!!Je to nekonečný boj
(
- Úterý 28. září 2010 v 18:46 ® Stroft
-
skwor>
reagovatvím, že jsi velký zastánce Draků
ale chce to trošku objektivity.Prostě i kdyby mi je nabízeli zadarmo tak děkuji nechci.
- Úterý 28. září 2010 ve 14:09 ® Jak.novi
-
džigit>
reagovat