Vyhledávání
Naviják na kaprařinu
25.9.2010 | Grand2 | 3.447 zobrazení | 5 odpovědí
Prosím o rady při výběru navijáku na kaprařinu. Chtěl bych baitrunner a mělkou cívku s cenou kolem 2000 Kč. Zatím jsem koukal na Okuma Power Liner PL 860 a Naviják SPRO Super Long Cast LCS 460. Díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 14. března 2011 ve 14:49 ® janecek
-
Okuma Power Liner PL 860 jsem měl týden na ebru krom pár pěkných kaprů jsem na něj zdolal asi tři sumíky kolem metru a vydrželi a jsou furt ok.Před tím jsem měl navijáky do 1000Kč a na ebru týden nevydrželi.
reagovat - Pondělí 14. března 2011 v 1:21 ® candos
-
taky jsem si pořídil místo LBček Okumu Distance, tak uvidím zda jsem udělal dobře, měl jsem okumu Longbow,Amazonium i Lexsan
reagovat
a žádný problém s baitem jsem neměl - Neděle 13. března 2011 ve 20:26 ® hudy1969
-
tak já si asi před týdnem koupil Okumu Distance Surf,měl jsem též baitrunner jiné značky,ale jak se zde už několikrát psalo je to další článek k možnému poškození a můžu říct že se mi to tak trochu stalo při zdolávání jesetera,chtěl jsem taky Okumu PL860 ,ale přešel jsem na přední brzdu,s 15% slevou jsem se dostal na 1170kč,dá se k tomu dokoupit matice-měnič na volnoběžku
reagovat - Pátek 11. března 2011 v 11:44 ® jirka99
-
kamoš si koupil navijaky Tica Scepter GF 9000. za tu cenu jsou gakt luxus jedině doporučuju.
reagovat - Sobota 25. září 2010 ve 22:25 ® Bucho
-
Ja jsem řešil naprosto stejný výběr a nakonec jsem koupil Okumu. Je to dost robustni a težký naviják, ale přes to se s ním dobře háže a pár kaprů jsem taky vytáhl a citlivost brzdy (štelování při zdolávání)je podle mě nastaveno na výbornou. SPRO bohužel nemůžu posoudit. Okumy prý mají problémy s baitem, můj zatím funguje bez problémů – mám ho asi dva týdny.
reagovat