Chytej.cz

Mivardi necteno

24.9.2010 | MirekS | 21.917 zobrazení | 71 odpovědí | upravit

Rád bych se zeptal co říkáte značce MIVARDI. jedná se o navijáky i o pruty. Je mi jasné, že to asi bude podle určitých některé řady budou lepší a některé horší, ale tak celkově zda má někdo s MIVARDI nějaké zkušenosti. Dík

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 29. září 2010 v 8:11 ® sus1 reakce na …

Tutan> Sirio se nechá ještě sehnat??myslim velikost 2 tis.

reagovat
Středa 29. září 2010 ve 2:38 ® Tutan reakce na …
Tutan

dvorak> Po pár vláčecích vycházkách s Precisionem jsem si objednal Sirio, které stalo o 400 víc a je to nebe a dudy. Precision má ubohou brzdu, po pár měsících se začala zádrhavat rolnička, kroutí mi jakýkoli vlasec, prasklo perko v matici brzdy, takže necvrčí. Naviják od Mivardi už fakt nee! Na Imperium feeder ale nedám dopustit ;o)

reagovat
Úterý 28. září 2010 ve 22:30 ® sus1 reakce na …

dam> Kolik může bejt? 20 Kg.?

reagovat
Úterý 28. září 2010 ve 22:29 ® sus1 reakce na …

osprey> To já taky už teplotu nemam,ale chytat bych nešel.Byl jsem se dneska mrknout s klukem na řeku a ??! ,,mnogo" vody teče.:-)

reagovat
Úterý 28. září 2010 v 18:05 ® waccl
waccl

Mám v úmyslu si pořídit tyto navijáky Mivardi: http://www.tropicliberec.cz/…000-akce-1-1 Přestože je to novinka, nemáte s něma někdo nějaké zkušenosti? Díky.

reagovat
Úterý 28. září 2010 v 16:59 ® osprey reakce na …
osprey

sus1> Co mi slíbíš za záběr? Teplota mi klesla, pro pěkného fiše bych se ven odvážil.:-)

Že jsem ale realista, zůstanu doma.

reagovat
Úterý 28. září 2010 v 15:12 ® dam reakce na …
dam

sus1> zrovna jsem vážil věci do kufru, asi začmu pomalu ubírat:-D

reagovat
Úterý 28. září 2010 ve 13:16 ® sus1 reakce na …

dam> To se tak někdo má.:-)
Na druhou stranu,proč ne,když to jde.

reagovat
Úterý 28. září 2010 ve 12:20 ® dam reakce na …
dam

sus1> naštěstí si to za pár dní vynahradím, tedy aspoň doufám:-)

reagovat
Úterý 28. září 2010 v 11:45 ® sus1 reakce na …

dam> Ani se tě nedivim,že nejdeš,v tomhle lijáku bych nešel taky i kdyby bralo co chtělo.:-)

reagovat
Úterý 28. září 2010 v 8:55 ® dam reakce na …
dam

sus1> no tak tady je vymalováno úúúpně všude8-( jedině na přehradu, ale v tom lijáku se mi ani nechce. Chtěl bych na okouny, ale ty moc déšť nemilují:-|

reagovat
Úterý 28. září 2010 v 8:22 ® sus1

dam> Vody hodně a pořád tady dost prší,takže tam ,,dole" bude zase vela vody.Na ryby nic moc,snad jen něco na stojáku.Dneska( momentálně leje od včerej.večera ) se pojedu podívat na rajon, jak to vypadá.:-)

reagovat
Pondělí 27. září 2010 v 11:44 ® dam reakce na …
dam

sus1> jasně, v pohodě…:-) co voda, jak to tam u Vás vypadá? Tady je zřejmě na chvilku po fiškách8-(

reagovat
Pondělí 27. září 2010 v 10:37 ® sus1

dam> Já vim.:-)
Nepsal jsem jen zastupuje,myslel jsem jakkoliv co společného.Nech to bejt,o nic nejde,at z toho zase nevznikne co nemá.:-)

reagovat
Pondělí 27. září 2010 v 8:42 ® dam reakce na …
dam

sus1> nic osobního, ale já nikoho nezastupuju a pokud se koukneš do jiných diskuzí, tak to snad uvidíš. Já jen píšu o věcech, které znám a doporučím ti věc od jakékoliv značky a výrobku, který se osvědčil. Takže ti stejně budu psát o Daiwě, Ryobi, Norstreamu, Shimanu, Illexu, Meppsu atd…:-)

reagovat
Neděle 26. září 2010 ve 22:40 ® sus1

Ještě jsem neslyšel mluvit člověka, kterej zastupuje,pre­zentuje,...... nějakou značku, mluvit jinak.

dam >> Nic osobního.:-)

reagovat
Neděle 26. září 2010 ve 22:21 ® Robur
Robur

dnes jsem laškovně pohladil M. telefídr a vyhodil jejich podběrák

reagovat
Neděle 26. září 2010 ve 20:55 ® Jeff
Jeff

Ahoj, tak já minulý rok pořídil Mivardi Matrix telefeeder-chtěl jsem zjistit jestli mi feeder půjde, no a po roce jsem si v pátek koupil Mivardi Imperium feeder, už jsem ho i vyzkoušel a spokojenost.Jinak mám ještě Mivardi Matrix teleskopy.Zatím jsem s touhle značkou hodně spokojený, i cena se mi vždy zamlouvala. Navijáky budu ještě řešit.

reagovat
Neděle 26. září 2010 ve 20:16 ® dam reakce na …
dam

dvorak> asi bych se nebál precisiona, je to naviják za pár korun a celkem v pohodě. Záleží na tom, co je pro tebe lehká vláčka a jestli se nevyplatí si pro pravidelnou větší zátěž pořídit něco dražšího

reagovat
Neděle 26. září 2010 ve 13:50 @ MirekS

Tak díky všem za rady. Už mám koupené jak udice tak navijáky. nakonec jsem koupil navijáky od Okuma Longbow LB 40. Udice jsem nakonec zvolil Mivardi Imperium Carp 3,3 m 2,75 lb – 3 díly.

reagovat
Neděle 26. září 2010 ve 13:31 ® dvorak reakce na …

dam> Ahoj,v popisu toho Championa stojí,že je využit nějaký systém pro dokonalé ukládání vlasce. Jakej má teda návin,nechá se na něj koukat:-) ? Chtěl bych koupit nějakej naviják na lehkou vláčku,u Mivardi teď budu něco objednávat a tak bych to objednal vše při jednom.

reagovat
Neděle 26. září 2010 ve 13:15 ® dam reakce na …
dam

skwor> kamaráde, měl jsem možnost vidět pár záběrů z továren na výrobu navijáků a prutů. Neber si žádné iluze. Všechny navijáky, kromě opravdu jen pár modelů, jsou vyráběny ve stejných fabrikách. Je jen na objednateli, jaké komponenty a jak kvalitní do nich chce dát. Samozřejmě vše je made in China, Malaisia, Taiwan…vše je o velikosti zakázky a o platbě. Já do některých věcí vidím poměrně dost a také vím, kolik se toho dá ukrýt za značku. Proto jsou některé kvalitní navijáky často levnější, než ty méně kvalitní…

reagovat
Neděle 26. září 2010 v 11:11 ® skwor reakce na …
skwor

dam> Tak on to je stejně jenom naviják vyráběný pro Mivardi nějakou jinou firmou, ne? Stejné tvary reelů totiž najdeš i jinde (Dragon destiny, Jaxon ZX machine…). Nezpochybňuju, že to je solidní naviják, ale ta reklamní věta působí úsměvně :-)

reagovat
Neděle 26. září 2010 v 11:01 ® dam reakce na …
dam

skwor> Chytal jsem s s Championem o dva roky dříve než byl na pultech a projel se mnou několikrát i Norsko. Kdyby nebyl někým z nás testovaný, tak bych asi nesouhlasil s tím, aby to tam bylo uveřejněno…Nicméně, není to naviják za desítku a ve své třídě určitě špatný není. Problémy s ukládání vlasce jsem nikdy neměl…stát se to však může. To se děje běžně i u TP, proto jsou tam podložky, kterými se to dá doladit:-) Mimochodem, do Norska jsem už tři roky na moře s jiným nejel, žijí dál, stále dobře funguje brzda a navíjí bez problémů

reagovat
Neděle 26. září 2010 v 10:44 ® aldis reakce na …
aldis

skwor> Dělal jsem si srandu, protože mě to hrozně pobavilo:-D Aby reprazentanti chytali s navijákem za 1500… Ale nezpochybňuji to. Minimálně si myslím, že pár z nich ten naviják v ruce opravdu mělo.

reagovat
Neděle 26. září 2010 v 10:33 ® skwor reakce na …
skwor

aldis> No nevím, jestli tu větu o mistrech světa můžeš brát jako ukazatel kvality :-))

reagovat
Neděle 26. září 2010 v 10:25 ® aldis
aldis

dvorak> Návin není z nejlepších. Řešil jsem to tak, že jsem si vždy v obchodě nechal cívku namotat na navíječce. Docela to pomohlo. Ale samozřejmě to není trvalý řešení. Jinak jak píšeš, tak ta brzda mi maximálně seděla. Podobnou citlivost bych uvítal hlavně u Shimana:-)

reagovat
Neděle 26. září 2010 ve 2:18 ® deniiis

vlastním 2 pruty spectrum cross feeder a maximální spokojenost.velmi doporučuju obzvlášť s baitrunerovýmy navijáky s nimi to je fantazie.:-D

reagovat
Neděle 26. září 2010 v 1:50 ® dvorak reakce na …

aldis> A jak vypadá návin? Měl jsem ho a kvalita návinu hrozná,na druhou stranu ale velice slušně fungující brzda. Každopádně,nej produkt Mivardi je zimní bunda za cca 1000Kč,dvě zimy jsem v ní v pohodě přežil a teď objednám novou.

reagovat
Sobota 25. září 2010 ve 23:14 ® aldis
aldis

Mám druhý rok naviják Champion 2000 a docela spokojenost. Rok jsem s ním vláčel poměrně často a zatím šlape pořád stejně dobře. Hold je u něj napsáno: „Testováno a doporučeno mistry světa v přívlači!“ Takže asi žádný ořezávátko:-D ale za ty peníze mi dělá dobrou službu.

reagovat