Vyhledávání
Mivardi
24.9.2010 | MirekS | 21.918 zobrazení | 71 odpovědí | upravit
Rád bych se zeptal co říkáte značce MIVARDI. jedná se o navijáky i o pruty. Je mi jasné, že to asi bude podle určitých některé řady budou lepší a některé horší, ale tak celkově zda má někdo s MIVARDI nějaké zkušenosti. Dík
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 29. září 2010 v 8:11 ® sus1 reakce na …
-
Tutan> Sirio se nechá ještě sehnat??myslim velikost 2 tis.
reagovat - Středa 29. září 2010 ve 2:38 ® Tutan reakce na …
-
dvorak> Po pár vláčecích vycházkách s Precisionem jsem si objednal Sirio, které stalo o 400 víc a je to nebe a dudy. Precision má ubohou brzdu, po pár měsících se začala zádrhavat rolnička, kroutí mi jakýkoli vlasec, prasklo perko v matici brzdy, takže necvrčí. Naviják od Mivardi už fakt nee! Na Imperium feeder ale nedám dopustit ;o)
reagovat - Úterý 28. září 2010 ve 22:30 ® sus1 reakce na …
-
dam> Kolik může bejt? 20 Kg.?
reagovat - Úterý 28. září 2010 ve 22:29 ® sus1 reakce na …
-
osprey> To já taky už teplotu nemam,ale chytat bych nešel.Byl jsem se dneska mrknout s klukem na řeku a ??! ,,mnogo" vody teče.
reagovat - Úterý 28. září 2010 v 18:05 ® waccl
-
Mám v úmyslu si pořídit tyto navijáky Mivardi: http://www.tropicliberec.cz/…000-akce-1-1 Přestože je to novinka, nemáte s něma někdo nějaké zkušenosti? Díky.
reagovat - Úterý 28. září 2010 v 16:59 ® osprey reakce na …
-
sus1> Co mi slíbíš za záběr? Teplota mi klesla, pro pěkného fiše bych se ven odvážil.
Že jsem ale realista, zůstanu doma.
reagovat - Úterý 28. září 2010 v 15:12 ® dam reakce na …
-
sus1> zrovna jsem vážil věci do kufru, asi začmu pomalu ubírat
reagovat - Úterý 28. září 2010 ve 13:16 ® sus1 reakce na …
-
dam> To se tak někdo má.
reagovat
Na druhou stranu,proč ne,když to jde. - Úterý 28. září 2010 ve 12:20 ® dam reakce na …
-
sus1> naštěstí si to za pár dní vynahradím, tedy aspoň doufám
reagovat - Úterý 28. září 2010 v 11:45 ® sus1 reakce na …
-
dam> Ani se tě nedivim,že nejdeš,v tomhle lijáku bych nešel taky i kdyby bralo co chtělo.
reagovat - Úterý 28. září 2010 v 8:55 ® dam reakce na …
-
sus1> no tak tady je vymalováno úúúpně všude
reagovatjedině na přehradu, ale v tom lijáku se mi ani nechce. Chtěl bych na okouny, ale ty moc déšť nemilují
- Úterý 28. září 2010 v 8:22 ® sus1
-
dam> Vody hodně a pořád tady dost prší,takže tam ,,dole" bude zase vela vody.Na ryby nic moc,snad jen něco na stojáku.Dneska( momentálně leje od včerej.večera ) se pojedu podívat na rajon, jak to vypadá.
reagovat - Pondělí 27. září 2010 v 11:44 ® dam reakce na …
-
sus1> jasně, v pohodě…
reagovatco voda, jak to tam u Vás vypadá? Tady je zřejmě na chvilku po fiškách
- Pondělí 27. září 2010 v 10:37 ® sus1
-
dam> Já vim.
reagovat
Nepsal jsem jen zastupuje,myslel jsem jakkoliv co společného.Nech to bejt,o nic nejde,at z toho zase nevznikne co nemá. - Pondělí 27. září 2010 v 8:42 ® dam reakce na …
-
sus1> nic osobního, ale já nikoho nezastupuju a pokud se koukneš do jiných diskuzí, tak to snad uvidíš. Já jen píšu o věcech, které znám a doporučím ti věc od jakékoliv značky a výrobku, který se osvědčil. Takže ti stejně budu psát o Daiwě, Ryobi, Norstreamu, Shimanu, Illexu, Meppsu atd…
reagovat - Neděle 26. září 2010 ve 22:40 ® sus1
-
Ještě jsem neslyšel mluvit člověka, kterej zastupuje,prezentuje,...... nějakou značku, mluvit jinak.
dam >> Nic osobního.
reagovat - Neděle 26. září 2010 ve 22:21 ® Robur
-
dnes jsem laškovně pohladil M. telefídr a vyhodil jejich podběrák
reagovat - Neděle 26. září 2010 ve 20:55 ® Jeff
-
Ahoj, tak já minulý rok pořídil Mivardi Matrix telefeeder-chtěl jsem zjistit jestli mi feeder půjde, no a po roce jsem si v pátek koupil Mivardi Imperium feeder, už jsem ho i vyzkoušel a spokojenost.Jinak mám ještě Mivardi Matrix teleskopy.Zatím jsem s touhle značkou hodně spokojený, i cena se mi vždy zamlouvala. Navijáky budu ještě řešit.
reagovat - Neděle 26. září 2010 ve 20:16 ® dam reakce na …
-
dvorak> asi bych se nebál precisiona, je to naviják za pár korun a celkem v pohodě. Záleží na tom, co je pro tebe lehká vláčka a jestli se nevyplatí si pro pravidelnou větší zátěž pořídit něco dražšího
reagovat - Neděle 26. září 2010 ve 13:50 @ MirekS
-
Tak díky všem za rady. Už mám koupené jak udice tak navijáky. nakonec jsem koupil navijáky od Okuma Longbow LB 40. Udice jsem nakonec zvolil Mivardi Imperium Carp 3,3 m 2,75 lb – 3 díly.
reagovat - Neděle 26. září 2010 ve 13:31 ® dvorak reakce na …
-
dam> Ahoj,v popisu toho Championa stojí,že je využit nějaký systém pro dokonalé ukládání vlasce. Jakej má teda návin,nechá se na něj koukat
reagovat? Chtěl bych koupit nějakej naviják na lehkou vláčku,u Mivardi teď budu něco objednávat a tak bych to objednal vše při jednom.
- Neděle 26. září 2010 ve 13:15 ® dam reakce na …
-
skwor> kamaráde, měl jsem možnost vidět pár záběrů z továren na výrobu navijáků a prutů. Neber si žádné iluze. Všechny navijáky, kromě opravdu jen pár modelů, jsou vyráběny ve stejných fabrikách. Je jen na objednateli, jaké komponenty a jak kvalitní do nich chce dát. Samozřejmě vše je made in China, Malaisia, Taiwan…vše je o velikosti zakázky a o platbě. Já do některých věcí vidím poměrně dost a také vím, kolik se toho dá ukrýt za značku. Proto jsou některé kvalitní navijáky často levnější, než ty méně kvalitní…
reagovat - Neděle 26. září 2010 v 11:11 ® skwor reakce na …
-
dam> Tak on to je stejně jenom naviják vyráběný pro Mivardi nějakou jinou firmou, ne? Stejné tvary reelů totiž najdeš i jinde (Dragon destiny, Jaxon ZX machine…). Nezpochybňuju, že to je solidní naviják, ale ta reklamní věta působí úsměvně
reagovat - Neděle 26. září 2010 v 11:01 ® dam reakce na …
-
skwor> Chytal jsem s s Championem o dva roky dříve než byl na pultech a projel se mnou několikrát i Norsko. Kdyby nebyl někým z nás testovaný, tak bych asi nesouhlasil s tím, aby to tam bylo uveřejněno…Nicméně, není to naviják za desítku a ve své třídě určitě špatný není. Problémy s ukládání vlasce jsem nikdy neměl…stát se to však může. To se děje běžně i u TP, proto jsou tam podložky, kterými se to dá doladit
reagovatMimochodem, do Norska jsem už tři roky na moře s jiným nejel, žijí dál, stále dobře funguje brzda a navíjí bez problémů
- Neděle 26. září 2010 v 10:44 ® aldis reakce na …
-
skwor> Dělal jsem si srandu, protože mě to hrozně pobavilo
reagovatAby reprazentanti chytali s navijákem za 1500… Ale nezpochybňuji to. Minimálně si myslím, že pár z nich ten naviják v ruce opravdu mělo.
- Neděle 26. září 2010 v 10:33 ® skwor reakce na …
-
aldis> No nevím, jestli tu větu o mistrech světa můžeš brát jako ukazatel kvality
reagovat - Neděle 26. září 2010 v 10:25 ® aldis
-
dvorak> Návin není z nejlepších. Řešil jsem to tak, že jsem si vždy v obchodě nechal cívku namotat na navíječce. Docela to pomohlo. Ale samozřejmě to není trvalý řešení. Jinak jak píšeš, tak ta brzda mi maximálně seděla. Podobnou citlivost bych uvítal hlavně u Shimana
reagovat - Neděle 26. září 2010 ve 2:18 ® deniiis
-
vlastním 2 pruty spectrum cross feeder a maximální spokojenost.velmi doporučuju obzvlášť s baitrunerovýmy navijáky s nimi to je fantazie.
reagovat - Neděle 26. září 2010 v 1:50 ® dvorak reakce na …
-
aldis> A jak vypadá návin? Měl jsem ho a kvalita návinu hrozná,na druhou stranu ale velice slušně fungující brzda. Každopádně,nej produkt Mivardi je zimní bunda za cca 1000Kč,dvě zimy jsem v ní v pohodě přežil a teď objednám novou.
reagovat - Sobota 25. září 2010 ve 23:14 ® aldis
-
Mám druhý rok naviják Champion 2000 a docela spokojenost. Rok jsem s ním vláčel poměrně často a zatím šlape pořád stejně dobře. Hold je u něj napsáno: „Testováno a doporučeno mistry světa v přívlači!“ Takže asi žádný ořezávátko
reagovatale za ty peníze mi dělá dobrou službu.