Vyhledávání
Mivardi
24.9.2010 | MirekS | 22.104 zobrazení | 71 odpovědí | upravitRád bych se zeptal co říkáte značce MIVARDI. jedná se o navijáky i o pruty. Je mi jasné, že to asi bude podle určitých některé řady budou lepší a některé horší, ale tak celkově zda má někdo s MIVARDI nějaké zkušenosti. Dík
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 25. září 2010 ve 22:54 ® Kubah
-
Po zkušenostech s Team Mivardi bych od nich asi naviják nevzal…
reagovat - Sobota 25. září 2010 v 19:41 ® Jak.novi
-
Zkušenosti dobré.
reagovat - Sobota 25. září 2010 ve 13:04 ® Ciffik
-
2× professional feeder maximální spokojenost 1× imperium feeder a spokojenost
na druhou stranu naviják bych od nich nevzal ani zadarmo vlasce taky ne
reagovat - Pátek 24. září 2010 ve 22:15 ® skwor
-
Spectrum feeder 300 – spokojenost
reagovat - Pátek 24. září 2010 ve 22:11 ® Sander
-
Axiom picker – spokojenost.
reagovat - Pátek 24. září 2010 ve 21:55 ® sus1
-
Přesně tak,pruty v pohodě.Vlastním feedr – Spectrum Cross Feedr ve 3 metrech a max spokojenost.Dostupnost a výběr( gramáž )špiček na trhu absolutně bez problémů.A cena??? 120Kč za kus,tak že perfekt.
reagovat - Pátek 24. září 2010 ve 21:31 ® Char
-
Mam feeder Profesional a vláčák Imperium jig a jsem spokojený, pruty se dají vybrat solidní
reagovat - Pátek 24. září 2010 v 19:29 ® Boloň
-
Ahoj pruty od MIVARDI mám asi 5 let. nemůžu si na ně stěžovat jsou to teleskopy , ale vypadají jako děličky mám je V 3,60m 3 Lbs cele jméno je MIVARDI TELE CARP. Myslím, že už je ale na pultech neseženeš nahradili je nové kousky. Myslím že s touto značkou nešlapneš vedle. Před pěti lety jsem za jeden daval 2.500kč a udělal bych to zas. Za tuto cenu ale už dnes seženeš jiny pruty od Mivardi například děličky jsem vyděl okolo 2.000 kč za kus…
reagovat - Pátek 24. září 2010 v 10:39 ® kerob
-
Mezi prutama se da vybrat pouzitelny kousek, mezi navijakama imho ne. Spotrebak a drobnosti mivardi (kyble, sita, futraly, podberaky…) jsou vetsinou za dobry penize a s ohledem na cenu se jim neda nic moc vytknout, nektery veci jsou dokonce stejny jako od jinych znacek, ale za nizsi cenu. Mam od nich spoustu drobnosti a bolonezku Phenomena 6. Nektere dalsi pruty jsem mel moznost si osahat u vody. Neketere na krame.
reagovat - Pátek 24. září 2010 v 10:38 ® CeP
-
Mam bic Phenomena 9m s prodlouzenim na 10,5m a velka spokojenost. Dal mam matchku Team Mivardi Match 4,2m 8 – 15g a taky spokojenej.
reagovat
Celkovej prurez znackou ti asi nikdo nepovi. Kazdej koupi jeden, dva, tri kusy nejake rady ktera mu sedne a hotovo. S prutama spokojenej jsem, navijak koupim radeji osvedcene znacky. - Pátek 24. září 2010 v 9:09 ® Robur
-
na veletrhu mají dobré ceny, chovají se slušně a mají kolo štěstí
reagovat