Vyhledávání
Mivardi
24.9.2010 | MirekS | 21.915 zobrazení | 71 odpovědí | upravit
Rád bych se zeptal co říkáte značce MIVARDI. jedná se o navijáky i o pruty. Je mi jasné, že to asi bude podle určitých některé řady budou lepší a některé horší, ale tak celkově zda má někdo s MIVARDI nějaké zkušenosti. Dík
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 17. března 2011 v 15:26 ® fishman123
-
Mám naviják na kapry ,od Mivardi a zatím naprostá spokojenost.
reagovat - Středa 16. března 2011 ve 21:16 ® džigit reakce na …
-
papiksk12> asi by si měl najít jejich kontakt a optat se tam
reagovat - Středa 16. března 2011 ve 20:39 ® papiksk12
-
Zdravim…mám takový problém..chci si objednat na stránkách Mivardi vlasec a když se registruju tak mi to pak při přihlášení píše „neplatné přihlášení“ nevíte co s tím?
reagovat - Neděle 17. října 2010 ve 12:15 ® lesák
-
Zravim.Prut vlastním 1 feeder a max.spokojenost. Navijáky mám 2 na feeder vel 30 již pátou sezonu,takže taky super.Ovšem loni jsem si koupil další naviják,tuším,že se jmenuje „precision“ a hned mi odešla klička.V servisu byla vyměněna,ale už to není ono.Vlasce(feeder,přívlač) mne osobně nenadchly ani za tu cenu,ale budiž nikomu nevnucuju svůj názor.S krmnými směsmi Mivardi to je jiná,to je momentálně asi na českém trhu nejlepší co do velikosti balení a příchutí.Stačí jen správně vybrat a namíchat.
reagovat - Sobota 9. října 2010 ve 21:56 ® mrkef
-
maximální spokojenost … za tu cenu … mám prodejnu u nosu … a nemůžu si vynachválit. Hlavně … chlapci tomu fakt rozumějí … a hlavně umí chytat. Někdy po očku koukám, jestli jim už nerostou ploutve… Toť můj názor …
reagovat - Sobota 9. října 2010 ve 20:50 ® Kuboushek
-
S pruty od fy. Mivadri moc dobré zkušenosti nemám, zato s navijáky jsem naprosto spokojen. Skvělý chod, nezadrhávají se, vše ok
reagovat - Sobota 9. října 2010 v 0:19 @ pytlakslama
-
Já mám od Mivardi trojdílné kaprové děličky Genesis 2,75 lbs a jsem s nima maximálně spokojenej . Ještě mám od nich spoustu jinejch věcí jako jsou navijáky , lehátko , kaprovej podběrák , stojan a jiné drobnosti . Za tu cenu za jakou jsem to všechno náhodou sehnal si to nemůžu vynachválit .
reagovat - Pátek 8. října 2010 ve 21:35 ® Robur
-
to je taková veselá historka, měl jsem jednoho klienta v 10:00, tak jsem se včera večer pobalil, prut dal na dno kufru,+ vestu, no abych nezapomněl. Ráno jsem k tomu dal bednu s oblekem a noťas. 5 km před cílem jsem autem lehce drncnul, NTB se posunul a položil na prut. Dojdu k vodě, nasadím holiny a ejhle, prut je trojdíl, naštěstí klient byl už 9:00 použitelný, takže jsem pořídil do té doby nákup, v 10 vyřešil klienta a v 11:00 jsem začal obcházet rybařinu. Z Berklího ještě bude dírový prut.
reagovat - Pátek 8. října 2010 ve 21:12 ® spike reakce na …
-
Robur> Co jsi dělal, že rupl?
reagovat - Pátek 8. října 2010 ve 21:09 ® Robur
-
tak jsem měl dneska veselé úmrtí v rodině, zlomil jsem prut, takže jsemmusel najít nějaký štičák, který nahrazuje berkley sherywood, tuším 7 –28g. Už jsem sahal po sportexu, cca za 1500Kč, ale připadal mně hodně tuhý, ale provedení moc hezké. nakonec jsem ještě popojel a koupil za 780 mivardi imperium spinning 12 –30g, který mně připadá jemnější.
reagovat - Pondělí 4. října 2010 ve 21:42 ® Feed
-
Mam feeder Profesional H 3,60 (dvoudíl+špička) a jsem s ním tak spokojen,že si koupím ještě medium. Jestli se nepletu tak se dělají i trojdílné.
reagovat - Sobota 2. října 2010 v 6:41 ® norbert
-
I já jsem si před rokem koupil imperial spinning sice ve 240 15–40g a champion 3000 a mohu říci,že za cenu docela dobrá muzika.
reagovat - Pátek 1. října 2010 ve 21:47 ® JohnyMad
-
Na výstavě For Fishing jsem koupil Imperial spining 270H a k tomu Champion 4000 na sumcovou přívlač a musím napsat..naprostá spokojenost. Naviják má výbornou přední brzdu, celokovový, trochu těžší ale bytelný. Zatím mám prut + naviják jednu sezónu, ale počítám, že to bude držák. Dost jsem se s ním letos naházel vytáhl pár sumců a neměl jsem vůbec strach, že něco nevydrží. Když porovnám kvalitu a cenu v kombinaci s dobrou pletenkou = výborná koupě. Na té výstavě jsem měl v ruce spustu podobných prutů, ale za dvojnásobek a více. Nakonec jsem šel do Mivardi. Nemůžu posoudit jejich ostatní výrobky ale to co mám já mohu doporučit. Tedy pokud někdo hledá relativně levný a kvaltní vercajk na sumcovou přívlač.
reagovat - Čtvrtek 30. září 2010 ve 22:39 ® petr sally
-
Mám od MIVARDI prut Maniak-Bolo a za ty prachy naprostá spokojenost.
reagovat - Čtvrtek 30. září 2010 v 9:43 ® sus1 reakce na …
-
Hany> Mam 2000ku na vláčku a též spokojenost.
reagovat - Čtvrtek 30. září 2010 v 7:11 ® Kubah reakce na …
-
eliot> vlasec neznám, ale většina prodavačů vychválí všechno, jen aby to prodali…
reagovat - Čtvrtek 30. září 2010 v 7:02 @ eliot
-
čau když je tady ta diskuze o mivardi tak jsem koupil tento silon co vy na to vcelku mě ho v obchodě vychválili. http://www.rybarske-nej.cz/…n-carp-600-m
reagovat - Čtvrtek 30. září 2010 ve 2:18 ® Tutan reakce na …
-
sus1> Jojo dříve… mám ho asi 2 roky.
reagovat - Středa 29. září 2010 ve 21:27 ® Char
-
Letos jsem koupil na vláčku vlasec Mivardi Royal Spinning 0,25 a 0,14 a zatím si nemůžu stěžovat.
reagovat - Středa 29. září 2010 ve 20:33 ® Ciffik reakce na …
-
tomashr> jsem koupil cca 2 roky zpět pár špulek a zklamání obrovské, letos jsem znovu zkusil novou řadu tuším to evo match a taky šli do háje…nevím nevím jestli je to náhoda…a přesně ten samej problém co zmiňoval Tutan, ikdyž nosnost možná i dobrá ale stačilo sebemenší škubnutí a bylo po něm ať už to byla 16, 18 a 20
reagovat - Středa 29. září 2010 ve 20:04 ® Kubah
-
Nevím, proč je Mivardi přestalo dovážet – možná proto, aby prodávali Championy?
reagovat - Středa 29. září 2010 ve 20:03 ® Kubah reakce na …
-
sus1> Sirio mám taky – výborný naviják za výbornou cenu. Po 3 letech na heavy feederu šlape jako nový.
Jinak tady by měli podle textu mít 3000 a 4000 http://www.chytspravnoucenu.cz/…rio-3000-vi/
reagovat - Středa 29. září 2010 v 15:22 ® kerob reakce na …
-
tomashr> ja teda taky nejsem z vlascu od Mivardi nejak nadsenej. A nevim jestli jim vadi teplo a sucho (spis bych rek ze az tak ne), to co opravdu hodne vadi je UV, takze vlastne jakykoliv prirodni svetlo. A vlasec od shimana jsem ted taky mel na test a nic moc, spis nic… sel dolu.
reagovat - Středa 29. září 2010 ve 13:22 ® tomashr reakce na …
-
Tutan> Na feeder mám několik Mivardi Royal Feeder od O,165 do 0,205mm a nemám s nimi problém (nejstarší mám skoro dva roky), jsou jen trochu háklivější na kvalitu uzlů, ale to se u kmenového vlasce dá uhlídat. Návazec pak k tomu mám obvykle Mivardi Terminal Premium (už starší, teď nově mají lepší Terminal EVO-X, ale ten jsem zatím nezkoušel).
Samozřejmě ale nikdy nelze vyloučit, že jsi potkal nějakou blbou sérii, anebo to prodejce nějak blbě skladoval (horko a sucho zabije spolehlivě jakýkoli vlasec). Já jsem zatím takhle narazil naštěstí jen jednou, mimochodem s napohled velmi značkovým vlascem Shimano – ten se trhal jak papír, absolutně nepoužitelný
reagovat - Středa 29. září 2010 ve 13:09 ® sus1
-
Tutan> Já jen, že píšeš ,, sem si objednal", tak se ptam.
reagovat
Nebo to už bylo dříve? - Středa 29. září 2010 ve 13:09 ® Tutan reakce na …
-
tomashr> já měl podobnou zkušenost jako Ciffik. Dodnes mi doma leží feeder vlasec v černé barvě a nemám odvahu ho na nic použít. Osmnáctka a subjektivně pevnostně na tom je jako desítka. Pokud se za ty dva roky, co jej mám, zlepšili, jen dobře!
reagovat - Středa 29. září 2010 ve 12:43 ® tomashr reakce na …
-
Ciffik> Vlasců bych se zastal – tam máš možná špatnou zkušenost s něčím konkrétním, ale určitě to neplatí obecně, hodně vlasců Mivardi je naopak velmi slušných. A třeba letošní řada match vlasců je vyloženě nadprůměr.
reagovat - Středa 29. září 2010 ve 12:22 ® Ciffik
-
navi a vlasce nebrat jinak se značkou nemám problém ba naopak některé jejich feedry bych vynesl do nebe
reagovat - Středa 29. září 2010 v 10:11 ® tomashr
-
Mivardi mám dost po ruce (pražskou prodejnu), takže od nich mám ledacos a v krámě jsem si hrál skoro se vším…
Podle mě dělají obecně dobré pruty, některé feedery a matchky jsou dokonce vynikající. Řekl bych navíc, že mají poměrně kvalitní i levné řady (s ohledem na cenu), třeba lowend řada Mivardi Reactor je určitě lepší než lowend Shimano Joy…
reagovat
Bižutérie (splávky, vlasce, držáky, kbelíky, krabičky) taky – rovnocenné konkurenci, ale často za lepší cenu.
Asi nejvíc na diskusi jsou navijáky – některé se opravdu nepovedly, některé jsou slušné, ale není to jistota, navíc se mi popravdě prakticky žádný naviják Mivardi nelíbí po estetické stránce. - Středa 29. září 2010 v 9:07 ® Tutan
-
sus1> co jsem koukal na fish-pro tak věčně vyprodáno, jinak netuším ;o)
reagovat