Chytej.cz

Mivardi necteno

24.9.2010 | MirekS | 21.915 zobrazení | 71 odpovědí | upravit

Rád bych se zeptal co říkáte značce MIVARDI. jedná se o navijáky i o pruty. Je mi jasné, že to asi bude podle určitých některé řady budou lepší a některé horší, ale tak celkově zda má někdo s MIVARDI nějaké zkušenosti. Dík

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Čtvrtek 17. března 2011 v 15:26 ® fishman123
fishman123

Mám naviják na kapry ,od Mivardi a zatím naprostá spokojenost.

reagovat
Středa 16. března 2011 ve 21:16 ® džigit reakce na …

papiksk12> asi by si měl najít jejich kontakt a optat se tam

reagovat
Středa 16. března 2011 ve 20:39 ® papiksk12
papiksk12

Zdravim…mám takový problém..chci si objednat na stránkách Mivardi vlasec a když se registruju tak mi to pak při přihlášení píše „neplatné přihlášení“ nevíte co s tím? :-)

reagovat
Neděle 17. října 2010 ve 12:15 ® lesák

Zravim.Prut vlastním 1 feeder a max.spokojenost. Navijáky mám 2 na feeder vel 30 již pátou sezonu,takže taky super.Ovšem loni jsem si koupil další naviják,tuším,že se jmenuje „precision“ a hned mi odešla klička.V servisu byla vyměněna,ale už to není ono.Vlasce(fe­eder,přívlač) mne osobně nenadchly ani za tu cenu,ale budiž nikomu nevnucuju svůj názor.S krmnými směsmi Mivardi to je jiná,to je momentálně asi na českém trhu nejlepší co do velikosti balení a příchutí.Stačí jen správně vybrat a namíchat.

reagovat
Sobota 9. října 2010 ve 21:56 ® mrkef
mrkef

maximální spokojenost … za tu cenu … mám prodejnu u nosu … a nemůžu si vynachválit. Hlavně … chlapci tomu fakt rozumějí … a hlavně umí chytat. Někdy po očku koukám, jestli jim už nerostou ploutve… Toť můj názor …

reagovat
Sobota 9. října 2010 ve 20:50 ® Kuboushek

S pruty od fy. Mivadri moc dobré zkušenosti nemám, zato s navijáky jsem naprosto spokojen. Skvělý chod, nezadrhávají se, vše ok :-) 9-)

reagovat
Sobota 9. října 2010 v 0:19 @ pytlakslama

Já mám od Mivardi trojdílné kaprové děličky Genesis 2,75 lbs a jsem s nima maximálně spokojenej . Ještě mám od nich spoustu jinejch věcí jako jsou navijáky , lehátko , kaprovej podběrák , stojan a jiné drobnosti . Za tu cenu za jakou jsem to všechno náhodou sehnal si to nemůžu vynachválit .

reagovat
Pátek 8. října 2010 ve 21:35 ® Robur
Robur

to je taková veselá historka, měl jsem jednoho klienta v 10:00, tak jsem se včera večer pobalil, prut dal na dno kufru,+ vestu, no abych nezapomněl. Ráno jsem k tomu dal bednu s oblekem a noťas. 5 km před cílem jsem autem lehce drncnul, NTB se posunul a položil na prut. Dojdu k vodě, nasadím holiny a ejhle, prut je trojdíl, naštěstí klient byl už 9:00 použitelný, takže jsem pořídil do té doby nákup, v 10 vyřešil klienta a v 11:00 jsem začal obcházet rybařinu. Z Berklího ještě bude dírový prut.

reagovat
Pátek 8. října 2010 ve 21:12 ® spike reakce na …
spike

Robur> Co jsi dělal, že rupl?

reagovat
Pátek 8. října 2010 ve 21:09 ® Robur
Robur

tak jsem měl dneska veselé úmrtí v rodině, zlomil jsem prut, takže jsemmusel najít nějaký štičák, který nahrazuje berkley sherywood, tuším 7 –28g. Už jsem sahal po sportexu, cca za 1500Kč, ale připadal mně hodně tuhý, ale provedení moc hezké. nakonec jsem ještě popojel a koupil za 780 mivardi imperium spinning 12 –30g, který mně připadá jemnější.

reagovat
Pondělí 4. října 2010 ve 21:42 ® Feed

Mam feeder Profesional H 3,60 (dvoudíl+špička) a jsem s ním tak spokojen,že si koupím ještě medium. Jestli se nepletu tak se dělají i trojdílné.

reagovat
Sobota 2. října 2010 v 6:41 ® norbert

I já jsem si před rokem koupil imperial spinning sice ve 240 15–40g a champion 3000 a mohu říci,že za cenu docela dobrá muzika.

reagovat
Pátek 1. října 2010 ve 21:47 ® JohnyMad

Na výstavě For Fishing jsem koupil Imperial spining 270H a k tomu Champion 4000 na sumcovou přívlač a musím napsat..naprostá spokojenost. Naviják má výbornou přední brzdu, celokovový, trochu těžší ale bytelný. Zatím mám prut + naviják jednu sezónu, ale počítám, že to bude držák. Dost jsem se s ním letos naházel vytáhl pár sumců a neměl jsem vůbec strach, že něco nevydrží. Když porovnám kvalitu a cenu v kombinaci s dobrou pletenkou = výborná koupě. Na té výstavě jsem měl v ruce spustu podobných prutů, ale za dvojnásobek a více. Nakonec jsem šel do Mivardi. Nemůžu posoudit jejich ostatní výrobky ale to co mám já mohu doporučit. Tedy pokud někdo hledá relativně levný a kvaltní vercajk na sumcovou přívlač.

reagovat
Čtvrtek 30. září 2010 ve 22:39 ® petr sally
petr sally

Mám od MIVARDI prut Maniak-Bolo a za ty prachy naprostá spokojenost.

reagovat
Čtvrtek 30. září 2010 v 9:43 ® sus1 reakce na …

Hany> Mam 2000ku na vláčku a též spokojenost.

reagovat
Čtvrtek 30. září 2010 v 7:11 ® Kubah reakce na …

eliot> vlasec neznám, ale většina prodavačů vychválí všechno, jen aby to prodali…

reagovat
Čtvrtek 30. září 2010 v 7:02 @ eliot

čau když je tady ta diskuze o mivardi tak jsem koupil tento silon co vy na to vcelku mě ho v obchodě vychválili. http://www.rybarske-nej.cz/…n-carp-600-m

reagovat
Čtvrtek 30. září 2010 ve 2:18 ® Tutan reakce na …
Tutan

sus1> Jojo dříve… mám ho asi 2 roky.

reagovat
Středa 29. září 2010 ve 21:27 ® Char
Char

Letos jsem koupil na vláčku vlasec Mivardi Royal Spinning 0,25 a 0,14 a zatím si nemůžu stěžovat.

reagovat
Středa 29. září 2010 ve 20:33 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

tomashr> jsem koupil cca 2 roky zpět pár špulek a zklamání obrovské, letos jsem znovu zkusil novou řadu tuším to evo match a taky šli do háje…nevím nevím jestli je to náhoda…a přesně ten samej problém co zmiňoval Tutan, ikdyž nosnost možná i dobrá ale stačilo sebemenší škubnutí a bylo po něm ať už to byla 16, 18 a 20

reagovat
Středa 29. září 2010 ve 20:04 ® Kubah

Nevím, proč je Mivardi přestalo dovážet – možná proto, aby prodávali Championy?

reagovat
Středa 29. září 2010 ve 20:03 ® Kubah reakce na …

sus1> Sirio mám taky – výborný naviják za výbornou cenu. Po 3 letech na heavy feederu šlape jako nový.

Jinak tady by měli podle textu mít 3000 a 4000 http://www.chytspravnoucenu.cz/…rio-3000-vi/

reagovat
Středa 29. září 2010 v 15:22 ® kerob reakce na …
kerob

tomashr> ja teda taky nejsem z vlascu od Mivardi nejak nadsenej. A nevim jestli jim vadi teplo a sucho (spis bych rek ze az tak ne), to co opravdu hodne vadi je UV, takze vlastne jakykoliv prirodni svetlo. A vlasec od shimana jsem ted taky mel na test a nic moc, spis nic… sel dolu.

reagovat
Středa 29. září 2010 ve 13:22 ® tomashr reakce na …

Tutan> Na feeder mám několik Mivardi Royal Feeder od O,165 do 0,205mm a nemám s nimi problém (nejstarší mám skoro dva roky), jsou jen trochu háklivější na kvalitu uzlů, ale to se u kmenového vlasce dá uhlídat. Návazec pak k tomu mám obvykle Mivardi Terminal Premium (už starší, teď nově mají lepší Terminal EVO-X, ale ten jsem zatím nezkoušel).

Samozřejmě ale nikdy nelze vyloučit, že jsi potkal nějakou blbou sérii, anebo to prodejce nějak blbě skladoval (horko a sucho zabije spolehlivě jakýkoli vlasec). Já jsem zatím takhle narazil naštěstí jen jednou, mimochodem s napohled velmi značkovým vlascem Shimano – ten se trhal jak papír, absolutně nepoužitelný :-((

reagovat
Středa 29. září 2010 ve 13:09 ® sus1

Tutan> Já jen, že píšeš ,, sem si objednal", tak se ptam.:-)
Nebo to už bylo dříve?

reagovat
Středa 29. září 2010 ve 13:09 ® Tutan reakce na …
Tutan

tomashr> já měl podobnou zkušenost jako Ciffik. Dodnes mi doma leží feeder vlasec v černé barvě a nemám odvahu ho na nic použít. Osmnáctka a subjektivně pevnostně na tom je jako desítka. Pokud se za ty dva roky, co jej mám, zlepšili, jen dobře!

reagovat
Středa 29. září 2010 ve 12:43 ® tomashr reakce na …

Ciffik> Vlasců bych se zastal – tam máš možná špatnou zkušenost s něčím konkrétním, ale určitě to neplatí obecně, hodně vlasců Mivardi je naopak velmi slušných. A třeba letošní řada match vlasců je vyloženě nadprůměr.

reagovat
Středa 29. září 2010 ve 12:22 ® Ciffik
Ciffik

navi a vlasce nebrat jinak se značkou nemám problém ba naopak některé jejich feedry bych vynesl do nebe

reagovat
Středa 29. září 2010 v 10:11 ® tomashr

Mivardi mám dost po ruce (pražskou prodejnu), takže od nich mám ledacos a v krámě jsem si hrál skoro se vším…

Podle mě dělají obecně dobré pruty, některé feedery a matchky jsou dokonce vynikající. Řekl bych navíc, že mají poměrně kvalitní i levné řady (s ohledem na cenu), třeba lowend řada Mivardi Reactor je určitě lepší než lowend Shimano Joy…
Bižutérie (splávky, vlasce, držáky, kbelíky, krabičky) taky – rovnocenné konkurenci, ale často za lepší cenu.
Asi nejvíc na diskusi jsou navijáky – některé se opravdu nepovedly, některé jsou slušné, ale není to jistota, navíc se mi popravdě prakticky žádný naviják Mivardi nelíbí po estetické stránce.

reagovat
Středa 29. září 2010 v 9:07 ® Tutan
Tutan

sus1> co jsem koukal na fish-pro tak věčně vyprodáno, jinak netuším ;o)

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1