Chytej.cz

Kam na ryby :-) necteno

23.9.2010 | joska79 | 8.015 zobrazení | 21 odpovědí

Přátelé,kamarádi, asi budu trohcu najivní ale zkusím to. Po zlomenině nohy jsem se vůbec letos nikam na ryby nedostal a teď jsem konečně zahodil berle a mám šanci se někam dostat. Revír nevychytám :-),pouštím. Jen bych si chtěl pěkně zachytat :-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 3. ledna 2011 ve 20:37 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

co takhle v Ml. Boleslavi je tam soukr. rybník kamarád tam jezdí a prej je to tam výborný Ryby: Od kapra přes bílou rybu až k jeseterům prostě všechno a kapři jsou tam prý obrovští tak hodně štěstí a Petrův zdar

reagovat
Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 22:13 ® stump
stump

Zítra už radši nikam nechoď, klouže to tak ať si znovu nezlomíš nohu. Zabrus na nějaký rybářský web, třeba na Chytej.cz, dej si něco dobrého k pití a bude ti skoro jako na rybách. Petrův zdar 2011

reagovat
Středa 29. prosince 2010 ve 21:42 @ panpetr

http://rybnik-strizov.websnadno.cz

reagovat
Pátek 15. října 2010 ve 20:24 ® joska79

Tak nakonec jsem se nedostal vůbec nikam,až za týden na Orlík naproti Trhovkám. Znáte to tam někdo,popřípadě máte tipy? Mooooooc se tam těším,hlavně to posezení :-)

reagovat
Úterý 12. října 2010 v 15:37 ® osprey reakce na …
osprey

Janaowen> To víš, že půjde. A dneska to jde rychle. Já se to bez DVD, Internetu a časopisů učil spoustu let a to tam ty ryby byly v úplně jiném počtu.

reagovat
Úterý 12. října 2010 v 15:03 ® Mary reakce na …
Mary

joska79> pořádně zatahat si můžeš na Chlumci II.

reagovat
Pondělí 11. října 2010 v 17:00 ® Janaowen reakce na …
Janaowen

no jasně,jenže já v tom ještě neumím tak chodit,musím se ještě hodně učit,ale snad to pomalu půjde;-)

reagovat
Pondělí 11. října 2010 ve 13:55 ® osprey reakce na …
osprey

Janaowen> Sezóna končí 31.12. a další začíná 1.1.

Pokud je rozumný počas, dá se zachytat kdykoli. Ovšem ne vždycky je to jednoduché. Teď se ryby přemisťují a na každé vodě to probíhá jinak.

Je třeba věnovat čas tomu, aby člověk přišel na to, jak to celé funguje a ne jen čekat na zázrak na místech, kde to fungovalo v létě.

Znám na řece úseky, kde už touhle dobou nechytím rybu a jiné, kde si v prosinci normálně zachytám. Stojáky mě sice nebaví a chodí to tam trochu jinak, ale některé rysy jsou podobné.

reagovat
Pondělí 11. října 2010 ve 13:01 ® Janaowen
Janaowen

ahoj,tak jsme nakonec vyrazili na naše oblíbené revíry;-) -Dušníky,Vojkovice a Slaný,chytali jsme celou sobotu,polože­ná,přívlač a co z toho?:-D dva cejni:-(( .Vůbec to nebralo,neříkej te mi,že už nám zase končí sezóna?:-O ještě ne,prosím:-D

reagovat
Středa 6. října 2010 ve 22:10 ® stump reakce na …
stump

Od Slaného to bude blíž třeba na Nechranice než na Slapy či Orlík.

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 23:28 ® jersey reakce na …
jersey

Janaowen : http://www.chytej.cz/…sky-potok-1/
Zkus a uvidíš…

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 21:09 ® Janaowen reakce na …
Janaowen

ahoj a jak je to velký rybník a zachytám si tam?

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 21:08 ® Janaowen reakce na …
Janaowen

aha,ale stejně díky

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 21:03 ® jersey
jersey

Janaowen : Kousek od tebe máš rybník v Kokovicích.....

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 21:01 ® osprey reakce na …
osprey

Janaowen> Na Labi jsem moc nechytal, jsem Jihočech.

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 20:51 ® Janaowen reakce na …
Janaowen

no to je na mě dost daleko,nevíš třeba,kam na Labe?vůbec nemám zkušennosti,děkuju

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 20:43 ® osprey reakce na …
osprey

Janaowen> Je podzim, tak každá větší přehrada. Co třeba Orlík a Slapy?

reagovat
Úterý 5. října 2010 ve 20:38 ® Janaowen
Janaowen

ahoj rybáři,můžete mi někdo poradit,kde si dobře zachytat na přívlač?jsem od Slaného,děkuju Jana

reagovat
Pátek 24. září 2010 ve 23:37 ® rgb23
rgb23

Příteli, kamaráde, zapomněl jsi říct, jestli chytáš na pstruhovce, nebo MP. Informace, jestli chceš chytat poblíž Mostu, nebo třeba Karviné by taky neuškodila:-) Podle karty chytáš přibližně 25 let, tož snad pár revírů znáš a představu, kde chceš chytat, bys taky mohl trošku upřesnit:-)

reagovat
Čtvrtek 23. září 2010 ve 23:49 ® joska79 reakce na …

Tam se chystám za pár dní na houseboat :-) ,teda chtěl bych. Položená,přívlač,hlav­ně si zachytat,přis­působím se :-)

reagovat
Čtvrtek 23. září 2010 ve 23:43 ® osprey
osprey

Jde o to co bys chtěl chytat, jakou technikou, odkud přibližně jsi, jestli to má být svazová voda nebo soukromák.

Já ti klidně doporučím Orlík. Dá se tam slušně zachytat.

S trochou štěstí…

reagovat