Chytej.cz

Názor na články o muškaření a vázání v časopisech??? necteno

4.2.2005 | Tomucha | 2.430 zobrazení | 9 odpovědí

Zajímal by mě Váš názor na články o muškaření a vázání v českých rybářských časopisech, co Vám připadá zajímavé, čeho je tam moc nebo málo a co by jste chtěli vidět. dále taková menší anketa jako, který z nich čtete nejraději a proč???

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 5. února 2005 ve 2:25 ® mirmen

Tomuhle sice nehovím, ale s radostí si prohlédnu pěknou, zajímavou věc ( i když ji asi většinou – co se mouchařiny týče – nedokážu skutečně ocenit). Myslím si ale, že se většina zajímavého bude odehrávat spíš na netu nebo je publikována v knihách nebo zahraničních specializovaných časopisech). Mimochodem – naposledy mé oko potěšila stránka www. markov. baikal. ru

reagovat
Sobota 5. února 2005 v 0:41 ® Klon
Klon

Snažím se kupovat všechny časáky a čtu úplně všechno,není to naškodu,jen co by,aspoň ch vytknul tak že tam dost píšou o cizině a o naších vodách je tam málo. Radši bych četl o tuzemských vodních lokalitach když mám větší šanci se tam podívat.

reagovat
Pátek 4. února 2005 ve 23:06 ® pif
pif

celkem je čtu,akorát člověk(já)kolikrát zírá,co pod názvem muchy se ukáže nafocený,vždyť to vedle vzoru původní muchy ani neleželo,viz poslední číslo kajmana

reagovat
Pátek 4. února 2005 ve 22:08 ® Koudy
Koudy

Článků je málo Líbí se mi nafocený každý krok vázání a pod ním popis co se tam dělá,myslím že je to nejvíc představitelné co se dělá(hlavně třeba pro začátečníky). Dále si rád přečtu články o tom na jaké typy much v jakou dobu a jakých místech,člověk se furt učí… Čtu pravidelně už asi 9. rok Kajmana,občas i ostatní,ale jenom někdy

reagovat
Pátek 4. února 2005 ve 21:33 ® muf

články čtu a podle mě je jich velmi málo. Většina časopisů, když už tam něco dá, tak je to strašně málo. Když ještě vycházel bral jsem muškaře, ale to už je minulost. Možná by to chtělo na náš trh pouze muškařský časopis. A ne jenom poběrkovat. Jinak nejraději mám články o vázání a technice různých hodů a vedení.

reagovat
Pátek 4. února 2005 v 15:09 ® ywan

Nemucharim, ale články o výrobe múch si prečítam rád, lebo niektoré postupy sa dajú použiť napr. na viazanie jigov a iných vecičiek na prívlač ( napr. tie myši ma chytili za srdce )

reagovat
Pátek 4. února 2005 ve 14:59 ® hraji
hraji

Odebírám Rybářství a odebíral jsem Sportovního rybáře (skončilo předplatné a nechci ho prodlužovat). Čtu všechny články, tedy i o muškaření. Je jich ale pomálu, pokud si odmyslím rozsáhlá zpravodajství o úspěších a neúspěších našich reprezentací. každou informaci o vázání považuji za přínosnou, neb se pořád učím. Tuto oblast by to určitě chtělo rozšířit.

reagovat
Pátek 4. února 2005 ve 14:56 ® toulovec
toulovec

Neb jsem nýmand, zatím mě zajímá úplně všecko, ale je pravda, že vázacích postupů není nikdy dost. Hrozně se mi líbí realistický mouchy ne že bych je zkoušel, ale prostě se mi líbí když si někdo udělá něco jen tak pro radost. Například myšky se Ti moc povedly.

reagovat
Pátek 4. února 2005 ve 14:44 ® pupak

1 – clanky o muskareni nectu – casopisy jsou mesicniky a informace kdy se doctu v zari, ze v cervnu to na Ohri jde na chrostiky nema pro me vyznam. 2 – clanky o vazani ctu 3 – Zajimave jsou pro me clanky s vazacima postupama 4 – prave techto clanku 5 – zahranicni

reagovat