Vyhledávání
Krmení
21.9.2010 | Mr. Vydra | 3.225 zobrazení | 14 odpovědí
Toto je fŕum na které můžete psát jaké krmení se vám nejvíce osvědčilo na jednotlivé druhy ryb. Díky za bohaté opovědi !!!!!!!!!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 19. října 2010 ve 14:26 ® hraji reakce na …
-
pextr> podívej kolego, to máš tak, někdo jde na ryby na půl dne, do vody nevhodí ani ň, popřípadě pár deka obyčejného jalového šrotu, za půl dne má pět záběrů a možná si chytí jednu rybu. Já chodím na ryby na dvě až tři hodiny. Zkrmím přibližně za dvě stovky krmení a mám záběr na každé proplavání splávku. Chytím si odhadem 30 až 60 ryb a jdu spokojeně domů. Ty dvě stovky mi za to pochytání stojí.
reagovat - Čtvrtek 7. října 2010 ve 23:54 ® timbab reakce na …
-
Juraj> Jj všiml jsem si toho až potom.Ale já na litry nejedu
reagovat - Čtvrtek 7. října 2010 ve 23:46 ® Juraj reakce na …
-
timbab> 7kg a 7 l je setsakra rozdíl. 3kg suché směsi´= cca 4,5l. Po smíchání s TTX, přesátí, přidání 3 l hlíny a opětovném přesátí z toho máš 17 l jen to fikne.
reagovat - Čtvrtek 7. října 2010 ve 23:36 ® Juraj reakce na …
-
pextr> Podle toho jak to kouše. Už se mi povedlo i 25l za tři hoďky. Někdy si zase nesu téměř plný kýbl domů.
reagovat - Čtvrtek 7. října 2010 ve 21:08 ® timbab
-
pextr> Tak celodenní feeder a těch 7 kilo co psal hraji může bejt sakra málo.Natož u plavačky.
reagovat
EDIT:A to ani nechci polemizovat o tom kolik do toho cenově narvou někteří kapraři. - Čtvrtek 7. října 2010 ve 20:56 ® pextr reakce na …
-
CeP> Jako nevim no nahazet do toho tolik prachu ty 3 litry to je jeste v pohode, ale takhle to mozna na zavodech 15 litru…
reagovat - Čtvrtek 7. října 2010 ve 20:11 ® CeP reakce na …
-
pextr> a co je teda rybarina? ja bych rekl ze se to nemeri podle toho kolik kdo zkrmi. to prece kazdej dle svych moznosti. ja taky kolikrat do vody vyhazu za den 10, 15 litru.
reagovat - Čtvrtek 7. října 2010 v 19:53 ® pextr reakce na …
-
hraji> Kolik za to utratíš, to už neni rybařina…
reagovat - Čtvrtek 7. října 2010 v 17:06 ® hraji reakce na …
-
pextr> tak 7 litrů, polovina z toho je hlína
reagovat - Čtvrtek 7. října 2010 v 16:13 ® kamos007 reakce na …
-
pextr> na každý druh ryby ,,kilo´´.
reagovat - Středa 6. října 2010 v 8:07 ® pextr reakce na …
-
hraji> Kolik tam toho krmení házíš za vycházku?
reagovat - Středa 6. října 2010 v 0:27 ® Juraj
-
Za univerzální krmení, které je zároveň krmením na plotice (a také je bezpečně stahuje, pokud v obsádce převládají) považuji Sensas 3000 gross gardons. A také Mystix řeku v aromatické verzi, která momentálně není a je otázkou zda bude vůbec. Špičkou na cejny je pro mě Mystix cejn, ale ten se tobě bude blbě shánět. No a poslední sezónu mě na kapry přesvědčil Gutkiewicz GMS kapr.
reagovat - Středa 22. září 2010 v 10:56 ® chose120
-
Na kapry jednoznačně vařená kukuřice v tlakovým hrnci,kolínka,žížaly.Na cejny ječné kroupy,kukuřice bonduele,na parmy tvrdý sýr,červíky,na amury ovoce-kukuřice,na líny hnoják.Hlavní je tu rybu najít a pak jenom zkoušet.Přeji lovu zdar.
reagovat - Středa 22. září 2010 v 9:00 ® hraji
-
Na plotice se mi osvědčilo Special Gardon MILO, na cejny Special Breme MILO, na kapry Special Carpa MILO. Jinak používám hodně VIP River MILO a SUPER River MILO při lovu na tekoucích vodách, cílová ryba je podoustev, ostroretka, cejnek, jelec. Ale krmení nepoužívám nikdy samotné, vždy k němu přidávám například TTX, posilovače a třeba pražené mleté konopí nebo řepku. A samozřejmě je hodně důležitá živá složka, s nadcházejícícm podzimem a ochlazením bude živá v krmení ještě důležitější.
reagovat