Chytej.cz

Pruty ala Shakespeare necteno

21.9.2010 | Mr. Vydra | 24.331 zobrazení | 43 odpovědí

Chtěl bych tu založit fórum hlavně na pruty ale i na ostatní nádobíčko. Značku Shakespeare mám asi nejradši, mají levné ale zároveň kvalitní zboží. Pište sem všechny úspěchy i neúspěchy a co si o této značce myslíte. Díky za bohaté opovědi =) .

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pátek 24. září 2010 v 19:56 ® Look

Tátovi jsem loni koupil v akci dva cypry carp 3lb v trojdílu a nemůže si je vynachválit, za ty peníze dobrý kup. Já si letos omylem koupil dvojdíl (no tak jsem se mohl podívat na počet dílů :-) , tam už se mi nelíbí, že na spodním 180cm dlouhém dílu je jen jedno očko, ale zas to je pro mě doplňkový prut. V krámě jsem si zašvihal Ugly stickem a kdyby v jeho váhové kategorii už doma nebyl Penn, tak by šel domů se mnou.

reagovat
Čtvrtek 23. září 2010 ve 22:10 ® osprey reakce na …
osprey

Fídrlídr> Jasně. Já nad nimi uslintával jako kluk. Ale nakonec jsem „šejkspíra“ nikdy neměl. Ani dnes ne.

reagovat
Čtvrtek 23. září 2010 ve 21:56 ® Fídrlídr reakce na …

osprey> Ok jsme na stejné straně ,já tou nostalgií myslel to že také pamatuji doby kdy se u nás dal koupit naviják stabil,rex a vyvolení měli shakespeara :-)

reagovat
Čtvrtek 23. září 2010 ve 20:02 ® osprey reakce na …
osprey

Fídrlídr> Ale ony nejsou špatné. Měl jsem v ruce jeden a klidně bych si ho koupil. Jenom se tu snažím vysvětlit, že o kvalitě firmy nemůže vypovídat výrobek z nejnižšího patra nabídky.

U Shakespeara dělá ta nostalgie hodně, ale firma pořád vyrábí slušné věci. Jenom je u nás neumí prezentovat.

reagovat
Čtvrtek 23. září 2010 v 16:55 ® Fídrlídr

Nevím jestli je to víc z nostalgie jak píše Osprey nebo z nedostatku zkušeností s jinou značkou ale s pruty Shakespeare jsem max.spokojen používám omnix feeder 12 ft a omnix multifeeder 10 ft

reagovat
Čtvrtek 23. září 2010 v 16:21 ® osprey reakce na …
osprey

feederman!> Ten Shakespeare je ta nejnižší kategorie feederových prutů, co se vůbec dělá. Lepší než ten je skoro cokoli. Shakespeare dělá i feeder, který se za cenu toho Alivia prodává i s navijákem a líbí se mi víc. A pak dělá ještě lepší. O něm mluví pochvalně i závodníci.

Shimano dělá za podobné prachy (kolem 600,–) feeder Joy. Ten si zkus porovnat s tím Shakespearem. Zjistíš sice, že jeden je hrozný a druhý strašný, ale budou to srovnatelní soupeři.

reagovat
Čtvrtek 23. září 2010 v 15:48 ® Zmata reakce na …

feederman!> Porovnáváš neporovnatelné. Ten Shakespeare je Light (10–50g) zatímco to Shimano je Heavy (110g). Je to jako bys srovnával sumčák s matchkou.

reagovat
Čtvrtek 23. září 2010 v 15:47 ® ollo
ollo

Dosť velký cenový rozdiel tak sa nediv :-|

reagovat
Čtvrtek 23. září 2010 ve 14:56 ® feederman!

Já mám tenhle feeder od Shakespearu http://www.tropicliberec.cz/…rma-1908-360 mám ho zatim 1,rok nic moc špatná akce a špatně dělaná očka je to obrovský rozdíl naproti feederu od shimana který sem si nedávno koupil http://www.tropicliberec.cz/…heavy-feeder v provedení medium.

reagovat
Čtvrtek 23. září 2010 v 8:03 ® ollo
ollo

osprey> ak ho neprejdem autom tak určite ;-)

reagovat
Středa 22. září 2010 ve 23:58 ® osprey reakce na …
osprey

ollo> SPRO Red Arc je stavěný jinak. Společné to má jen základní rysy (např. přední brzdu). A ten Ugly Stik budeš mít s trochou štěstí do smrti.:-)

reagovat
Středa 22. září 2010 v 8:21 ® ollo
ollo

Mám asi 9 ročný privlačový kevlar Ugly Stik , 40g 2,7 nebol levný a dodnes je ok .

Ten naviják nepripomína vam to ine značky SPRO redarc a iné … je to Deceiver Spinning Sheakspeare

reagovat
foto/forum/2010/th-img14934.gif
Úterý 21. září 2010 ve 23:02 ® osprey
osprey

Trochu jsem ti upravil text zadání, bylo to dost drsné.

K Shakespearům asi toto – kdysi se k nám tato značka dovážela jako téměř jediná a získala si velkou oblibu. Dnes je jednou z mnoha, výrobce dováží jen omezenou část sortimentu a spíš v té levnější kategorii, takže žádná díra do světa. Značka jako taková produkuje i velmi kvalitní věci, ale s těmi se na našem trhu moc nesetkáme.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1