Vyhledávání
Pruty ala Shakespeare
21.9.2010 | Mr. Vydra | 24.331 zobrazení | 43 odpovědí
Chtěl bych tu založit fórum hlavně na pruty ale i na ostatní nádobíčko. Značku Shakespeare mám asi nejradši, mají levné ale zároveň kvalitní zboží. Pište sem všechny úspěchy i neúspěchy a co si o této značce myslíte. Díky za bohaté opovědi =) .
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 24. září 2010 v 19:56 ® Look
-
Tátovi jsem loni koupil v akci dva cypry carp 3lb v trojdílu a nemůže si je vynachválit, za ty peníze dobrý kup. Já si letos omylem koupil dvojdíl (no tak jsem se mohl podívat na počet dílů
reagovat, tam už se mi nelíbí, že na spodním 180cm dlouhém dílu je jen jedno očko, ale zas to je pro mě doplňkový prut. V krámě jsem si zašvihal Ugly stickem a kdyby v jeho váhové kategorii už doma nebyl Penn, tak by šel domů se mnou.
- Čtvrtek 23. září 2010 ve 22:10 ® osprey reakce na …
-
Fídrlídr> Jasně. Já nad nimi uslintával jako kluk. Ale nakonec jsem „šejkspíra“ nikdy neměl. Ani dnes ne.
reagovat - Čtvrtek 23. září 2010 ve 21:56 ® Fídrlídr reakce na …
-
osprey> Ok jsme na stejné straně ,já tou nostalgií myslel to že také pamatuji doby kdy se u nás dal koupit naviják stabil,rex a vyvolení měli shakespeara
reagovat - Čtvrtek 23. září 2010 ve 20:02 ® osprey reakce na …
-
Fídrlídr> Ale ony nejsou špatné. Měl jsem v ruce jeden a klidně bych si ho koupil. Jenom se tu snažím vysvětlit, že o kvalitě firmy nemůže vypovídat výrobek z nejnižšího patra nabídky.
U Shakespeara dělá ta nostalgie hodně, ale firma pořád vyrábí slušné věci. Jenom je u nás neumí prezentovat.
reagovat - Čtvrtek 23. září 2010 v 16:55 ® Fídrlídr
-
Nevím jestli je to víc z nostalgie jak píše Osprey nebo z nedostatku zkušeností s jinou značkou ale s pruty Shakespeare jsem max.spokojen používám omnix feeder 12 ft a omnix multifeeder 10 ft
reagovat - Čtvrtek 23. září 2010 v 16:21 ® osprey reakce na …
-
feederman!> Ten Shakespeare je ta nejnižší kategorie feederových prutů, co se vůbec dělá. Lepší než ten je skoro cokoli. Shakespeare dělá i feeder, který se za cenu toho Alivia prodává i s navijákem a líbí se mi víc. A pak dělá ještě lepší. O něm mluví pochvalně i závodníci.
Shimano dělá za podobné prachy (kolem 600,–) feeder Joy. Ten si zkus porovnat s tím Shakespearem. Zjistíš sice, že jeden je hrozný a druhý strašný, ale budou to srovnatelní soupeři.
reagovat - Čtvrtek 23. září 2010 v 15:48 ® Zmata reakce na …
-
feederman!> Porovnáváš neporovnatelné. Ten Shakespeare je Light (10–50g) zatímco to Shimano je Heavy (110g). Je to jako bys srovnával sumčák s matchkou.
reagovat - Čtvrtek 23. září 2010 v 15:47 ® ollo
-
Dosť velký cenový rozdiel tak sa nediv
reagovat - Čtvrtek 23. září 2010 ve 14:56 ® feederman!
-
Já mám tenhle feeder od Shakespearu http://www.tropicliberec.cz/…rma-1908-360 mám ho zatim 1,rok nic moc špatná akce a špatně dělaná očka je to obrovský rozdíl naproti feederu od shimana který sem si nedávno koupil http://www.tropicliberec.cz/…heavy-feeder v provedení medium.
reagovat - Čtvrtek 23. září 2010 v 8:03 ® ollo
-
osprey> ak ho neprejdem autom tak určite
reagovat - Středa 22. září 2010 ve 23:58 ® osprey reakce na …
-
ollo> SPRO Red Arc je stavěný jinak. Společné to má jen základní rysy (např. přední brzdu). A ten Ugly Stik budeš mít s trochou štěstí do smrti.
reagovat - Středa 22. září 2010 v 8:21 ® ollo
-
Mám asi 9 ročný privlačový kevlar Ugly Stik , 40g 2,7 nebol levný a dodnes je ok .
Ten naviják nepripomína vam to ine značky SPRO redarc a iné … je to Deceiver Spinning Sheakspeare
reagovat - Úterý 21. září 2010 ve 23:02 ® osprey
-
Trochu jsem ti upravil text zadání, bylo to dost drsné.
K Shakespearům asi toto – kdysi se k nám tato značka dovážela jako téměř jediná a získala si velkou oblibu. Dnes je jednou z mnoha, výrobce dováží jen omezenou část sortimentu a spíš v té levnější kategorii, takže žádná díra do světa. Značka jako taková produkuje i velmi kvalitní věci, ale s těmi se na našem trhu moc nesetkáme.
reagovat