Chytej.cz

Koukáte na ČT1 NA POŘAD JAK NA RYBY necteno

1.2.2005 | Padis | 8.046 zobrazení | 41 odpovědí

SLEDUJETE JAK SE VÁM LÍBÍ.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Středa 2. února 2005 ve 20:44 ® playboy007

počkejte až SUPERRYBÁŘ Kuba Wágner bude chytat krokodýly!!!!!!

reagovat
Středa 2. února 2005 v 17:18 ® Tomucha
Tomucha

souhlasím, že ten pořad není nic moc. dojala mě hláška kuchaře, že je škoda ty malý okouny puštět to byla fakt síla taky souhlasím že má pan Hrušínský občas jednnoduší otázky a taky by tam mohlo být víc „špeků“ když se to jmenuje jak na ryby…

reagovat
Středa 2. února 2005 v 16:28 ® Padis
Padis

Toulovec s tím souhlasím ty brnáci to měli lepší.

reagovat
Středa 2. února 2005 v 15:06 ® toulovec
toulovec

Pořad sleduju a vůbec se mi nelíbí. Moderování Drápalíkem mě nezaujalo, ptá se na úplný blbosti, jak baby u draní, to mi spíš připadá, že to moderuje Tomi a Drápalík je na návštěvě. Myslím že byť jen průměrnýmu rybáři tento pořad nemůže absolutně nic přinést. viz poslední dí: l – povídání s Ivošem Slámou Hezký, ale o ničem a v pozadí Drápalík v prosinci vláčí – hezké

• povídání s Tepfrem – co mi to mělo dát? snad jen že se nezdolává navijákem, nýbrž prutem.
  • chytání na dírkách na piláku nikoho nepřekvapí
  • a dorazili mě tím jak se drápalík cpal grundlema z 15 cm okounků

Myslím že pořad, který vyráběla ČT Brno byl o něco lepší. Byl tam sice znát rukopis časopisu Rybářství, ale alespoň to o něčem bylo. Koukat na to, jak Drápalík loví okouny na Nilu mě sice zaujalo, leč má závist je silnější, takže řeknu že se mi to taky nelíbilo.

reagovat
Středa 2. února 2005 ve 12:12 ® Gudaska

Viz muf a Čajda. Chápu „koláč sledovanosti“, i to, že počítají s rybářským potěrem. ale vzhledem k počtu rybářů by mohli lepší čas a způsob prezentace vybrat. Případně program prezentovat např. v rybářských časopisech.

reagovat
Středa 2. února 2005 v 11:40 ® Dědek
Dědek

Kdy se to vysílá?

reagovat
Středa 2. února 2005 v 11:38 ® hagrif

Jo koukám se, ale bohužel nemám tolik času. Abych viděl každý díl.

reagovat
Úterý 1. února 2005 ve 23:17 ® zedus
zedus

Teď yo, ale až začne sezóna neuvidím zase ani jeden, dost špatně se trefuju do toho rybářského. Jinak ho hodnotím kladně, (jak jinak, moc pořadů na výběr nemám).

reagovat
Úterý 1. února 2005 ve 22:13 ® muf

moc ne, což mě mrzí, ale vysílací doba a nepravidelnost způsobuje, že to zjistím až už je po pořadu, kdo má v těch programech furt něco hledat

reagovat
Úterý 1. února 2005 ve 21:51 ® Čajda

Bohužel,vysílací doba naprosto ku h. u, takže nemám vůbec šanci.

reagovat
Úterý 1. února 2005 ve 21:41 ® Padis
Padis

Já to hodnotím kladně řekl bych že se proti lonsku zlepšily.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1