Vyhledávání
Koukáte na ČT1 NA POŘAD JAK NA RYBY
1.2.2005 | Padis | 8.046 zobrazení | 41 odpovědí
SLEDUJETE JAK SE VÁM LÍBÍ.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 2. února 2005 ve 20:44 ® playboy007
-
počkejte až SUPERRYBÁŘ Kuba Wágner bude chytat krokodýly!!!!!!
reagovat - Středa 2. února 2005 v 17:18 ® Tomucha
-
souhlasím, že ten pořad není nic moc. dojala mě hláška kuchaře, že je škoda ty malý okouny puštět to byla fakt síla taky souhlasím že má pan Hrušínský občas jednnoduší otázky a taky by tam mohlo být víc „špeků“ když se to jmenuje jak na ryby…
reagovat - Středa 2. února 2005 v 16:28 ® Padis
-
Toulovec s tím souhlasím ty brnáci to měli lepší.
reagovat - Středa 2. února 2005 v 15:06 ® toulovec
-
Pořad sleduju a vůbec se mi nelíbí. Moderování Drápalíkem mě nezaujalo, ptá se na úplný blbosti, jak baby u draní, to mi spíš připadá, že to moderuje Tomi a Drápalík je na návštěvě. Myslím že byť jen průměrnýmu rybáři tento pořad nemůže absolutně nic přinést. viz poslední dí: l – povídání s Ivošem Slámou Hezký, ale o ničem a v pozadí Drápalík v prosinci vláčí – hezké
- povídání s Tepfrem – co mi to mělo dát? snad jen že se nezdolává navijákem, nýbrž prutem.
- chytání na dírkách na piláku nikoho nepřekvapí
- a dorazili mě tím jak se drápalík cpal grundlema z 15 cm okounků
Myslím že pořad, který vyráběla ČT Brno byl o něco lepší. Byl tam sice znát rukopis časopisu Rybářství, ale alespoň to o něčem bylo. Koukat na to, jak Drápalík loví okouny na Nilu mě sice zaujalo, leč má závist je silnější, takže řeknu že se mi to taky nelíbilo.
reagovat - Středa 2. února 2005 ve 12:12 ® Gudaska
-
Viz muf a Čajda. Chápu „koláč sledovanosti“, i to, že počítají s rybářským potěrem. ale vzhledem k počtu rybářů by mohli lepší čas a způsob prezentace vybrat. Případně program prezentovat např. v rybářských časopisech.
reagovat - Středa 2. února 2005 v 11:40 ® Dědek
-
Kdy se to vysílá?
reagovat - Středa 2. února 2005 v 11:38 ® hagrif
-
Jo koukám se, ale bohužel nemám tolik času. Abych viděl každý díl.
reagovat - Úterý 1. února 2005 ve 23:17 ® zedus
-
Teď yo, ale až začne sezóna neuvidím zase ani jeden, dost špatně se trefuju do toho rybářského. Jinak ho hodnotím kladně, (jak jinak, moc pořadů na výběr nemám).
reagovat - Úterý 1. února 2005 ve 22:13 ® muf
-
moc ne, což mě mrzí, ale vysílací doba a nepravidelnost způsobuje, že to zjistím až už je po pořadu, kdo má v těch programech furt něco hledat
reagovat - Úterý 1. února 2005 ve 21:51 ® Čajda
-
Bohužel,vysílací doba naprosto ku h. u, takže nemám vůbec šanci.
reagovat - Úterý 1. února 2005 ve 21:41 ® Padis
-
Já to hodnotím kladně řekl bych že se proti lonsku zlepšily.
reagovat