Vyhledávání
pruty na sumcea vhodná šňúra
9.9.2010 | ESOXBOY | 2.523 zobrazení | 5 odpovědí
zdar kolegové máte někdo zkušenost s pruty wfm grizly nebo sportcarp p tomi sou to pruty do dvou tisek akorát že nevi pro kterej se rozhodnout tak prosim o radu nebo nějakou alternativu a eště co řikáte na sumcuvé šňúry sulfix
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 20. září 2010 v 18:57 ® macek2
-
wfm grizly používám už asi 5 let a jsou v pohodě, dost velkých ryb jsem na ně už vytáhl jediné co bych jim mohl vytknou jsou méně bytelné očka hlavně to největší (první od navijáku) při něšetrném zacházení se nůže vyhnout tak jek se to stalo mě mojí vinou, nebo může vypadnout výpln.Sumcové šnůry používam tufku na ní nedám dopustit.
reagovat - Sobota 18. září 2010 ve 20:39 ® snook reakce na …
-
ESOXBOY> Cau , dneska uz je celkem vyber zalezi taky na cene… ja osobne mam dobre skusenosti se snurou power pro
reagovat - Neděle 12. září 2010 ve 22:17 ® osprey reakce na …
-
ESOXBOY> Prošel bych tady diskuze, už se to řešilo. Hodně doporučovaná je Tuffka nebo žlutá Gigafish.
reagovat - Neděle 12. září 2010 ve 21:27 ® ESOXBOY reakce na …
-
díkyza reakci vzal sem ty medvědy akorát nevim co za šňúru je jich tolik že mě de hlava kolem mám penn 950 vleze se tam 270m 055 jakou šňúru abyse tam vlezlo kolem 200 m o nosnosti 70 kg ?
reagovat - Neděle 12. září 2010 v 15:20 ® chosebaits
-
Věřím,že tyto pruty budou oba v pohodě,je jen na tobě co ti sedne lépe do ruky.Sumcové šnury sufix jsou určitě dobré,ale nepouštěj se do šňur pod 70 kg.
reagovat