Vyhledávání
Kde sehnat blank na vlaceci prut?
8.9.2010 | kerob | 22.682 zobrazení | 41 odpovědí
Rekneme, ze spousta prutu co se prodava mi nesedi do ruky diky tvaru rukojeti a taky rad experimentuju, takze bych si rad postavil pres zimu vlastni vlacak. Kdo a kde v CR je schopen dodat blanky? Nezajima me lowend, zajimaj me slusny blanky a spis v „lehcich“ gramazich.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 8. září 2010 ve 13:11 ® džigit reakce na …
-
osprey> to máš pravdu a za 400 bych si taky dal říct,ale zatím jsem neviděl
reagovat - Středa 8. září 2010 ve 13:07 ® osprey
-
džigit> Co není, může být. Kamarád kdysi koupil na Aukru Destiny za čtyři stovky.
A jsou i jiné bazary.
Každopádně pokud vadí jen rukojeť, je přestavba existujícího prutu taky řešení.
reagovat - Středa 8. září 2010 ve 13:05 ® džigit reakce na …
-
osprey> na Aukru není
reagovat - Středa 8. září 2010 ve 12:53 ® osprey reakce na …
-
kerob> A co koupit nějakého Dragona na Aukru a ten spodní díl odrbat?
Ušetříš si starosti v vyvazováním oček na horním dílu, sundáš na spodním dílu očko, odřežeš korek a uděláš si rukojeť po svém.
reagovat - Středa 8. září 2010 v 11:43 ® kerob reakce na …
-
džigit> uz jsem zkousel hledat neco o blancich driv a v podstate nic kloudnyho jsem nenasel.
reagovat - Středa 8. září 2010 v 11:36 ® kerob reakce na …
-
osprey> Kuli tomu osahani to prave shanim nejdriv v CR, uprimne receno bych si treba dokazal predstavit nejaky blank od Dragona (blanky pekny, ale treba rukojeti jsou uplne strasny z myho pohledu). Jinak samozrejme na Ebay a i jinde jsem koukal a je tam toho mraky, ale casto posilaj jen po US nebo je postovny stejne drahy jako ten blank, proste se to nevyplati i kdyz o cenu az tak nejde. Budu doufat, ze se Flip nebo pepa-c ozve.
dik
reagovat - Středa 8. září 2010 v 11:28 ® osprey reakce na …
-
kerob> A další, kdo by mohl dost vědět je Flip. Ten tu ale je jen občas a myslím, že teď někam pojede.
reagovat - Středa 8. září 2010 v 11:27 ® osprey
-
kerob> pepa-č si kupoval blanky Sportex, určitě ti poradí. A pak je tu možnost nákupu blanků v zahraničí, což dělá většina stavěčů. Dá se toho koupit mraky a ty se na síti umíš pohybovat líp než já, jenom to má jednu nevýhodu – neosaháš si to. Takže nevíš jak se ten blank bude chov Každopádně stačí se podívat na Cabelas a je tam toho dost.
reagovat - Středa 8. září 2010 v 11:07 ® džigit
-
kerob> pokud budeš trpělivě hledat
reagovat,tak pepa-č tu někde něco psal
- Středa 8. září 2010 v 10:55 ® kerob reakce na …
-
hraji> dik ale tohle snad jako jediny znam, je to jedna z moznosti.
reagovat - Středa 8. září 2010 v 10:45 ® hraji
-
A co Google? http://www.michalstudeny.com/spin%20rods.htm
reagovat