Chytej.cz

Vyřízení rybářského lístku a povolenky necteno

7.9.2010 | Michal5 | 9.135 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Ahoj všem, moc rád bych se Vás chtěl zeptat, jak a za kolik bych si mohl nechat zařídit rybářský lístek? Na internetu jsem se dočetl, že po absolvování zkoušky mi příslušný MO vydá rybařák.

Počítal jsem takto: lístek 200 Kč brigády 400 Kč povolenka 750 Kč (pouze Praha,mimopstruh.)

Je tam ještě nějaký jiný poplatek za zřízení či zapsání a tak? Děkuji moc za každou radu a info.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 8. září 2010 v 8:06 @ Michal5 reakce na …

Paráda, to jsem potřeboval vědět, jestli se platí ještě při zřizování nějaký členský příspěvěk. Patřím do kategorie 15+, za mládež se již považovat nemohu. Díky moc za rady a pomoc.

reagovat
Úterý 7. září 2010 ve 22:22 ® hraji
hraji

Pokud chceš být členem svazu, musíš zaplatit zápisné a potom samozřejmě členský příspěvek. Protože nelze zjistit tvůj věk, nelze ti dát ani přesnou odpověď. Ale píšeš o brigádách, z toho by se dalo usuzovat, že jsi starší než 15 let, protože mládež je od brigád osvobozena. Zápisné tedy může být 1000 korun a členský příspěvek 400,–Kč. Cena Rybářského lístku je buď 100, 300 a nebo 500 korun, to podle délky platnosti (1 rok, 3 roky a 10 let). Pokud patříš do kategorie mládež, pak jsou ceny jiné. U nás stojí dospělého komplet vybavení dokladů 2450 Kč + cena za RL. V Praze to může být trochu jiné, ale zásadní rozdíl tam nebude.

reagovat
Úterý 7. září 2010 v 17:51 ® kerob reakce na …
kerob

nemas zac. Jinak ceny treba za brigady se stejne muzou trochu lisit.

reagovat
Úterý 7. září 2010 v 17:49 @ Michal5 reakce na …

Ok, díky moc

reagovat
Úterý 7. září 2010 v 17:41 ® kerob reakce na …
kerob

Michal5> ceny si z hlavy nepamatuju, zavolej si do sve MO a zeptej se, mozna to maj na webu…

reagovat
Úterý 7. září 2010 v 17:38 @ Michal5 reakce na …

A jinak s těma cenama je to tak,jak jsem napsal nebo se platí ještě něco navíc?členské příspěvky nebo tak… ?

reagovat
Úterý 7. září 2010 v 17:02 ® kerob
kerob

listek ti vydava odbor zivotniho prostredi na prislusnem obecnim urade na zaklade potvrzeni o slozeni zkousky z tve MO. Tzn na MO udelas testy a s papirem si dojdes koupit listek na obecni urad – myslim ze to stoji 50 Kc/rok. Kdyz mas listek, muzes si koupit povolenku.

reagovat