Vyhledávání
rozdíl mezi spro red arc WS 1030 a trabucco xenos xws 3000
5.9.2010 | pajkinc | 24.056 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravím, může mi někdo podat bližší informace o těchto navijácích, zajímá mě jaký je mezi nimi rozdíl v použití materiálů, technické parametry, který lépe chodí nebo, zda-li jde o shodné modely a rozdíl je pouze ve značce. Děkuji za odpovědi
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 17. března 2012 ve 20:12 ® pemalda reakce na …
-
Loni sem si taky pořídil jeden klon,chtěl sem vyzkoušet co za ty peníze vydrží a zatím sem spokojen.Jedná se o Rovex crosa 3000,chytal sem sním od zahájení až do konce roku docela řádně a je jak novej-nikde žádná závada.Sem zvědav jak zvládne druhou sezónu,ale věřim mu.Sice ho prodávaj bez náhradní cívky,ale ty mam origo ze Zaubera a tam je rozdíl jen trochu v barvě.
reagovat - Sobota 17. března 2012 v 0:24 ® osprey reakce na …
-
cormaxx> Oba ty navijáky konstrukčně vycházejí z Ryobi Zauberu. Já pro to používám výraz Zauber klony.
Ale při tom klonování stejně vznikají rozdíly, protože firma si například stanoví cenovou hladinu a pak se do ní snaží vejít. Může být míň ložisek, jiné výrobní tolerance, použití různě kvalitních materiálů. Vypadá to pak téměř stejně, ale nemusí to být úplně stejné.
Když budeš vařit polívku, dokážeš na ní ušetřit i polovinu nákladů a na první pohled to nemusí být poznat. Na talíři už ale ano.
reagovat - Pátek 16. března 2012 ve 23:36 ® cormaxx reakce na …
-
PalMal> Co je zauber?
reagovat - Pátek 16. března 2012 ve 21:27 @ PalMal reakce na …
-
úplne presne – je to ryobi zauber …
reagovat - Pátek 16. března 2012 ve 21:26 @ PalMal reakce na …
-
ale to je zauber …
reagovat - Pondělí 28. února 2011 ve 14:33 ® skwor reakce na …
-
osprey> Ono to moje hodnocení bude asi taky tím, že xenose jsem tam měl v ruce funglovku, zatímco red, kterýho znám už pár křížků na krku má
reagovat - Neděle 27. února 2011 ve 23:43 ® osprey
-
Já si je na veletrhu ochmatal oba a hlasuju pro Rudou krysu. Měl jsem z ní nějak lepší pocit. Nevím proč, prostě měl.
Hlavně mě nebijte.
reagovat - Neděle 27. února 2011 ve 13:40 ® skwor reakce na …
-
cormaxx> Já nakonec odolal… ale prostě se mi ten reel líbí.
reagovat - Neděle 27. února 2011 ve 13:25 ® cormaxx reakce na …
-
skwor> Měli už jen 10 a 20.Kdyby měli 40 tak bych asi přemýšlel jestli ho koupit.Takhle jsem si alespoň přivezl multík
reagovat - Neděle 27. února 2011 ve 13:24 ® cormaxx reakce na …
-
perch2> něco jsem vygooglil. http://www.infopagina.ro/…escuit/p1076
Přijde mi to úplně stejný jako Zauber.
reagovat - Neděle 27. února 2011 v 10:36 ® perch2
-
Ahoj, nemáte někdo fotku?
reagovat - Sobota 26. února 2011 ve 21:00 ® skwor reakce na …
-
cormaxx> Za dvojku? A do pytle, tak to zítra bude nebezpečný se ke stánku Trabucca přibližovat
reagovatZe všech navijáků téhle konstrukce se mi totiž líbil bezkonkurenčně nejvíc, 2000ku bych bral.
- Sobota 26. února 2011 ve 20:06 ® cormaxx reakce na …
-
skwor> Tušim že dvojku.Taky jsem s nim točil a super.I matici měl pěkně zapuštěnou.
reagovat - Sobota 26. února 2011 v 11:38 ® skwor reakce na …
-
obusok23 youtube> Za kolik je tam měli? Loni jsem tam koukal na Xenose 2000 a děsně se mi líbil.
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 23:40 @ obusok23 youtube
-
Dobry den,
dlouho jsem se rozhodoval mezi temito navijaky a nakonec jsem zvolil tbf xenos3000. Kdyz jsem ho prinesl domu z vystavy tak jsem ho rozebral (mam rad jistotu) a musim uznat ze je to absolutne stejny navijak jako red arc. Az na dve veci: lepsi design a „normalni uchopeni klicky“ . Spro ma kulaty uchopeni a to mi nijak nepadlo do ruky.
PH
reagovat - Neděle 5. září 2010 ve 22:27 ® hraji
-
Až na drobné rozdíly v designu je to zcela zřejmě velmi podobný naviják. Neliší se ani cenou.
reagovat - Neděle 5. září 2010 v 16:56 ® -tom-
-
Pokud se nepletu, tak mezi nima je rozdíl opravdu snad jen v barvě
reagovat