Vyhledávání
Anketa : NEJ_oblibenější lovená ryba ?
1.2.2005 | CeP | 2.765 zobrazení | 9 odpovědí
Tema probirane v „K70+“ ve mne vzbudilo nutkavy pocit ze bychom si meli ujasnit jaka je vlastne nejoblibenejsi lovena ryba.
Anketa od BlueBoard. cz
Anketa od BlueBoard. cz
Anketa od BlueBoard. cz
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 7. února 2005 ve 2:12 ® CeP
-
vsem kdo jeste nehlasovali, mate poslednich 24 hodin na pridani vasich hlasu. pote bude anketa uzavrena a snad se i pokusim o nejake seriozni vyhodnoceni.
reagovat - Středa 2. února 2005 v 18:53 ® brach
-
Jak to, nejoblíbenější ryba? Každá ryba, kterou chytím, se stává mou oblíbenou, protože se snažila maximálně potěšit mě. A jako k takové se k ní chovám šetrně a v 99-ti % ji pouštím. Pravdou je, že když jdu na kapra a vytáhnu dvoumetrovýho sumce, jsem potěšen daleko více, než normálně.....
reagovat - Středa 2. února 2005 v 16:51 ® drda
-
Jako rybář se momentálně nacházím v takovém vývojovém stádiu, že každá ryba, kterou ulovím, je v ten moment moje nejoblíbenjší (na velikosti ani tak moc nezáleží). Přesto jsem s těžkým srdcem (v obavách, že ryba, kterou neoznačím jako svoji nejoblíbenější, se urazí) vybral a označil v každém sloupci po jedné. Doufám, že mi i přes tento poklesek zůstane sv. Petr nakloněn.
reagovat - Středa 2. února 2005 v 15:39 ® silur
-
myslim, že ta tabulka spíš ukazuje kolik je na tomhle webu vláčkařů a muškařů ale nic ve zlim je to dobrý.
reagovat - Úterý 1. února 2005 v 11:15 ® CeP
-
>pif: hlasovat muzes zatim kde chces. dole nebo nahore, ale je tam ochrana proti vicenasobnymu hlasovani. uz jsem HaDovi psal jestli se opakovani otazky dole necha vyhodit. snad jo. >kostnak: ne ne, hlasovat musi kazdy sam za sebe. a je na tobe zda prevazi pozitek gurmansky z ryby sezrane, anebo zazitek sportovniho rybare ze zdolavani ryby. a stejne se da hlasovat jen jednou…
reagovat - Úterý 1. února 2005 v 8:32 ® pif
-
CeP. to musím hlasovat dole i nahoře?
reagovat - Úterý 1. února 2005 v 8:26 ® kostnak
-
cep> odpoved nie je taka jednoducha, ako otazka. najradsej chodim na ostrieze, bojujem najradsej so stukou a na panvici mam najradsej zubaca, alebo potocaka. tak to tam za mna nejako odklikaj, prosim ta.
reagovat - Úterý 1. února 2005 ve 3:51 ® CeP
-
NEREGISTROVANÍ mate moznost hlasovat a prispet ZDE tuto moznost Vam davam bez vedomi a svoleni moderatora tak prosim o seriozni hlasovania prispevky. pokud bude moderator souhlasit, zverejnim zde vase prispevky take.
reagovat - Úterý 1. února 2005 ve 3:15 ® CeP
-
hlasovani povinne , prispevky zadouci a vitany… ))
reagovat