Vyhledávání
vlaceni gumoveho uhore
4.9.2010 | kingkubik | 6.030 zobrazení | 47 odpovědí
dobry den.chtel jsem se zeptat zkouseli jste nekdo vlacet na napodobeninu uhore?navnada je urcena na sumce a stiku http://www.bohemiafishing.cz/…ig-neel-1-ne ?dekuji za kazdou odpoved
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 8. září 2010 ve 21:32 ® troutkiller reakce na …
-
kerob> Foxe ti udělám to neni problém
reagovat - Středa 8. září 2010 ve 21:25 ® kerob reakce na …
-
troutkiller> Fox float R vzadu, Marcocha AM 1. 130/140mm. Kolo je model tusim 2006.
http://www.bikepedia.com/…keSpecs.aspx?…
akorat tam mam jiny brzdy, rodla, forstak… a potreboval bych udelat vidli a tlemic a koupit desticky.
reagovat - Středa 8. září 2010 ve 21:11 ® troutkiller
-
Jinak co se těch Ouhořu týče tak jich mám 8 kousku a nič moč
reagovatTa hlavička na videu je uplně jiná než ve skutečnosti.Je to hodně těžká nástraha která vyžaduje klacek aspon do 100g!
- Středa 8. září 2010 ve 20:52 ® troutkiller reakce na …
-
kerob> Tak že taky trochu dělám do biku
reagovatčím pružíš na tom Norcu?
- Středa 8. září 2010 ve 20:35 ® cercer
-
ale zkoušeli..!!
reagovat - Středa 8. září 2010 v 10:07 ® Tutan
-
Nezkoušeli
reagovat - Středa 8. září 2010 v 8:55 ® hraji reakce na …
-
Robur> nezkoušeli
reagovat - Středa 8. září 2010 v 8:32 ® Robur
-
v pohodě, usnesli jste se, že každý může odpovídat a vyplňovat kartu dle svého uvážení. Otázka je jasná
reagovatZkoušeli či nezkoušeli…?
- Úterý 7. září 2010 ve 23:50 ® Tutan reakce na …
-
Robur> tak jo… je to tvoje
reagovat - Úterý 7. září 2010 ve 23:41 ® Robur
-
ne
reagovat - Úterý 7. září 2010 ve 23:36 ® kerob reakce na …
-
troutkiller> jak to myslis?
reagovat - Úterý 7. září 2010 ve 23:35 ® kerob reakce na …
-
kingkubik> RBecko jsem mel taky, Bandita FR, potunenyho od Franty Mrazka, s dvojbrejli Boxxer, nerozbitnej tank
reagovatRB jsou pekny kola.
Norco jsem sveho casu dokazal sehnat za rozumnou cenu, tak to nebylo tak strasny - Úterý 7. září 2010 ve 22:45 ® Tutan reakce na …
-
kingkubik> Stejně jako ty ses rozhodl si nevyplnit kartu, já se rozhodl ti říct, že mi to vadí. Fórum je od toho, abychom v něm diskutovali a stejně jako tobě nikdo nenařídil vyplnění karty, mi nikdo na co, kde, kdy, komu a proč mám reagovat. Já s tvojí prázdnou kartou, i když s připomínkami, žít dokážu a doufám, že se tohle bude stejně dobře dařit tobě s mými komentáři. Pokud ne, je to tvůj… ne můj problém
reagovat - Úterý 7. září 2010 ve 22:27 ® cercer
-
kingkubik> vidíš,možná že kdybys měl v kartě vyplněno že jsi dis…nevim co..dneska je to hrozně moderní…prostě mi to ve škole nešlo,jsem pomalejší,tak jsem hned dis dis dis..(nebrat osobně) ,tak by se Sus takto neptal-to je to vylepšení komunikace o které mluvil Osprej. A mimochodem..ja dle tvých založených fór odhadoval,že píše děcko
reagovat…nic ve zlém.
Jinak k tématu…vláčel jsem s ním cca 5×-6×,vždy asi hodinu,Labe,Orlík,Seč…naprosté zero. - Úterý 7. září 2010 ve 22:20 ® kingkubik reakce na …
-
kerob>jaj norco je luxus jsou to jedny z nejsikovnejsich masinek co se drzi na trhu jen ty ceny:(ja mam doma sjezdaka RB monster a allmoutain rb speadster original je to xc ale prekopal jsem si jej malinko ono je dobry ze mam pristup k levnym dilum a levnym BR ramum kdyz tak tu nekdy taky supnu nejaky fotky
reagovat - Úterý 7. září 2010 ve 22:16 ® kingkubik reakce na …
-
Tutan>nevim kdo jsi nevim co jsi ale pokud jsis nevsim ja tady polozil otazku kterou kazdej pochopil jen ty jsi malinko nepobral.ptal jsem se na navnady.nikdy me zadnej administrator nenapomenul za to ze nemam vyplnenou kartu takze pokud jim nejsi ty tak nechapu co se staras do veci po kterych tobe vazne nic neni.tak prosim nevsimej si tohodle fora a baz treba radit nekomu kdo vyplnenou kartu ma…bye
reagovat - Úterý 7. září 2010 v 19:22 ® troutkiller reakce na …
-
kerob> Jak to tady čtu zdá se že brzo budeme mít spolu co do činění
reagovat - Úterý 7. září 2010 v 17:53 ® Tutan reakce na …
-
Robur> pššt…
reagovat - Úterý 7. září 2010 v 17:47 ® Robur
-
a dál?
reagovat - Úterý 7. září 2010 v 17:37 ® Tutan reakce na …
-
kingkubik> Zřejmě jsme to s tou rozmanitostí pochopili každý jinak. Budu si všímat a komentovat to, co uznám za vhodné já… i s následnými riziky ;o) Nemůžeš tušit, koho potřebuješ a naopak. Ony i reakce druhých a následné odpovědi na tvůj dotaz přišly až po mém rejpnutí. Jak by to vypadalo bez něj, těžko hádat, ale jak to tak v životě chodí… Všechno špatné je k něčemu dobré.
reagovat - Úterý 7. září 2010 v 17:23 ® kerob reakce na …
-
kingkubik> ja uz se jen obcas houpu krajinou na allmountainu Norco Fluid a pri prohlizeni starych fotek a videi, kde je muj vymazlenej Banshee Chaparall mi je do breku…
Hacky a carky jsou prezitek
reagovat - Úterý 7. září 2010 v 17:21 ® kingkubik reakce na …
-
Tutan> dobre ukoncime to radeji takhle uprimne prvne jsem chtel napsatuplne neco jineho(horka hlava)ale dyt za to to nestoji zbytecne se nenavazej do me nebo jeste lepsi nevsimej si mych for hej?a je to vyreseny .ani jeden druheho k zivotu nepotrebujem takze by to nemelo byt tak tezky
reagovat - Úterý 7. září 2010 v 17:15 ® Tutan
-
kingkubik> Ve zlém? Není důvod. Sto lidí, sto chutí… už jsem to psal. Stejně, jak to děláš po svém ty, budu, s dovolením, i já. A rejpal nebo borec s nevyplněnou kartou… jak by to vypadalo, kdybychom byli všichni stejní? Nic moc, soudím ;o)
reagovat - Úterý 7. září 2010 v 17:09 ® kingkubik reakce na …
-
kerob> malo spolecnyho mame taky jezdim FR nekdy lehci DH.spise bracha jezdi DH.jinak v zime zabijim cas snowboardem:Ds koleny jsem mel problemy uz v 16ti kdy jsem hral fotbal a to 1 dorosteneckou ligu.mimo jine mame spolecny ty hacky carky:D
reagovat - Úterý 7. září 2010 v 17:06 ® kingkubik reakce na …
-
- tom → ty jo diky za videjko vubec me nenapadlo se kouknout na youtube i kdyz vetsinou tam hledam jako prvni
- Úterý 7. září 2010 v 17:00 ® -tom-
- video od výrobce, jeho chod je tam pěkně vidět
kerob: koníček je to fajn, sám to znáš, o čem to je, jen je otázka, jak dlouho ještě bude
reagovatletos je nějakej blbej rok, jsem víc v sádře než v pohodě, kamarádi a známí kapou jak na běžícím pásu… no nic, jdu na ryby
- Úterý 7. září 2010 v 16:58 ® kerob
-
- tom → hm hustej konicek! Ja bych tu odvahu a odhodlani skocit v sobe
nenasel (vysky zrovna nemusim). Ja jezdil FR na kole, obcas nejaky DHcko ci
dirt, ale pak jsem si pri ponekud protazenym (priblizne zmereno kolegou po
padu – 27m) skoku na lyzich rozstipal nenavratne koleno… a ted mi staci
malo (klidne i jen blbe slapnout) a zas mesic nechodim
- tom → hm hustej konicek! Ja bych tu odvahu a odhodlani skocit v sobe
nenasel (vysky zrovna nemusim). Ja jezdil FR na kole, obcas nejaky DHcko ci
dirt, ale pak jsem si pri ponekud protazenym (priblizne zmereno kolegou po
padu – 27m) skoku na lyzich rozstipal nenavratne koleno… a ted mi staci
malo (klidne i jen blbe slapnout) a zas mesic nechodim
- Úterý 7. září 2010 v 16:45 ® kingkubik
-
Tutan> tak ty jsi to odstartoval tak napisi tobe ju?pokud se nechces vyjadrovat k danemu tematu nekomentuj jej prosim radeji vubec aspon co me se tyka …dekuji.Nemam zajem se seznamovat a nejsem tu ani tak kvuli toho aby jsem si delal kamarady ci nepratele.Kartu si vyplnim podle sveho uvazeni a ne podle toho co by zajimalo tebe!Chapu Ospreye ale myslim ze po par napsanych vetach se da poznat jestli je to 8 lety zacek nebo nejaky zkusenejsi rybar.ted k veci…tyhle fora zakladam aby jsem si v podstate usetril cas penize a zdokonalil se v rybareni v dobe kdy k vode proste nemuzu.je na tom neco nesrozumitelneho?k poctu mych zaklozenych for…ano je jich hodne ale najdes nejaky co by se opakovaly?ja myslim ze tahle stranka je taky proto aby jsis nejakym zpusobem pomohl a naoplatku pomohl nekomu jinemu.ja mu radeji pomohu s vyberem vhodneho nacini techniky lovu a podobne nez nejakou vyplnenou kartou ju(neber to zle jen si to delam po svem)
sus1> jo a pro dalsiho rejpalistu:Dnapisu ti to hned nez se tu zase neceho chytnes.jsem dislektik pokud nevis co to je napisi napisu mas to tady http://cs.wikipedia.org/wiki/Dyslexie .proto je pro me snazsi psat to uplne bez hacku carek nez psat s chybama a v zhledem k tomu ze jsem programator cnc stroju kde se hacky nepouzivaj nikdy a nikde tak je to takhle o dost pohodlnejsi a mozna i o zvyku.jestli s tim mas problem necti ani me prispevky ani kreobovi
reagovat - Úterý 7. září 2010 v 16:32 ® -tom-
-
[OT]Legálně vlastně ne, respektive možná nějakej most typu Žďákov by se dal, ale to je o ničem, moc nízký a tím pádem opravdu o hubu, takže zbejvaj různý antény vysílačů (Cukrák, Kleť, Žižkov, atd.), komíny a nějaký vyšší budovy, v Praze by se jich pár našlo (Corinthia, na Pankráci je toho relativně dost, katedrála sv.Víta by taky šla
). Nikam se ale člověk nedostane legálně, takže…
Ideál je Norsko a Švýcarsko, to je nirvána, země zaslíbený, ale nemusí se tak daleko, stačí kousek za Salzburg a taky se už dá… Tatry jsem ještě nezkoušel, ale počítám, že by se pár vhodných fleků určitě našlo
[/OT]
chudák kingkubik, takovej bordel mu tu děláme
reagovat - Úterý 7. září 2010 v 16:17 ® kerob
-
- tom → a nezapomen na cislo uctu a pristupovy heslo
a pak uz budes plnohodnotnej user, treba jako ted uz ja…
BTW: da se nekde v CR provozovat basejump? Ne ze by me to lakalo, svoje adrenalinovy obdobi mam diky zraneni uz za sebou, ale basejump je fakt ulet.
reagovat - tom → a nezapomen na cislo uctu a pristupovy heslo