Chytej.cz

vlaceni gumoveho uhore necteno

4.9.2010 | kingkubik | 6.134 zobrazení | 47 odpovědí

dobry den.chtel jsem se zeptat zkouseli jste nekdo vlacet na napodobeninu uhore?navnada je urcena na sumce a stiku http://www.bohemiafishing.cz/…ig-neel-1-ne ?dekuji za kazdou odpoved

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Úterý 7. září 2010 v 16:07 ® -tom- reakce na …

počkéééj…tak já Ti pošlu svoje rodný číslo a telefon na babičku soukromou zprávou :-(

reagovat
Úterý 7. září 2010 v 15:51 ® kerob reakce na …
kerob
  • tom → tvuj nazor neni relevantni, nemas poradne vyplnenou kartu :-)) :-P :-D
reagovat
Úterý 7. září 2010 v 15:36 ® -tom- reakce na …

jéééé, a já Ti tak fandil :-D

reagovat
Úterý 7. září 2010 ve 14:50 ® kerob reakce na …
kerob

sus1> tak jsem preci jen podlehl tlaku a neco tam vyplnil, beztak jsou to vsechno informace, ktere se uz objevily nekde v diskuzich, takze nic noveho a vam, co s tim mate problem se aspon bude lepe spat :-D

reagovat
Úterý 7. září 2010 v 10:46 ® sus1 reakce na …

kerob> OK.

reagovat
Úterý 7. září 2010 v 10:32 ® kerob reakce na …
kerob

sus1> delam na Macu a zvykl jsem si psat na net a maily bez hacku a carek, protoze byvaji(ly) problemy s kodovanim textu a ten se casto rozsypal, ted uz to sice nebyva tak casto, ale obcas se stane. A vyplnovat nic nebudu, kdyz potkam na brehu rybare, tak mu taky reknu maximalne „dobry den“ a ne „jmenuju se tak a tak, je mi tolik, a jsem zadany heterosexual…“, proste a jednoduse JA si budu vybirat co, kdy a komu na sebe vybleju.

reagovat
Úterý 7. září 2010 v 7:26 ® sus1 reakce na …

kerob> Tak to napiš po pravdě,nebo je to tak tajné?proč nepíšeš háčky,čárky?

reagovat
Úterý 7. září 2010 ve 2:36 ® osprey reakce na …
osprey

kerob> Hodnotu to má v tom, že to do jisté míry zlepšuje komunikaci. Ty sis svou pozici vydobyl tím, jak ses tu doposud prezentoval. Kdybys byl nováček, bylo by to jiné.

Ale je to na tobě, mě to v zásadě nijak nevadí.

reagovat
Úterý 7. září 2010 v 0:43 ® kerob reakce na …
kerob

troutkiller> nestydim se, jsem Kerob, internetova entita, vic vedet neni treba, nejedna se o seznamku :-)

reagovat
Úterý 7. září 2010 v 0:38 ® kerob reakce na …
kerob

osprey> jenze pokud do ty karty muzu napsat cokoliv, tak to nema zadnou hodnotu.

reagovat
Pondělí 6. září 2010 ve 20:00 ® troutkiller reakce na …

kerob> člověče že ty sem chodíš když se za sebe tak stydíš????

reagovat
Pondělí 6. září 2010 v 19:49 ® Tutan reakce na …
Tutan

kerob, -tom → Sto lidí, sto chutí… naštěstí. Já to toleruju u nového člena, víceméně i u anonymů, tomuhle nicku jsem jinde poradil, s následnou žádostí o vyplnění karty. Podívejte se oba, kolik kolega kingkubik založil v tomto roce fór. Když potřebuje poradit příjde a když já chci, aby si (třeba nesmyslně) vyplnil kartu, kašle na to. Beru to jako neúctu k ostatním…

reagovat
Pondělí 6. září 2010 v 18:00 ® osprey reakce na …
osprey

kerob> Někteří lidi rádi vědí, s kým se baví. Tebe znám z tvých příspěvků a je mi jedno, jestli máš nějakou kartu a co je v ní napsáno. Ale je fakt, že sem chodí tisíce lidí a občas bych rád věděl, zda odpovídám patnáctiletému klukovi, důchodci nebo ligovému závodníkovi.

reagovat
Pondělí 6. září 2010 v 17:38 ® kerob reakce na …
kerob
  • tom → presne tak!!! Taky to nechapu, jakej ma vliv par neoveritelnejch blabolu na chut nekomu odpovedet, nicmene je zajimavy, ze ochota to vpalit nekomu jako duvod, proc mu nechci poradit je velika. Opravdu velka. Urcitej druh elitarstvi bych rekl…

za me muzu o uhorich rict akorat tohle: nezkousel jsem to, ale libej se mi, mame je na krame v nekolika provedenich, ale lidi to moc nekupujou, asi nevedi co od toho cekat…

reagovat
Pondělí 6. září 2010 v 17:29 ® -tom- reakce na …

Opravdu nechápu, proč tolik lpíte na vyplněný kartě. Pokud je to natolik důležitá věc, ustanovte jí jako bezpodmínečně nutnou nejlíp hned v podmínkách registrace, v opačným případě je každýho věc, jestli si jí vyplní nebo ne, pravděpodobně proto má svůj důvod a nikomu jinýmu do toho nic není. Nebo bys tomu pánovi poradil, kdyby měl vyplněno

• František Procházka
  • 50 let
  • Kostitřasy
  • účetní
  • sbírám houby a plísně
  • od 2 let
  • Kostitřasy 12
  • P celo
  • MK100+bambusák
  • muška
  • Slunky
  • všechny
  • Mihule 98cm

Jakej by v tom byl rozdíl, když ho stejně neznáš? Tomuhle fakt nerozumím, kdyby šlo o nějaký tajný a vysoce citlivý informace, ale takhle…

Zpátky k tématu- nezkoušel jsem, ale viděl jsem ho na jednom francouzským videu na youtube, vypadalo to fakt zajímavě, ale je otázka, jestli to tak bude připadat i rybám, to nikdy odhadnout nedokážu a pravidelně se mi stává, že to, co považuju za zajímavé až tutové je ve výsledku k ničemu, zatímco „nesmysly (barvou i tvarem)“ úspěch mají :-)

reagovat
Pondělí 6. září 2010 v 16:41 ® Tutan reakce na …
Tutan

kingkubik> Karta prázdná… odpovědi taky nic moc. To je moje zkušenost ;o)

reagovat
Pondělí 6. září 2010 v 16:19 ® kingkubik

zadna zkusenost?

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1