Vyhledávání
Kvalitní termoprádlo
31.8.2010 | zuzi | 42.417 zobrazení | 134 odpovědí
Dobrý den, prosím o radu a tipy na kvalitní termoprádlo. Blíží se zima a nerada bych někde umrzla:-) Na internetu je toho spousta, ale nevím co vybrat, tak pokud máte dobré zkušenosti s nějakou konkrétní značkou, písněte to sem,moc mi to pomůže:-) Snad vyráběj i dámský:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 31. srpna 2010 v 15:22 ® hraji
-
První je 1. vrstva, která odvádí pot, druhá je 2. vrstva a třetí jej 3. vrstva, což už je opravdu extrém. U nás jsem nezažil, že by byla potřeba
reagovat - Úterý 31. srpna 2010 v 15:21 ® zuzi reakce na …
-
pro hraji- to termo prádlo chci fakt jen na ryby a možná pak na jaře na motorku,ale přednostně pouze na ryby.chci aby mi bylo teplo, když budu někde 3 hodiny v kuse házet a stát na místě
reagovatasi si koupim ještě ty gelové polštářky, jak hřejou zhruba hodinu
- Úterý 31. srpna 2010 v 15:19 ® zuzi reakce na …
-
pro macek2 a FISHERBOY- teď jsem asi hodinu četla na moira.cz všechno o těch vrstvách. je to zajímavé, ale vůbec se nevyznám v tom, co přijde první. Vím že 1. vrstva má odvádět pot, 2. izolační a 3. ochranná. Ale stejně budu muset do kamenného obchodu a tam teprv něco vymýšlet
reagovatděkuji za pořádné rady, vážím si i těch níže, ale kdyby byly bez těch dodatků
- Úterý 31. srpna 2010 v 15:04 ® hraji
-
Před nákupem prádla doporučuji dlouho přemýšlet pro jaké účely si prádlo pořizuješ, protože nepředpokládám, že by to bylo pouze na ryby. Hlavně z hlediska případného možného vrstvení na sebe. Potom doporučuji vyčlenit příslušnou částku peněz. A pak vyrazit na nákup do nějakého specializovaného obchodu. Určitě se nevyplatí nerozumně šetřit.
reagovat - Úterý 31. srpna 2010 ve 14:29 ® FISHERBOY reakce na …
-
souhlasím s mackem2– já jsem koupil termohadry Moira loni v prodejně v Hradci Králové- triko s dlouhym rukávem, a spodky, hřejou perfektně, vlhko odvádí též skvěle. Cena sice 1300, ale mám zas na dlouhou dobu vystaráno. Mají ještě jednu možnost- pro případ že je oblékneš naruby, hřejí na 50%. Což je dobré třeba když se v zimě pohybujes a nestojíš na místě).. Být tebou, neváham.
reagovat - Úterý 31. srpna 2010 ve 14:26 ® petrcech reakce na …
-
Robur> Ach bože…
reagovat - Úterý 31. srpna 2010 ve 14:17 ® macek2 reakce na …
-
zuzi> no nevhodných návrhů od robura už bylo dost tak tet vážně, skus se podívat na www.moira.cz, ceny jsou sice vyšší ale na oblečení se šetřit nemá kvalitní oblečení je základ
reagovat, třeba si něco vybereš.
- Úterý 31. srpna 2010 ve 14:10 ® Robur
-
díky za rychlou reakci, už jsem měl sbaleno do posilovny
reagovat - Úterý 31. srpna 2010 ve 14:07 ® zuzi reakce na …
-
Děkuji za návrh, ale musím odmítnout. šáhnout si můžu doma…
reagovat - Úterý 31. srpna 2010 ve 13:41 ® Robur
-
ještě jsem ti obnovil kosu, viz. fóra, jinak dojeď na sraz, něco budu mít na sobě, nechám tě šáhnout
reagovat - Úterý 31. srpna 2010 ve 13:40 ® zuzi reakce na …
-
ale děkuji mockrát za radu, jdu si to přečíst..
reagovat - Úterý 31. srpna 2010 ve 13:39 ® zuzi reakce na …
-
Vtipné
reagovat - Úterý 31. srpna 2010 ve 13:24 ® Robur
-
http://www.chytej.cz/…sobe-dil-11/
reagovat - Úterý 31. srpna 2010 ve 13:23 ® Robur
-
http://www.chytej.cz/…nimi-trendy/ nějaký článek a bylo zde i fórum, ale spíš o maskáčích.
Každopádně prádlu rozumím jako nikdo, akorát potřebuji vidět foto postavy bez prádla, abych mohl vhodně doporučit…
reagovat