Vyhledávání
prut Shimano Catana BX 2,10m
31.8.2010 | oregano | 2.291 zobrazení | 4 odpovědi
Dobrý den, máte zkušenosti s tímto přívlačákem(Shimano Catana BX 2,10 m)?Já ho mám už víc jak rok a jsem s ním dosti spokojen, nedávno jsem s ním zdolal sumýše 91cm na meppsku,takže určitý nápor vydrží.Ale zajímalo by mě,co říkáte na ostatní parametry?(ptám se,protože nemůžu porovnat.Dík
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 31. srpna 2010 v 19:40 ® troutkiller reakce na …
-
hraji> Je krásně dyzajnově provedenej
reagovat))Tenhle dotaz mi připomíná mojí první spolupracovnici v krámu před 15 lety,zákazník si stoupl před kolo za 3000 a povídá jí co mu o tom kole řekne,vyvalila oči a pravila je krásně červený!Co řešit na uplném základu v nabídce shimana????
- Úterý 31. srpna 2010 v 19:39 ® sus1 reakce na …
-
oregano> Já mam tenhle proutek v gramáži 2 – 10 a je s nim pěkná ,, práce".Na malé čudli ok ale třeba na něj také mám štičku 58cm.Jak řikam, za mě spokojenost.
reagovat - Úterý 31. srpna 2010 v 19:31 ® oregano reakce na …
-
Prostě by mě zajímalo, jestli na něj taky někdo chytá a jaké má s ním zkušenosti-například co říkáš jeho akci, na jaké nástrahy s ním chytáš.. Říkám si proč bych měl kupovat vláčák za tři litry, když existují podobné za 3–4 násobně nižší peníze?Opravdu se slušně ptám, dlouhá léta jsem na štiky vzal menší teleskopák a šel jsem..pak jsem si koupil toto a jsem nadšen..Zajímalo by mě zda můžu být ještě nadšenější (koupí dražšího a tedy lepšího) a nebo jde jen o určitou prestiž mít drahý prut. Zajímalo by mě tedy zda je i podle vás tak dobrý jak si myslím, anebo jsem jen já tak dobrý
reagovatči nenáročný- protože jsem cvičil podobným způsobem jako pianista, který cvičí v rukavicích a když jde na koncert ,tak mu to jde samo?
- Úterý 31. srpna 2010 v 15:05 ® hraji
-
Můžeš prosím upřesnit, jaké ostatní parametry toho prutu máš na mysli?
reagovat