Chytej.cz

kam na dalešickou přehradu necteno

29.8.2010 | Fryw | 3.721 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím. Chtěl bych s kamarádem zachytat na dalešické přehradě. Před x lety jsem jezdil pod stropešínský most. Nedávno jsem se tam byl podívat a hladina byla tak vysoko, že sahala až k ostružinovému porostu. Nebylo v podstatě kde chytat. Chtěl bych se zeptat někoho, kdo na tuto přehradu chodí v dnešní době chytat, kde jsou nějaká lepší přístupová místa. Moc tu přehradu neznám. Děkuji.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 9. září 2010 v 10:07 ® Losfedos reakce na …
Losfedos

hraji> diky…

reagovat
Čtvrtek 9. září 2010 v 8:50 ® hraji reakce na …
hraji

Losfedos> pokud si budeš vozit loďku z domu, nepotřebuješ žádné povolení a myslím, že žádné není potřeba, ani když si ji tam necháš. Je tam mraky loděk bez jakéhokoliv označení a tedy možné identifikace.

reagovat
Středa 8. září 2010 ve 20:25 ® Losfedos
Losfedos

Zdravim ,nevite jak je to s povolenim na ukotveni lodky na Dalesicich,jestli je nutne je vlastnit,pokud bych si vozil lodku z domu?kam se popripade obratit.diky

reagovat
Úterý 31. srpna 2010 v 16:09 ® hraji reakce na …
hraji

Fryw> tak na Novomlýnskou nádrž (Dyje 5) to chce taky trochu štěstí a hodně znalostí

reagovat
Úterý 31. srpna 2010 v 16:07 ® Fryw reakce na …
Fryw

Díky, nakonec jsme se dohodli na novomlýnské nádrže. Přečtení několika vláken tady na foru mě od dalešic docela odradilo… Ale přiště zkusim lokaci kde jsi dal souřadnice. Lodku bohužel nevlastním…

reagovat
Úterý 31. srpna 2010 v 9:04 ® hraji
hraji

Přístupnost Dalešické přehrady je poměrně složitá. Přímo k vodě se dá dojet pouze na několika místech. Většina příjezdových cest vede lesem a je osazena zákazy vjezdu. Naprostá klasika je kemp v Hartvíkovicích. Toto místo jsme používali celoročně ke spouštění lodě na vodu, protože zde je možné dojet autem s lodí až k vodě. Druhé takové místo je u Kramolína. Jinak je to na pěší procházku od auta k vodě. Ale řekněme si, že na přívlač je to bezkonkurenčně nejlepší z lodě, na normální chytání jsou potom lepší ty partie přehrady, kde není hned u břehu hloubka. Jedno z takových míst je zde Loc: 49°9'30.845"N, 16°4'52.287"E

reagovat
Neděle 29. srpna 2010 ve 14:15 ® Fryw reakce na …
Fryw

Zkusím to někde kolem Čiměře. Když nic, tak to bude aspon výlet :-)

reagovat
Neděle 29. srpna 2010 ve 13:53 ® Fryw reakce na …
Fryw

Díky, po včerejší bujaré oslavě mě to trošku pomaleji zapaluje. vyhledal jsem, je toho opravdu hodně. Ona je to taková „hurá“ akce a do dvou hodin bych chtěl vyrazit…

reagovat
Neděle 29. srpna 2010 ve 13:09 ® Robur
Robur

zadej si do vyhledávače zde Dalešice, Dalas, Dallas a objevíš aspoň 6 věcí

reagovat