Vyhledávání
kam na dalešickou přehradu
29.8.2010 | Fryw | 3.721 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím. Chtěl bych s kamarádem zachytat na dalešické přehradě. Před x lety jsem jezdil pod stropešínský most. Nedávno jsem se tam byl podívat a hladina byla tak vysoko, že sahala až k ostružinovému porostu. Nebylo v podstatě kde chytat. Chtěl bych se zeptat někoho, kdo na tuto přehradu chodí v dnešní době chytat, kde jsou nějaká lepší přístupová místa. Moc tu přehradu neznám. Děkuji.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 9. září 2010 v 10:07 ® Losfedos reakce na …
-
hraji> diky…
reagovat - Čtvrtek 9. září 2010 v 8:50 ® hraji reakce na …
-
Losfedos> pokud si budeš vozit loďku z domu, nepotřebuješ žádné povolení a myslím, že žádné není potřeba, ani když si ji tam necháš. Je tam mraky loděk bez jakéhokoliv označení a tedy možné identifikace.
reagovat - Středa 8. září 2010 ve 20:25 ® Losfedos
-
Zdravim ,nevite jak je to s povolenim na ukotveni lodky na Dalesicich,jestli je nutne je vlastnit,pokud bych si vozil lodku z domu?kam se popripade obratit.diky
reagovat - Úterý 31. srpna 2010 v 16:09 ® hraji reakce na …
-
Fryw> tak na Novomlýnskou nádrž (Dyje 5) to chce taky trochu štěstí a hodně znalostí
reagovat - Úterý 31. srpna 2010 v 16:07 ® Fryw reakce na …
-
Díky, nakonec jsme se dohodli na novomlýnské nádrže. Přečtení několika vláken tady na foru mě od dalešic docela odradilo… Ale přiště zkusim lokaci kde jsi dal souřadnice. Lodku bohužel nevlastním…
reagovat - Úterý 31. srpna 2010 v 9:04 ® hraji
-
Přístupnost Dalešické přehrady je poměrně složitá. Přímo k vodě se dá dojet pouze na několika místech. Většina příjezdových cest vede lesem a je osazena zákazy vjezdu. Naprostá klasika je kemp v Hartvíkovicích. Toto místo jsme používali celoročně ke spouštění lodě na vodu, protože zde je možné dojet autem s lodí až k vodě. Druhé takové místo je u Kramolína. Jinak je to na pěší procházku od auta k vodě. Ale řekněme si, že na přívlač je to bezkonkurenčně nejlepší z lodě, na normální chytání jsou potom lepší ty partie přehrady, kde není hned u břehu hloubka. Jedno z takových míst je zde Loc: 49°9'30.845"N, 16°4'52.287"E
reagovat - Neděle 29. srpna 2010 ve 14:15 ® Fryw reakce na …
-
Zkusím to někde kolem Čiměře. Když nic, tak to bude aspon výlet
reagovat - Neděle 29. srpna 2010 ve 13:53 ® Fryw reakce na …
-
Díky, po včerejší bujaré oslavě mě to trošku pomaleji zapaluje. vyhledal jsem, je toho opravdu hodně. Ona je to taková „hurá“ akce a do dvou hodin bych chtěl vyrazit…
reagovat - Neděle 29. srpna 2010 ve 13:09 ® Robur
-
zadej si do vyhledávače zde Dalešice, Dalas, Dallas a objevíš aspoň 6 věcí
reagovat