Vyhledávání
Utržená štika
26.8.2010 | -tom- | 2.344 zobrazení | 12 odpovědí
Dneska jsem si s lehkým proutkem vyšel hrát s okounkama a tlouštíkama (spíše se tedy pořádně učit s gumama), proto mě docela překvapilo, když mi na piditwistříka zaútočila štika, který /hádám/ do metru moc nechybělo. Po několika nádherných a neuvěřitelně dlouhých minutách jsem jí dostal ke břehu a v duchu jsem si už gratuloval, když zubatá podnikla poslední ze svých výpadů, vlítla do blízkýho rákosí, ze kterýho jsem měl celou dobu strach, a … prut se mi narovnal. Píchlá byla pěkně na okraji tlamy, neodhadnete někdo, jak dlouho jí zhruba může utržená guma hyzdit a dělat starosti?
Jinak přiznávám bez mučení, že ještě teď mám oči jako tenisáky, byla to opět mělká voda, takže skutečně jedinečný rodeo :-)
btw: omlouvám se za jistojistě duplicitní téma, určitě tu už několikrát je, ale nedaří se mi ho najít
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 31. srpna 2010 v 18:46 ® ART reakce na …
-
osprey> Je to takový marketing. Když si něco koupim a je to nové, tak tomu důvěřuji. Ze zkušeností z letoška už vím, že je to tak jak povídáš. Sám jsi mi jednou řikal, že navšechno přiju zkušenostma. Dnes vím že člověk se učí z chyb, ale jen blbec ze svých
reagovat - Pondělí 30. srpna 2010 v 0:42 ® osprey
-
mckvak8> A proč to předpokládat? Protože je to Salmo? Jak velkou rybu teoreticky mají udržet háčky třeba 7 cm wobu? Když mu to sedne, srovná je i šedesátka bolen.
Prostě se smiř s realitou. Jde o to, co od věcí na přívlač chceš – musíš využívat jejich schopnosti a nenutit je, aby překročily vlastní stín.
Například dostatečně kvalitní háčky pro cílený lov větších sumců obecně moc wobblerů nemá.
reagovat - Sobota 28. srpna 2010 ve 12:26 ® Jak.novi reakce na …
-
mckvak8> Já to nepředpokládám u žádný firmy.
reagovat - Sobota 28. srpna 2010 ve 12:10 ® ART reakce na …
-
Jak.novi> Tak když koupíš od Salma woba, tak předpokládáš, že jsou háčky kvalitní
reagovat - Pátek 27. srpna 2010 ve 23:27 ® Jak.novi reakce na …
-
mckvak8> Co si koupit kvalitní háčky a kroužky?
Pak se může jenom vypnout.
reagovat - Pátek 27. srpna 2010 ve 14:25 ® ART reakce na …
-
petrcech> To jsi jak já. Když něco zapřáhnu a jede to přes brzdu, tak je jasný, že se vypne, nobo mi narovná háčky. Už si s kamarádama o tom děláme i legraci
reagovat - Pátek 27. srpna 2010 ve 12:58 ® -tom- reakce na …
-
Kdyby se pořád dařilo, začala by to bejt nuda
reagovat - Pátek 27. srpna 2010 v 11:31 ® petrcech
-
- tom → Mě se to taky jednou stalo, 2 roky zpět. taky zajela do rákosí a …byl konec. Teď sice těžkovláčím, slušnou rybu ale neulovím.
- Pátek 27. srpna 2010 v 11:03 ® -tom-
-
Tak paráda, dík za info
reagovat - Pátek 27. srpna 2010 v 10:17 ® hraji
-
Velmi pravděpodobně se toho nechtěného piercingu zbavila mnohem dřív, než se tobě podařilo napsat tento příspěvek. Jednoháček a na okraji tlamky ji nijak neohrozí
reagovat - Pátek 27. srpna 2010 v 9:16 ® FISHERBOY
-
toho se zbaví hnedka.....trojhák je horší…
reagovat - Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 23:02 ® ART
-
Jestli byla za okraj tlamy, tak to může mít hned vytřesený.
reagovat