Chytej.cz

kam na kapry ve středních čechách?? necteno

25.8.2010 | Horacio | 11.234 zobrazení | 28 odpovědí

Přátelé, poraďte, kam mám vyrazit na aspoň trochu slušný kapry ve středncíh čechách, svazový, mimopstruhový revír??za celé prázdniny jsem nechytl pořádného kapra. Chystám se vyzkoušet Labe a její ramena, ale po tom, co jsem byl na pískovnách u Labe, tak jsem trochu skeptickej. Díky za každý tip. Lovu zdar…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 28. ledna 2011 ve 23:11 ® stump
stump

Znám poněkud střední Labe, asi tak mezi Týncem n.L. a Nymburkem. Řeka je plná krásnejch cejnů a kapr se taky chytí. Většina starých tůní a pískoven kolem řeky též nemají moc chyb.

reagovat
foto/forum/2011/th-img16316.jpg
Úterý 25. ledna 2011 ve 21:06 ® filip111 reakce na …
filip111

mckvak8> jojo, stává se to. Ještě mě napadla jedna věc k dotazu tohoto fóra. Myslím si, že velcí kapři se vyskytují na většině našich vod. Tuším, že to byla minulá zima, vymrznul tu u nás rybník a když se na hladině ukázaly mrtvý ryby, tak bych nevěřil, že jsou z toho „plivátka“

reagovat
Úterý 25. ledna 2011 v 16:37 ® ART reakce na …
ART

filip111> jo to se mi stava taky, mame s kamosema pruty najedny hromade a chyta stejne jeden

reagovat
Úterý 25. ledna 2011 ve 14:00 ® filip111 reakce na …
filip111

osprey> jojo Labe je taky fajn. Věřím, že i Vltata má své poklady, jen to chce hledat, trochu si lámat hlavu tím, kde by se ryby mohly zdržovat atd.. Pokud napíšu konkrétní flek, tak to neznamená, že tam člověk přijde, sedne si a chytí něco pěkného. Místo prostě není záruka úspěchu. Máme svá místa kam chodíme, ale chce to vědět něco víc. Byl jsem tam chytat s pár lidma, kteří seděli vedle mě, házeli do stejného místa a stejně chytli prd. Tu pískovnu jsem uvedl schválně, Horacio se vyjadřuje o pískovnách né moc pozitivně, tak ho chci vyvést z omylu.

reagovat
Úterý 25. ledna 2011 ve 13:29 ® osprey reakce na …
osprey

filip111> Jo, to by šlo. Ostatně i na samotném Labi.

reagovat
Úterý 25. ledna 2011 ve 13:15 ® filip111
filip111

na pískovnách u Labe, tam jsou velký ryby.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 22:20 ® majkyss
majkyss

:-D :-D :-D Bomba!:-D :-D :-D

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:26 ® 1Mara reakce na …
1Mara

sus1> :-D :-))

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 13:21 ® superweb reakce na …
superweb

jirka99> Na zaplavach byvavalo celkem dobre, ale o rybu pres 60 jsem tam nezavadil nikdy. Bohuzel mistni rybari jsou tak trochu masari – naposledy jsem byl svedkem zmaseni asi 50 cm lina s slovy „je ten je krasnej bude mit aspon trictvrtekila“, od ty doby jsem tam nebyl – a kapri zde vydrzi tak 14 dni po nasazeni. To ze snizili denni limit na jednu uslechtilou rybu bohuzel moc nepomohlo.

reagovat
Neděle 23. ledna 2011 ve 22:37 ® osprey
osprey

Já bych klidně doporučil tu Vltavu, kterou to tu začalo. Oni tam plavou.

reagovat
Neděle 23. ledna 2011 ve 22:14 ® jirka99
jirka99

ja bych ty doporučil jeden revír je to kousek od kladna turynsky rybnik ale musis mit fakt stesti abys tam vhytil vetsiho kapra.

reagovat
Úterý 31. srpna 2010 ve 12:26 ® sus1

Horacio?!,tak kam vyrazíš? dle dostupných rad zde.:-)
Dle karty seš tady novej a to musíš asi čumět,co??

reagovat
Úterý 31. srpna 2010 v 9:43 ® hraji reakce na …
hraji

Ano, udělal jsi krásnou tlustou čáru, jsi moc dobrý programátor Robure.

reagovat
Úterý 31. srpna 2010 v 9:39 ® Robur
Robur

_____________­________________________­________________________­________________________­_____________________

předstvte si, že toto je tlustá čára a dále bychom mohli hovořit jen k tématu:-D /povoleny jsou jen příspěvky na téma, jak je Robur dobrý programátor a umí pěkonou tlustou čáru…

reagovat
Úterý 31. srpna 2010 v 9:34 ® hraji reakce na …
hraji

čočka> no vida. Napiš mi, kolik mých odpovědí jsi na Chytej přečetl? Zkus pochopit jednu zásadní věc. Pokud píše kdokoliv na veřejně přístupný web, vystavuje se možnosti, že na jeho psaní bude reagováno. Každý má právo na reakci. Reakce by neměla být vulgární. Pokud jsi četl moje příspěvky, nejsou v nich sprostá slova, neobjevují se v nich slova jako idiot a podobná. Když použiji slovo hlupák, je to maximum a znamená to, že dotyčného považuji za opravdu hodně špatného diskutéra. A podívej se na sebe, zaregistroval ses 28. srpna a hned v prvních příspěvcích rozdáváš tituly jako idiot a podobně. Upozorňuješ mě na pravopisnou chybu, která chybou určitě není a přitom se tvoje příspěvky chybami hemží. Nevím kdo jsi, a ani co jsi dokázal, dokonce nevím ani co znáš, ale soudě dle písemného projevu, nebude to nic moc, bez urážky, prostě je to tak. Je tvým právem reagovat na mé příspěvky a já ti jej neupírám, je ovšem mým právem reagovat na tvoje příspěvky. A já reaguji, myslím velmi slušně, když vezmeme v potaz, že mi jako anonym nadáváš do idiotů. Zcela zbytečně, protože tím se téma neposune nikam.

reagovat
Úterý 31. srpna 2010 v 9:23 ® čočka reakce na …

uznávám,že mckvak8 má v zásadě pravdu a Robur také,takže díky,vyzkouším to. Co se týká hraji – nevystupuji tady proti tobě jako proti neodborníkovi,přiz­návám že určitě víš mnohem víc okolo ryb než já, ale styl jakým odpovídáš nemá se slušností nic společného…

reagovat
Úterý 31. srpna 2010 v 9:20 ® hraji reakce na …
hraji

čočka> kolego čočko, píše se … na rozdíl od …, zapomněl jste v rozrušení napsat mezeru mezi slovy a vynechal jste čárku za interpunkčním znaménkem. :-) Ale poradím jak na to. Vyplňte si kartu pravdivými údaji a zlepší se to.

reagovat
Úterý 31. srpna 2010 v 9:15 ® Robur
Robur

proč jen mám pocit, že by se čočka a horacio mohli znát, případně byli 1 osoba. Ale nevadí. Ale pravda je ta, co píše mckvak Virtuálního kolegu je třeba lépe poznat než se vypustí taková rada. I tak si pak myslím, že 99% lidí mu poradí osobní zprávou než to, že vyzradí flek na veřejném místě.

Co se podívat do klubu Chytej – horní lišta – a zkus kontaktovat nějaké rybáře ve svém okolí, třeba tě vemou na výpravu a něčemu naučí. I to je smyslem vyplnění osobní karty. Třeba se ještě ukáže, že Horacioo je pěkná rybářka a nabídky se jen pohrnou:-)

reagovat
Úterý 31. srpna 2010 v 9:12 ® hraji reakce na …
hraji

čočka> ne, ty na rozdíl ode mě urážíš lidi, kteří jim tu radu poskytli

reagovat
Úterý 31. srpna 2010 v 9:08 ® čočka reakce na …

ale narozdíl od tebe neurážím lidi,co žádají radu

reagovat
Úterý 31. srpna 2010 v 8:53 ® hraji reakce na …
hraji

čočka> kolego, ty máš skutečný duševní problém. Vyhledej prosím odbornou pomoc. Tohle je již druhá otázka, kam píšeš a neposkytuješ k tématu vůbec žádnou relevantní informaci. :-)

reagovat
Úterý 31. srpna 2010 v 8:27 ® ART reakce na …
ART

čočka> Zajímalo by mě, kdo ti poradí nejlepší revír. Rybaření je o hledání, zkoušení a trápení se. To k tomu všemu patří. Ale dneska si všichni myslí, že když se zeptají na internetu, tak dostanou odpověď typu takto : V 13:35 na 88,5685871453­689 Vltavském kilometru nahoď medovku cca 20m od břehu, do 10min tam máš kapra cca 90cm. Tak to nefunguje ani v životě. Jinak, když si vyplníš osobku, tak se k tobě budou chovat jinak. TO mi Věř líp se radí lidem s vyplněnou osobkou.

reagovat
Pondělí 30. srpna 2010 ve 22:59 ® čočka reakce na …

osobku rád vyplním,ale na stránkách,kde se k sobě lidi chovají slušně,což mimo hraji myslím funguje…

reagovat
Pondělí 30. srpna 2010 ve 22:56 ® čočka reakce na …

mckvak8 – Víš,mě jakožto i mnoho dalších rybářů přivedlo na tzto stránky poznání nových věcí,rady a zkušenosti lepších rybářů a takto chápu i smysl těchto stráne. Jestliže se tady ale kluk slušně zeptá na nějaký dobrý revír v jeho okolí,mělo by se mu dle mého názoru dostat stejně slušné odpovědi. Jestli sem ale chudák jako hraji chodí proto, aby ostatní zesměšňoval, měl by si léčit zřejmě svoje mindráky na stránkách jiného typu. Tím vším chci jen říct, že odpovědi takto urážlivého typu nejsou na místě a mnou kritizovaný člověk by se měl asi chytit za nos a popřemýšlet......

reagovat
Pondělí 30. srpna 2010 ve 20:58 ® ART reakce na …
ART

čočka> Co kdyby sis vyplnil osobku, abysme věděli s kym máme tu čest. To je největší ukázka sraba. Kritizuje a skrytej v davu

reagovat
Pondělí 30. srpna 2010 v 18:28 ® čočka reakce na …

Ty si ale vážne blbec Hraji, všude jen každého kritizuješ, opravuješ a děláš legraci místo aby jsi pomohl!!!

reagovat
Čtvrtek 26. srpna 2010 v 8:40 ® hraji
hraji

To je skutečné neštěstí, že jsi za celé prázdniny nechytil pořádného kapra. S tím by mělo Chytej něco udělat. Někdy mi připadá, že se z koníčka stala nějaká divná honba za velkými rybami, ale bez trošky invence, vlastního úsilí a snahy, vlastnějakási povinnost chytat velké ryby. Chceš velkého kapra? Napiš na internet a on ti někdo poradí kde a kdy ho chytíš, v lepším případě ti přidá zaručenou radu na co jej chytíš. Myslím že to vše pramení ze snadné dostupnosti informací a lenosti současných rybářů. Kolem roku 1973 se ryby nehledaly na internetu a každý velký kapr byl zážitek na mnoho let. Dneska chtějí všichni chytat desetikiláče každý den, při nejhorším každý druhý. Je potřeba se zamyslet nad tím, co je obsahem rybaření v okamžiku, kdy jsme je zbavili té zásadní a prvotní úlohy – opatření potravy.

reagovat
Středa 25. srpna 2010 v 19:25 ® ART
ART

Ve Vltavě jich máme málo?

reagovat