Chytej.cz

Úplněk vs Sumci necteno

23.8.2010 | skundiii | 11.419 zobrazení | 40 odpovědí

Chyci se zeptat jaké máte úspěchy s lovem sumců za úplňku. Dost často se setkávám s názory : ZA ÚPLŇku NECHTE V KLIDU SUMCAŘSKÝ NÁDOBÍČKO DOMA.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pátek 3. září 2010 v 16:56 ® TimiTm
TimiTm

Svího nejvědčího sumce sem chytil zrovna o úplnku. Příde mi blbost sedět doma jen proto že je úplněk.

reagovat
Pondělí 30. srpna 2010 v 11:37 ® fousaty

Na braní sumců má vliv hlavně průtok vody a tlak vzduchu.Dříve jsem měsíc nesledoval prostě jedu když je čas ale poslední dobou máme většinu pěkných ryb právě za úplňku a to u nás i v cizině.

reagovat
Sobota 28. srpna 2010 v 1:41 ® cormoran
cormoran

Dneska jsem byl po delší době bojkovat. Měsíc už sice nebyl v úplňku, ale šajnoval pěkně. Měl jsem záběr na oba pruty, jeden nastraženej na sedmi metrech někde tak v polovině sloupce a druhej na čtyřech metrech cca metr pod hladinou. Na ten první to vzal kolem čtvrt na jedenáct. Krásná plynulá ohejbačka, ale nepíchnul se a sekal jsem doprázdna. Druhej to čapnul v půl dvanáctý, měl něco kolem devadesáti. Takže jak píše IVO, sumci prostě žerou, kdy chtěj a jestli jim na to svítí měsíc, nebo je temná noc asi nijak neřešej – hlad je hlad:-)

reagovat
Pátek 27. srpna 2010 ve 21:14 ® IVO reakce na …
IVO

TomK> taky mám jedno pravidlo: Ryby berou kdy chtěj a na co chtěj …:-)) )

reagovat
Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 14:32 ® skundiii reakce na …

Tomk: Dobrý moudro s tím musím souhlasit! :-D

reagovat
Středa 25. srpna 2010 v 9:45 ® macek2
macek2

já ůplněk neřeším,několik sumců při ůplnku mám chycených a jednoho dokonce i když mi nad hlavou bouchal ohnostroj.

reagovat
Úterý 24. srpna 2010 ve 14:39 ® HaD
HaD

O úplňku a okolo něj mám zkušenost s menším množstvím záběrů. Když už ale přijde, je to často velká ryba.

reagovat
Úterý 24. srpna 2010 ve 13:20 ® Deleted

Při lovu jakýchkoli ryb platí pouze jedno lety ověřené pravidlo, platí stoprocentně a snažím se jím řídit – zatím s úspěchem. :-)

Ryba se dá chytit pouze na nástrahu, která je ve vodě… :-)

reagovat
Pondělí 23. srpna 2010 v 15:18 ® kerob reakce na …
kerob

FISHERBOY> na druhou stranu, spousta podobnych „mouder“ je proste dano desetiletimi (staletimi ba i tisiciletimi) zkusenosti. Cimz nechci rict, ze toto je jedno z nich…

reagovat
Pondělí 23. srpna 2010 v 15:08 ® FISHERBOY
FISHERBOY

mě osobně takovýdle názory příjdou hloupé…takové jakoby pozůstatky po pověrčivých lidech.. toť můj názor

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1