Chytej.cz

Úplněk vs Sumci necteno

23.8.2010 | skundiii | 11.417 zobrazení | 40 odpovědí

Chyci se zeptat jaké máte úspěchy s lovem sumců za úplňku. Dost často se setkávám s názory : ZA ÚPLŇku NECHTE V KLIDU SUMCAŘSKÝ NÁDOBÍČKO DOMA.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Sobota 19. února 2011 v 17:56 ® sidla
sidla

doporučoval bych přečíst knížku a hlavně kapitoly anatomie sumce :-) člověk se toho dozví víc než potřeboval,..jinak podle mě nemá tak jako na amura či kapra. ti opravdu z hladiny nejdou,to ale neplatí o položené :-) takže jak už tady zaznělo, čím větší světlo, tím větší hloubka a člověk můžejen spekulovat proč nejdou :-)

reagovat
Pátek 18. února 2011 v 1:49 @ thoum

Se sumcařinou chci letos začít,nebo to aspoň zkusit a prostě uvidim,jestli mě to chytne nějak víc a dokoupim nějaký to vybavení… Tímto „Vám Všem“ děkuju za rady. ssmmííích

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 ve 21:37 ® Char
Char

Při úplnku mám na sumce smůlu a co se týče kaprů tak taky, to se spíš povede candoš nebo bolen, prostě se mi za úplnku nedaří což ovšem neplatí ve dne před a nebo po

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 ve 21:16 ® chupacabra reakce na …
chupacabra

lobotomie> reakci keroba se nemůžeš zas tolik divit, je plno mladých lidí, kteří tak píšou na internetu běžně (proč nevím, asi je to móda nebo jsou líní přemýšlet jaké i/y použít) taky bych si asi podobnou poznámku nedokázal odpustit:) jiná věc je říkat o někom takový věci co říkáš ty, to bych si asi nikdy nedovolil.

jinak za úplňku jsem moc úspěchů neměl, klidně bych věřil, že na tom něco být může ale nedivil bych se, kdyby to bylo mými schopnostmi:) naopak při neskutečné bouřce jsem vytáhl krásný kousek.

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 19:43 ® sus1 reakce na …

lobotomie> Škoda,žes ho neznal dřív,mohl si mít námět na práci.:-)

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 17:50 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Čím větší světlo, tím větší hloubka a úspěch je zaručen… jiný rozdíl nevidím

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 16:04 ® kerob reakce na …
kerob

lobotomie> varis z vody… nazor si delam podle diskuzi a ne podle plku, co o sobe kdo do karty vypoti. Svuj prispevek jsi zacal „nechcete se trochu krotit…“, oslovujes v mnoznym cisle a jedinej na koho muzes narazet je Hecht a ja, takze jsi to adresoval uplne presne vis komu, vedi to vsichni, je to zcela jasny a pruhledny, nelze to okecat a pokud me nekdo podobnym zpusobem „oslovi“, nemuze cekat, ze budu ticho. To o tech chybach a hrubkach co pises, bude asi pravda, presto bych na zaklade tech par vet, co zde dotycny napsal, nedokazal (neumel, nechtel…proste bych to neudelal i kdyby to bylo evidentni) nekoho nazvat retardem (at uz jsi to zaobalil jakkoliv), protoze ho neznam…treba ma jen rozbitou klavesnici nebo pospichal nebo kdovico jinyho. A znovu opakuji, nikde jsem na jeho IQ nenarazel a nijak jsem nehodnotil jeho osobu, s tim si prisel az ty (ja jsem na podobny vyroky dost opatrnej) a jestli se kuli nekomu muze cejtit blbe, tak opet kvuli tobe a je uplne jedno, jak jsi jeho pripadnou mentalni poruchu popsal. A SZ ti posilat opravdu nebudu, co sis nadrobil, to si vyzer tam, kde sis to nadrobil.

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 15:39 ® lobotomie reakce na …
lobotomie

kerob> na kartu jsi se mu podíval… nehodlám v téhle ot debatě dál pokračovat, faktem je že jsi reagoval jako potrefená husa, přestože jsem tu výtku neadresoval nikomu osobně. Jedná se o elementární slušnost. Hrubky takového charakteru produkují jen mentálně retardovaní lidé, chyby v textu pak dyslektici, tak nebo onak není slušné si z těch lidí dělat legraci, protože oni se tak prostě narodili. Je to stejně hloupé jako si dělat posměšky z někoho kdo je na invalidním vozíku kvůli jinému postižení. není v tom rozdíl.
Nechci se o tom dál bavit, jestli k tomu ještě něco máš, tak mi pošli SZ. Tady končím

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 15:22 ® kerob reakce na …
kerob

lobotomie> ale ja nejsem presvedcen, ze ma nizsi IQ – to ze jeho vyjadrovaci schopnosti a gramatika jsou takove jake jsou, muze mit vice pricin. V zivote bych cizimu cloveku nenapsal, ze mu nebylo dano ani prumerne, to bych si ja sam musel pripadat jako uplnej picus, protoze ho neznam, nic o nem krome jeho vyplodu nevim a tak nedokazu vypustit z klavesnice neco ve stylu, ze mu nebylo dano, proste na takovej zaver nemam asi narozdil od tebe dost informaci nebo indicii. Uvedom si, ze ja jeho vlastnosti ci IQ nikde nehodnotim – narozdil od tebe. Jen jsem jako reakci na tu hromadu hrubek napsal, ze se ma co ucit, na coz mi i nahral, fakt netusim, co resis – to co jsi na jeho „obranu“ vypustil mi imho prijde nasobne horsi i kdyz jsi to mozna myslel dobre.

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 15:17 ® džigit

jestli ten úplněk nemá vliv na Vás :-D

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 15:11 ® lobotomie
lobotomie

kerob> já nikoho idiotem nenazval a tuhle primitivní demagogii na mě ani nezkoušej. Faktem je že jsi se bavil na účet člověka, který má evidentně nižší iq Např. slovo idiot nebo debil jsou běžné výrazy označujíí stupeň mentální retardace a jen omezenci je používají jako nadávku Není neobvyklé že lidé s mirnou mentální retardací a zejména oni si utahují z lidí jež trpí horšími variantami mentální retardace – vědeckými studiemi doložený fakt a téma mé 12 let staré magisterské práce

smajlíků není nikdy dost…

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 ve 14:58 ® kerob reakce na …
kerob

lobotomie> uznavam, ze jsem si z nej neskodnou prdel udelal (neslo odolat), ale ze je v podstate idiot jsi napsal jen ty (cekal jsi snad, ze one krkolomne definici idiocie neporozumi?), ja ani nic takovyho nenaznacil a to nemas sanci okecat. A v poradku se mi to samozrejme nezda, takhle chudaka nazvat idiotem, i kdyz v jinotajich :-D Zamet si pred vlastnim prahem a prestan si hrat na moralistu a samozvanyho spravce poradku, stejne niceho nedocilis a poznamku si klidne napis, v klidu usnu i s ni :-)

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 ve 14:35 ® lobotomie reakce na …
lobotomie

kerob> to jsem čekal když jsem to psal… přeložil jsi to ty, ja konstatoval fakt a nebyl jsem to já kdo si z něj utahoval Pokud se ti to zdá v pořádku, tak fajn – dělám si poznámku

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 11:02 ® kerob reakce na …
kerob

lobotomie> hele, jedinej, kdo ho vlastne urazil. jses ty. Nazval jsi ho nekym „komu nebylo z hury nadeleno alespon prumeru“ – to je volne prelozeno idiot, coz ja osobne bych bral jako urazku. A mozna by bylo uplne nejlepsi, kdyby ses na roli moralniho arbitra vykaslal a nechal vecem volnej prubeh. A to plati i pro toho druhyho moralistu Suse1.

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 0:29 ® sus1 reakce na …

lobotomie> Člověče??dobrá připomínka,nejen pro tohle forum ale i pro některé místní(na webu) nicky.
Jsem rád,že to taky napsal někdo jinej a ne pořád já.:-)

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 0:25 ® lobotomie
lobotomie

nechcete se trochu krotit… mě se teda pražádným způsobem nelíbí, když si kdokoliv dělá legraci z lidí, kterým nebylo z hůry naděleno alespoň průměru a ti trochu chytřejší by to snad měli poznat.

reagovat
Středa 16. února 2011 v 10:54 ® kerob reakce na …
kerob

hecht> nepochybne, ale evidentne nejake lekce preskocil :-D

reagovat
Středa 16. února 2011 v 1:43 ® hecht reakce na …
hecht

kerob> myslím, že někdo, kdo ,,vyrábí hotelový průmysl'' se toho už naučil až až :-))

reagovat
Úterý 15. února 2011 v 16:17 ® kerob reakce na …
kerob

wwwvydra> ano, clovek se porad musi ucit…vezmi si to k srdci :-D

reagovat
Pondělí 14. února 2011 ve 23:24 ® wwwvydra reakce na …
wwwvydra

no na zdar nevim jakyho kmene ale rad ribarim a nake rady rad ziskam ikdys ribarim dlouho ale clovek se porad musi ucit ne ?

reagovat
Sobota 5. února 2011 v 11:44 ® FIŠ-BANDA
FIŠ-BANDA

copak tam

reagovat
Sobota 5. února 2011 ve 3:19 ® M.Pitrs
M.Pitrs

Dle mých zkušeností si myslím to , že úplněk na sumce nemá až takový vliv.. sám sem si zažil měsíc v úplňku a kolem 11 mě sumec odhadem 150 zabral na 10cm rybku na káču nastraženou na candáta , je pravda že mi to upálil , ale byl tam. To samé jak se říká , že za bouřky nejdou , blesky takový , že bylo vidět jako ve dne i noviny by se dali číst a přišly 2 záběry od velkých sumců. Závěrem : Sumec žere když má hlad a je mu šumák jestli svítí měsíc nebo je tma jak v pr…

reagovat
Neděle 23. ledna 2011 ve 13:24 ® Vitta

Mé maximum je právě za úplňku…

reagovat
Neděle 23. ledna 2011 ve 12:49 @ romanek

Na řece Ebro ve Španělsku berou pořád.

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 ve 20:47 ® kubas reakce na …
kubas

wwwvydra> no nazdar teda, mluvíš řečí našeho kmene? :-)

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 17:15 ® wwwvydra
wwwvydra

Zdravim vsevhny ribare ,jenom jsem chtel rici ja take sem nemel uspech za uplnku a ni mensi sumiky nesly, take nevim coje snimy zebito bylo tim uplnkem neco ale na tom musibejt ?protoze kdys je sychravo tak berou jak stekly? toje zajimave co vynato """"

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 v 11:29 ® kaso2
kaso2

Ja som za splnu nemal nikdy ani ťuk,ci je to zubík alebo sumec a to chodím aj ked je spln. Ale zas niekdo si to nevie vynachválit aj ked ma nikdy o tom nepresvedcili na vlastné oci.

reagovat
Pondělí 10. ledna 2011 ve 21:20 ® busemi

Můj názor je ten že měsíc nemá až takovej rozdíl nejni lovym sumce i za uplnku a i za uplnku loví. jsou to jen povídačky kolem úplnku že se sumec bojí.berou i z hladiny kdyžje hlad tak je hlad a sumec jde lovyt

reagovat
Středa 13. října 2010 ve 20:43 ® vydrab

je to úplně jedno,jen je lepší když fouká vítr

reagovat
Pondělí 6. září 2010 ve 23:13 ® 

Stejnou debatu jsem o měsíci vedl s jednimi klienty z holandska a lotyšsko na L´Ebre. Musím přiznat, že na tom asi skutečně něco je. Romeo

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1