Vyhledávání
Zlomení špičky nemusí být vaše vina !! Chyba VÝROBCE
20.8.2010 | Mr. Vydra | 2.954 zobrazení | 12 odpovědí
pIŠTE JSEM KOMU SE POVEDLO ZLOMIT ŠPIČKU U PRUTU TAK LEHCE ŽE I KDYBY SI NA TU ŠPIČKU SEDLA MOUCH TAK JI TAKY ZLOMÍ
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 23. srpna 2010 ve 21:12 ® osprey reakce na …
-
kerob> Jo jo, rána o zem by s nima mohla udělat úplné divy…
reagovat - Pondělí 23. srpna 2010 v 11:08 ® kerob reakce na …
-
Ciffik> podle me to vydrzi, jen na ocka bych si uplne nevsadil
reagovat - Sobota 21. srpna 2010 v 17:29 ® osprey reakce na …
-
Ciffik> Není to drahé, standardní prut tak kolem 1500,– Ale díky laminátu je to dost těžké a lenivé. Podobně stavěné jsou třeba pruty Penn Never Crack. Je to takový expediční prut. Kdybych jel někam do sibiřské tajgy a měl mít s sebou jeden klacek, vzal bych si tento.
V našich podmínkách už jsme všichni dost ovlivnění uhlíkovými proutky – kterým ale občas praskne špička
reagovat - Sobota 21. srpna 2010 v 9:07 ® Ciffik
-
rewklama je reklama ale jestli vydrží alespoň část toho procesu v reklamě…fakt síla…co to stojí?
reagovat - Sobota 21. srpna 2010 v 8:39 ® PetrC reakce na …
-
osprey> a uděláš dobře, jsou to dobré proutky.
Žití s autem? Tak to je přece veselé, ne?
A proč myslíš, že nemám auto (ale občas jsem nucen si ho od ženy půjčit)…reagovat - Pátek 20. srpna 2010 ve 23:07 ® osprey reakce na …
-
PetrC> Já si ho jednou do sbírky pořídím, ale ne teď. Utrácím za jiné věci a učím se žít s autem. Ta ludra sežere měsíčně jednoho Ugly Stika
reagovat - Pátek 20. srpna 2010 ve 21:57 ® PetrC reakce na …
-
osprey> laminátu tam je rozhodně 99,99999%, zbytek jsou plyny, svinstvo apod. Tedy podle mě, a abych přitvrdil, tak je tam laminátu minimálně 100%…
A není špička Ugly Stiku jako špička Ugly Stiku. Když se podíváš, tak na deseti, sto, tisíci kusech, bude špička vždy jiná (tím mám na mysli průhlednost vlivem obsahu uhlíkových vláken).
A lupa netřeba, pouhé oko stačí.Důmyslnost Howaldova procesu tkví v uspořádání jak grafitových, tak skelných vláken a jejich poměr je vždy jasný, pouze vlivem výrobního postupu dochází k tomu, že je někdy špička celá průhledná v délce třeba 20cm a jindy jen několika cm či mm a je i okem vidět uhlíková vlákna.
Jo a našel jsem místo našeho dohadu. Špatně jsem si přečetl jednu tvou větu.
reagovat
A je jasné, že sklolaminát (i s příměsí uhlíku) nikdy nebude tak ostrý jako „čistý“ uhlík. A jsem za to rád!!! - Pátek 20. srpna 2010 ve 20:38 ® osprey reakce na …
-
PetrC> Však mluvím o vysokém procentu laminátu a špičku to má celou průsvitnou – vem si lupu a můžeš tam jít ten uhlík hledat
On ten patent je právě v tom, jak dokázal ty materiály spatlat dohromady a ještě k tomu v poměru, který se dle mého názoru mění v různých úsecích blanku.
reagovat - Pátek 20. srpna 2010 v 19:13 ® spike
-
Tady je odkaz na video o té nezničitelné legendě
http://chytej.cz/…lna-legenda/
reagovat - Pátek 20. srpna 2010 v 18:21 ® PetrC reakce na …
-
osprey> Míro, ty se ale pleteš. Ugly Stik má jádro z uhlíku.
reagovat
Tedy pokud si dobře vzpomínám, jak mi to dr. Howald vysvětloval. - Pátek 20. srpna 2010 v 17:16 ® osprey
-
Moucha špičku nezlomí nikdy. Protože je ale grafit křehký na náraz, stačí s prutem klepnout, trefit blank olůvkem nebo nástrahou a pak to praská rádo, samo a velmi nečekaně.
Kdy a kde došlo k tomu klepnutí a kdo je na vině, bývá těžké posoudit.
Nejlepší obrana je koupě prutu Shakespeare Ugly Stick. Je tam vysoké procento velmi kvalitně zpracovaného laminátu (ve špičce zvlášť) a poškodit tenhle prut dá opravdu hodně práce. Není to ani drahé, ovšem není to grafit a nikdy nebude.
reagovat - Pátek 20. srpna 2010 v 9:59 ® Robur
-
hlavně je to chyba výrobců aut, že dělají špatně dveře a víka kufrů. Dálší viníci jsou lesy české republiky za neprořezávání břehů, případně další majitelé okolních porostů.
reagovat