Vyhledávání
Jakou návnadu teď na kapra?
18.8.2010 | nessi | 7.002 zobrazení | 14 odpovědí
Poprosim vas o tip na navnadu na kapry. U nas v mistnim rybniku jsem chodil na rybacku vetsinou s naparenym rohlikem ovonenym pudinkem, nebo s kolinkama se strouhankou. Posledni vikend jim ale nejak vubec nechutnalo – temer bez zaberu. Zkusil jsem kousek chleba (kurka + stridek) a take zadna slava. Nevim jestli tyto navnady nejsou lepsi jen na teplejsi pocasi. Poradite prosim jakou navnadu pouzit?? Dekuji.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 27. dubna 2011 v 1:31 ® osprey
-
Nedávno jsem naházel raketou do půlky řeky kilo obyčejné vařené pšenice a hodinu nato jsem držel v každé ruce ohnutý prut. Je fakt, že nebyli velcí.
Další fakt je, že to bylo poprvé a naposled, co jsem byl zatím letos na kaprech…
reagovat - Úterý 26. dubna 2011 ve 21:45 ® Márty
-
100% po celý rok je elektrika
reagovatDD
- Neděle 24. dubna 2011 v 18:31 ® Scorpionius
-
v tady tomto období je nejlepší masový červy,rousnice,hnojačky,rohlik nebo vanilková nebo scopex kukuřice nakladana
reagovat - Středa 20. dubna 2011 ve 13:54 ® Fryw
-
A co foukanou pšenku? Ananas nebo vanilka. Na „mém“ revíru celkem úspěšná nástraha. Letos mám už kapra i na peletku halibuta, z vody kde na ně nevídám chytat…
reagovat - Sobota 21. srpna 2010 v 18:16 ® kurell
-
tak dneska jsem použil obyč šrot a kukuřici,na háček od Chyťila rohlíkové boilis a bylo 5 kaprů od 32–47
reagovata několik karasů.Dnešek se vydařil co hodina to kapr a karas
- Sobota 21. srpna 2010 v 10:17 ® zazatec
-
Možná by stálo za zkoušku přimíchat do směsi mleté konopí.
reagovat - Pátek 20. srpna 2010 v 15:34 ® kerob reakce na …
-
kurell> zkus neco prirodnejsiho nez scopex
reagovat - Středa 18. srpna 2010 ve 22:02 ® timbab reakce na …
-
kurell> Tohle je hodně o zkoušení.Na jednom revíru je dobrý tohle na druhém tamto.A co fungovalo včera tak zejtra nemusí.Taky na rúzných místech používám jiný krmení a i jinej postup krmení.Ale na partikl kapři většinou reagujou dobře.
reagovat - Středa 18. srpna 2010 ve 21:47 ® kurell reakce na …
-
tak to já používám od TRAPERA scopex(červený),ale zatím nic.Chytám an sojaté vodě
reagovat - Středa 18. srpna 2010 ve 21:13 ® timbab reakce na …
-
kurell> Co zkusit nějaké vnadící směsi(šroty) nebo třeba naklíčenou pšenici,kroupy atd.?
reagovat - Středa 18. srpna 2010 ve 21:05 ® kurell
-
taky bych doporučil žížaly,ale já mám osobně problém se zvolením vnadíčí směsy!Poradí nekdo?
reagovat - Středa 18. srpna 2010 v 15:16 ® nessi reakce na …
-
Hosi pardon! Na kukurici jsem zapomnel, ale na tu neslo vubec nic. No zizalky bych zkusil, zkusim je nekde vystourat – nejaky pekny kusy.
reagovat - Středa 18. srpna 2010 v 15:12 ® hraji
-
Nejsem lovec kaprů, ale zkus opravdu masné červy a neboj se jich hrstičku přidat i do krmení
reagovat - Středa 18. srpna 2010 ve 14:52 ® MatesKGB
-
No moc druhů nástrahy nezkoušíš teda. Osobně bych zkusil ještě vařenou kukuřici, hnojovky nebo rousnicu a červíky. Červíci mě ještě nikdy nezklamali…Pokud chceš chytat pouze větší ryby tak boilís
Ať se daří
reagovat