Vyhledávání
Jaká je podle vás nejlepší značka vláčecích prutů?
17.8.2010 | Herink | 6.351 zobrazení | 25 odpovědí
Poradte ostatním jaká je vaše spolehlivá značka vláčecího prutu jak se chová při zdolávání je tvrdší měkší oproti jiné značce ve stejné gramáži.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 18. srpna 2010 v 11:49 ® kerob reakce na …
-
mig61> za prve: napriklad pri porovnavani tech beznejsich gramazi a delek bys mel nehoraznou otep citajici desitky prutu, zpracovat takovou naloz materialu je fuska, kterou nikdo nezaplati. Shaneni tech prutu by taky jednoduchy nebylo…
za druhe: vysledek by stejne byl k nicemu – dokud ten prut opravdu nevezmes do ruky tak o nem stejne nic nevis…
reagovat - Středa 18. srpna 2010 v 10:30 ® Hony
-
Kolik lidí, tolik názorů. Každý má svého oblíbence na určitý druh lovu. Pravdu má osprey, že při tom nezáleží na značce.
reagovat - Středa 18. srpna 2010 v 10:29 ® Robur reakce na …
-
Sander> taky budeš snob"-D, ale já to myslel dobře, tamby si kolega našel perfektní statistiku
reagovat - Středa 18. srpna 2010 v 10:08 ® ollo
-
V zásade kupujem vláčaky v kamennom obchode , na značke , až tak nezáleži , zaujima ma blank , očká ,spojka a uchyt navijaku .Dôležité ako mi sedí v ruke .
reagovat - Středa 18. srpna 2010 v 1:38 ® osprey
-
Herink> Uvědomuješ si, že většina značek dělá více modelových řad, které se často výrazně liší? Že jsou různé typy vláčecích prutů a pruty stavěné s určitým záměrem?
Já osobně chytám s pruty mnoha značek a je mi úplně jedno, který zrovna držím. Podle toho, jaký je, s ním zacházím.
Asi nejlepší prut, jaký by sis mohl přát, je prut stavěný na zakázku z komponentů, které si sám vybereš.
reagovat - Středa 18. srpna 2010 v 1:27 ® osprey reakce na …
-
mig61> A jak si představuješ, že by to ten někdo dělal? Za čí peníze, kde by ty pruty vzal atd. Je to naprosto nereálné. Vrchol možného jsou takové ty srovnávací testy v Českém Rybáři.
Na druhou stranu počet oček, váhu a cenu si najdeš na webu. Délka rukojeti se nechá snadno spočítat, pokud máš k dispozici fotku prutu.
reagovat - Středa 18. srpna 2010 v 0:19 ® mig61
-
Také se v nabídce prutů neorientuji, spíše bych uvítal, kdyby někdo udělal srovnání prutů „stejných“(udávaných výrobci) parametrů např. délka 2,7m do 30gr a vzít pruty od Shimana, Abu Garcia, Dragon, Berkley…a napsat jakou který prut má akci, jestli odpovídá udávaná gramáž, který prut je v porovnání s ostatními měkčí, tvrdší, váha, počet oček, délka rukojeti, cena atd.A nemyslím aby to dělal tady na webu, ale aby to napsal do nějakého rybářského časopisu. Ty články jak jel někdo na ryby a tam chytal ryby jsou už nudný.
reagovat - Úterý 17. srpna 2010 ve 23:25 ® Sander reakce na …
-
Herink > pokud bych ho zlomil vlastní vinou, tak ne.
reagovat
Zrovna v neděli jsem zlomil Skeletora který má být ještě rok v záruce a přiznám se že mě reklamace ani nenapadla.
By mě hanba fackovala. Ponižovat se, vymýšlet si, a to všechno jen kvůli blbým papírkům. Vždyť bych se na ten prut pak nemohl ani podívat. - Úterý 17. srpna 2010 ve 23:24 ® Herink
-
Máte někdo zkušenosti z cormoranama?
reagovat - Úterý 17. srpna 2010 ve 23:08 ® Herink reakce na …
-
A ty by jsi snad ten prut nechal doma zlomenej a ani by si to neskusil reklamovat.
reagovat - Úterý 17. srpna 2010 ve 23:03 ® Herink
-
Napsal jsem jim že při záseku ale což je taky pravda ale zasekl jsem asi víc než bylo zdrávo jenom mi bylo divná že prut vydržel i horší věci.
reagovat - Úterý 17. srpna 2010 ve 22:27 ® Sander reakce na …
-
Herink > ty jsi ho zničil vlastní vinou a posíláš ho na reklamaci?
reagovat - Úterý 17. srpna 2010 ve 22:17 ® Herink
-
Já mám dobrý zkušenosti s prutem abu garcia dokat mi neprasknul ale to bylo vlastní blbostí tet jsem ho posílal reklamovat.
reagovat - Úterý 17. srpna 2010 ve 22:15 ® Sander reakce na …
-
troutkiller > Daiwa je pro snoby.
Sorry, já musel :o)))
reagovat - Úterý 17. srpna 2010 ve 20:59 ® troutkiller
-
Koukám že na Daiwu se nějak zapomělo
reagovat - Úterý 17. srpna 2010 ve 20:30 ® Kazan reakce na …
-
regulus> jo, ale kde ho dnes seženeš, to je tak projet bazary
reagovat - Úterý 17. srpna 2010 ve 20:18 ® regulus
-
TOKOZ …
reagovat - Úterý 17. srpna 2010 ve 20:01 ® Herink
-
A co pruty abu garcia.
reagovat - Úterý 17. srpna 2010 v 19:42 ® FISHERBOY
-
Dragon
reagovat - Úterý 17. srpna 2010 v 19:26 ® Sander reakce na …
-
Robur > takys byl mladej.
K otázce – nevím co znamená nejlepší značka, každý máme jiná měřítka. Dragon, Shimano, Sportex i Berkley, od těchto značek bych si určitě vybral k plné spokojenosti.
reagovat - Úterý 17. srpna 2010 v 19:23 ® Robur
-
ale jak přestane chcát, tak se to zase uspí
reagovat - Úterý 17. srpna 2010 v 19:22 ® Robur
-
ty woe, reinkarnace Denyga, budiž obnovte někdofórum z kterého mám pupínky
reagovat - Úterý 17. srpna 2010 v 19:06 ® PetrC
- reagovat
- Úterý 17. srpna 2010 v 19:05 ® Herink
-
Drahony dělá dam nepletu se?
reagovat - Úterý 17. srpna 2010 v 18:55 ® Jak.novi
-
Nemyslím, že to je jen o značce. Každá značka má ve své nabídce výborné i méně dobré, ba i špatné řady. Ale u mě vede Dragon.
reagovat