Vyhledávání
Jak dlouho Vám vydrží pletenka??
17.8.2010 | FISHERBOY | 2.466 zobrazení | 5 odpovědí
Chci se zeptat na vaše zkušenosti.. Já jsem před měsícem pořídil 150m pletenky Spiderwire 0,12mm nosnot cca 10 kg. Teď mi zbylo tak 70…taky tolik rvete? Kámoš mi řikal, že jemu vydrží dvě sezóny uplně v klidu a to vláčí častěji než já. Proto mi to nejde do hlavy…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 18. srpna 2010 v 15:50 ® ferdoz
-
Záleží aj na kvalite/značke. Najprv som kúpil pletenku Rozemeijer 0,10 – asi 10lb. a tá bola úplne nanič, ľahko sa zamotávala a trhala. Teraz používam PowerPro – 15 aj 20 lb a z tej mi neubúda skoro nič.
reagovat - Úterý 17. srpna 2010 ve 22:28 ® kingkubik
-
tak zalezi kde chytas podle toho taky mizne pokud v parezovce tak rychleji pokud vna rybniku tak asi pomaleji jinak nejde rici jak dlouho vydrzi az dojde tak dojde neres to
reagovat - Úterý 17. srpna 2010 ve 12:26 ® FISHERBOY
-
mě se kolikrát stane ze se mi na ní udělá uzlík treba 30 metrů od nástrahy…tak se snazim ho pomocí malých háčků rozdělat, ale mnohokrat se to nepovedlo
reagovat - Úterý 17. srpna 2010 v 11:31 ® osprey
-
Mám několik pletenek, zpravidla silnějších. Zásadní úbytek jsem zaznamenal jen jednou, když jsem si jednu z blbosti přetrhl asi 20 m od nástrahy. Jinak mám největší ztraáty v podobě dobrovolně odříznutých metrů odřené šňůry.
reagovat - Úterý 17. srpna 2010 v 10:43 ® hraji
-
Používám pletenku pouze v Norsku na těžší přívlač. Mám nějakou nic moc pletenku, jmenovala se Hemingway, a byl jsem s ní v Norsku již několikrát a tam vždy zažije týdenní zátěž. A pořád drží. zkracuje se, to ano, ale ještě pořád je jí tolik, že ji na nahození nevymotám.
reagovat