Chytej.cz

Zlomený Skeletor necteno

14.8.2010 | Sander | 2.383 zobrazení | 19 odpovědí

Ahoj, chtěl jsem se zeptat v diskusi, ale možná nejsem jediný, komu se případné rady mohou hodit a fórum jde lépe vyhledat.
Jelikož jsem tvor velice šikovný, udělal jsem ze Skeletora „Travel rod“. O tom jak se to stalo nechci mluvit. :-)
Žádám Vás touto cestou o radu či inspiraci, co a jak s tím prutem dál. Je mi líto ho vyhodit. Zlomený je zhruba v polovině horní části, jedná se o verzi 3,05m, 2–12g. Existuje možnost sehnat horní díl prutu, nebo jen čistý blank?
Děkuji mockrát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 17. srpna 2010 v 18:27 ® Sander reakce na …
Sander

jiris > šmarja, abych to rok hlídal a ušetřil kilo, na to už jsem trochu starej :-)

reagovat
Úterý 17. srpna 2010 v 18:23 ® jiris reakce na …
jiris

Sander> ted byly ještě víc v akci :-))

reagovat
Úterý 17. srpna 2010 v 18:04 ® Sander
Sander

jiris > měl jsem ho odsud, vím za kolik je tam mají. Ale byl bych hloupej kdybych to tam kupoval, nemyslíš?
Vyšel by mě v té délce na 2600 a zlomenej by se válel doma. Hloupost.

reagovat
Úterý 17. srpna 2010 v 17:48 ® jiris
jiris

Sander – na braunu je maji za pusu.

reagovat
Úterý 17. srpna 2010 v 17:27 ® Char reakce na …
Char

Sander> s tím šrotovnym to neni blbej nápad :-))

reagovat
Úterý 17. srpna 2010 v 8:20 ® sus1

Sander> :-)) Fotil a nesměju se.:-D

reagovat
Pondělí 16. srpna 2010 ve 22:21 ® Sander
Sander

Char > to neni šrotovný hele :o)))

reagovat
Pondělí 16. srpna 2010 ve 22:15 ® Char reakce na …
Char

Sander> zlomenej skeletor nemám ale můžu zlomit něco jinýho co se doma válí bez užitku

reagovat
Pondělí 16. srpna 2010 ve 22:10 ® Sander reakce na …
Sander

Char > to nelze. Leda bys mi poslal jeden zlomenej… :-)

reagovat
Pondělí 16. srpna 2010 ve 22:10 ® Char reakce na …
Char

Sander> za tu cenu jich vem víc :-)

reagovat
Pondělí 16. srpna 2010 ve 21:44 ® Sander
Sander

Jinak dovozce Berkley to vyřešil myslím ke spokojenosti obou stran. Pošlu jim zlomený prut, dostanu za 1399 nový. Myslím že je to solidní nabídka. S patnácti stovákama jsem počítal tak jako tak…

reagovat
Pondělí 16. srpna 2010 ve 21:43 ® Sander reakce na …
Sander

sus1 > se schmejdama se nebavim :-) – nefotils teď (20 : 30) u nás hrad? Já věděl že se na tebe mám vyprdnout :-)) )

reagovat
Pondělí 16. srpna 2010 v 7:53 ® sus1 reakce na …

Sander> Dyt píšu,že se nesmějem.

reagovat
Neděle 15. srpna 2010 ve 22:41 ® Sander
Sander

sus1 > klidně se zasměj, vážně. Já tyhle věci neřeším. Stalo se, no a? Zpět už to nevrátím, tak co se s tím užírat, no ni?
Já když si to zpětně vybavím, byla to celkem prdel.

reagovat
Neděle 15. srpna 2010 v 16:14 ® sus1

Sander>> Poradit ti s tímhle neporadím,ale chtěl jsem tě říct, že se tě nikdo z nás nesměje.:-x

reagovat
Neděle 15. srpna 2010 v 11:37 ® osprey reakce na …
osprey

Sander> Zas tam není rukojeť. S tou je dost práce.

U Draků je to čistých 50 %.

reagovat
Sobota 14. srpna 2010 ve 22:28 ® Sander reakce na …
Sander

vondras > děkuji, písnul jsem jim mejla. Uvidíme. S poloviční cenou prutu se počítá. Vlastně myslím že horní díl bude ještě o něco dražší. Jsou tam téměř všechna očka.

Proto by se hodil samotný blank. Očka bych vzal ze starého, převázat to je sranda.

Kazan > díky, zapátrám. Říká se že na netu je všechno, jen je problém to najít :-)

reagovat
Sobota 14. srpna 2010 ve 21:46 ® vondras reakce na …

určitě by se dala špička sehnat na rybolov uher, hradiště kteří jsou dovozci těchto prutů ale obvykle stojí nová špička poloviny z ceny klacku mnoho štěstí !?

reagovat
Sobota 14. srpna 2010 ve 21:08 ® Kazan

Docala rád bych si to přečetl :-D , já ho zkracoval u rukojeti :-D . Jinak někde se tu už probírala oprava zlomeného prutu, ale změní se tím jeho akce. jinak se nechají sehnat i surové blanky, ale budeš muset trochu zapátrat po netu.

reagovat