Vyhledávání
Twistery Orka
29.1.2005 | Tomash | 3.455 zobrazení | 6 odpovědí
Máte někdo nějaké zkušenosti s lovem na tyto gumy? Jak se vodí, napichují, jaké barvy… atd. Předem děkuji. Tomash*
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 2. února 2005 ve 20:52 ® playboy007
-
PV: udělej si výlet na vysočinu, stav se v jihlavě a najdi ulici matky boží. v té najdeš hezký rybářský obchůdek, v něm šikovného prodavače, který ti může nabídnout krom jiného i ORKY. ten šikovnej prodavač jsem já, čímž se HaDovi omlouvám za (ne)skrytou reklamu
reagovat - Středa 2. února 2005 ve 12:22 ® jiris
-
PV – ja jsem kupoval v ostrava, taky sem jich par koupil na vystave. Ale v Brně se daj určitě taky sehnat (lovy). A příště je budu objednávat z netu, je to nejlevější.
reagovat - Středa 2. února 2005 v 10:44 ® PV
-
jiris: Tvoje recenze vypadá zajímavě, ještě poraď, kde se dají sehnat v kamenným obchodě, našel jdem je akorat v e-shopu. diky,
reagovat - Sobota 29. ledna 2005 ve 3:17 ® jiris
-
Tomáši chytám jen na ty malé nevím kolik mají asi 5–7 cm. S tím protizáchytovým vousem. Ten většinou odtrhávám, ikdyž jsem prosek candáty i s tím vousem. Barvy bílá, žlutá a ta průhledná s glitry. Zbylé jsem ještě nezkoušel. Dobré jsou i ty velké s rybí hlavou, ale na ty sem chytal jen párkrát. S vedením gum ti příliš neporadím, to je tak na celou knihu. S řekou nemám bohaté zkušenosti, té se budu věnovat nynější sezónu. Ale je to stejné jako se stormama a s těmi zkušenosti máš. Já používám dost lehké hlavy, ale to je dáno hloubkou místa v kterém lovíš, proudem atd… Určitě na to přijdeš. Jedinou nevýhodou těchto gum, stávalo se mi to nejvíce u ork, že jejich hodně dobrá guma (velmi jemná) se při velkých mrazech lepí k sobě. Normálně se ocásek přehne a musíš ho od sebe oddělat rokou ale to se mi stávalo jen v zimě. Jinak na ně nedám dopustit. Pokud si je oblíbíš chybu neuděláš neboj
reagovat - Sobota 29. ledna 2005 v 1:10 ® Tomash
-
jiris : Vím, že jsi velmi zkušený gumař, a tak mi prozraď, jak je vodíš, nastražuješ a po jakých saháš barvách, velikostech (myslím, že ideální jsou ty 5cm,že?). Předem díky.
reagovat - Sobota 29. ledna 2005 v 0:43 ® jiris
-
Jedním slovem jsou super. Letos sem na ně hodně chytal.
reagovat