Vyhledávání
Nejlepší Boilies - učinnost
12.8.2010 | 17_Rosta | 9.919 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravim jedu na týden na přehadu a nevím za boha jaké boilie vybrat abych nalákal i větší kapry poradí někdo ? mám doma ostružinu kterou dipuju v ananasu ale zatím se nic nepovedlo pokud někdo poradí budu rád nějaké co natáhne i větší ryby . Jinak konkrétně jedu na nechranice u chomutova:)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 16. května 2014 v 16:32 ® malamut reakce na …
-
boilies> no on už asi z těch Nechraněk bude zpátky…
reagovat - Pátek 16. května 2014 v 16:27 @ boilies
-
http://www.boiliesystem.cz/ Čekuj !!
reagovat - Sobota 14. srpna 2010 ve 20:14 ® chosebaits reakce na …
-
17_Rosta> Nechranice je normální voda,nic zvláštního a tak nic zvláštního nehledej.Základ není zvolená nástraha,základ je zvolit to lovné místo .Poté je hlavní množství krmení a né jeho složení.Dá se krásně chytat i na kukuřici,ale žádný kapry 15+ tu nečekej.Ať koupíš jakou koli kouli,tak jí musíš hlavně věřit!!!! To je vše ,více je to na tobě a na štěstí.
reagovat - Sobota 14. srpna 2010 ve 14:23 ®
-
Mě se osvědčilo toto :http://www.webareal.cz/…Monster-Crab
reagovat - Pátek 13. srpna 2010 v 19:17 ® 17_Rosta reakce na …
-
oki díky už jsem i odepsal do os.
reagovat - Pátek 13. srpna 2010 v 19:10 ® Klon reakce na …
-
17_Rosta> máš to v osobce..
reagovat - Pátek 13. srpna 2010 v 17:40 ® 17_Rosta reakce na …
-
kdyžtak mi napiš soukromku jinak se chystám na Nádrž Nechranice v Chomutově na týden dno bude pravděpodobně písek pokud by šlo poradit montáž např co se nachází zde na chytej budu moc rád jinak boilie jsem koupil potápivé ale není problém dát kousek pěny pokud to bude lepší jinak to je mušle což je podobný jako olihen je to na bázi masíčka . Jinak jsem připraven na montér klasika ramínko průběžný do boku na něm olovo pod olovem obratlík na něm samozřejmě boilie návazec . Normální průběžná montáž nic extra
reagovatdíky za rady
- Pátek 13. srpna 2010 ve 14:35 ® Klon
-
Ahoj co se týče boiliesu,tak ted na podzim bych volil něco na masové bázi.olihen by mohla byt dobrá volba,ale také když mám problémy se záběry,tak vždy se mi osvědčila klasická frankfurtská klobása…
Jen dodám že boilies není vše.Zkus se zamyslet nad montážemi…Hodně lidem kterým jsem se pokoušel pomoci,byla nakonec chyba v montážích…90% z nich je ovlivněno dnešní reklamou a dělají montáže na pohled hezké,upravené,ale postrádají to hlavní a tím je funkčnost a jednoduchost.
Naposledy jsem pomáhal jednomu a měl okopírovanou montáž od foxe…Jen nevěděl k za jakých podmínek a jakým způsobem se používá…Byla určena na plovoucí boilies v čisté vodě..On chytal na potápivé boilies a na bahně,,,pak je těžké chytit rybu…
reagovat - Čtvrtek 12. srpna 2010 v 18:40 ® 17_Rosta
-
Asi bych volil bud olihen a nebo kraba ale nevím za radu budu moc rád vím že se nedá přesně určit záleží na vodě ale už delší dobu se pokouším od kapry alespon nad 8kg a zatím největší 62cm což není tak trofejní . Díky moc za rady
reagovat