Vyhledávání
Vnadění cejnů
9.8.2010 | Paja73 | 2.828 zobrazení | 5 odpovědí
Jaká návnada se vám nejvíce osvědčuje při zakrmování před lovem velkých cejnů na vekých vodách, Nové mlýny atd. Osobně jsem vnadil kukuřice, kroupy, ovesné vločky a halibut minipeletky. Zkusil jsem vřadit z tohoto kukuřici a zdálo se mi to lepší, máte zkušenosti co těm lopaťákum nejvíce sedí a nebo jaký mix jim prostřít.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 14. srpna 2010 v 16:30 ®
-
Na krmení větších cejnu http://www.webareal.cz/…-Maxi-1-9-Kg do toho 1 krabičku červíku. Ještě mě to nezklamalo
reagovat - Úterý 10. srpna 2010 v 11:43 ® osprey reakce na …
-
Paja73> Žerou ji, ale trochu hrubší je. Možná bude lepší uvařit tu zmraženou ze supermarketů a dát víc vařené pšenice nebo krup.
Když u nás na řece krmím v proudech kukuřicí (vařenou z pole) kapry, najíždějí mi do toho velcí cejni (45 – 55 cm) v malém počtu, ale celkem pravidelně. Obvykle hůř dobírají a potřebují delší návazec.
reagovat - Úterý 10. srpna 2010 v 9:01 ® Paja73 reakce na …
-
Jen bych to upřesnil, chytám na feeder mam na mlýnech dva fleky takové mírné lavičky kde je celkem čisté dno bez vázek, házím to asi 35 metrů od břehu, zakrmuji raketou a šlo mi o to jestli není ta kuřice /vařená/ na cejny až moc hrubá, kolega tvrdí že ne, mě se zdá, že je to bez ní trochu lepší a cejnu je na háčku asi o něco víc, no ještě tomu dám čas a budu zkoušet krmit s ní i bez ní.
reagovat - Pondělí 9. srpna 2010 ve 21:34 ® osprey
-
Na velkých vodách je velmi významnou záležitostí otázka množství návnady a pak přesnosti zakrmování a vlastního lovu.
reagovat - Pondělí 9. srpna 2010 v 17:31 ® Stroft
-
Zbytečně bych nemixoval.Novomlýnským cejnům nejvíc šmakují hnojáky a pokud máš možnost patentek,máš vyhráno.
reagovat