Vyhledávání
Jak mam chytat když my to v labi splave ?
5.8.2010 | Lazovič | 6.174 zobrazení | 26 odpovědí
Dal jsem tam těžší olovo ale stejně ?? Nwm co mam dělat na hodim s plave to je jak kdybych chytal na Amazonce !!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 6. června 2011 ve 22:21 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
1Mara> já jsem se zasmála taky a Širda naznal, že to olovo asi hází ručně… viděl tak nahazovat Maďary ještě s těžším olovem na Latorici a chytali tak velké kapry (dunajáky)…
reagovat - Pondělí 4. dubna 2011 ve 20:19 ® 1Mara reakce na …
-
hering> Ale zasmál jsem se jako kráva
reagovat - Pondělí 4. dubna 2011 v 18:39 ® hering
-
No myslím,že zadavatel se zde nevyjádří,neb se zde už od loňského srpna neukázal…
reagovat - Pondělí 4. dubna 2011 v 18:00 ® kraken126 reakce na …
-
Tohle by Ti muselo kamarááde stačit…!!!
reagovat - Pondělí 4. dubna 2011 v 17:46 ® kraken126
-
Tak po všech Vašich radách jsem se odhodlal napsat . Přestante radit člověku který si z Vás Všech vyloženě dělá prdel – na začátku píše že používá bez 20deka kilové a ještě k tomu ploché závaží . Chtěl bych vidět ten proud ve kterým by to uteklo , hlavně co bych chtěl vidět je plochý 800 gramový olovo !!! Takže si z nás nedělej prdel , dej si tam 200gramový olovo o montáži si něco málo přečti a nezapomen se tady Všem omluvit , že sis z nich – třebas né úmyslně , ale dělal prdelky !!!!!!Myslím to vážně..!!!!!!!!!!!!!
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 ve 23:16 ® osprey reakce na …
-
pablos32> Neexistuje jednoznačná odpověď. Nepíšeš nic o té řece ani o tom, co chceš vlastně chytat.
Já hodně používám normální průběžné sestavy, jenom olova musí být dostatečně těžká a v proudu raději plochá.
reagovat - Neděle 3. dubna 2011 v 15:36 ® pablos32
-
lidi a jak navázat na řeku? olovo je asi nejlepší koncové?
reagovat - Sobota 7. srpna 2010 v 18:36 ® olda reakce na …
-
Lazovič> Jak píše redaktor,najdi si točák a bude ti stačit 20–30g ,já takle chytám v Ustí nad Labem a pohoda,v hlavním proudu by mi nestačilo ani 200g.
reagovat - Sobota 7. srpna 2010 v 15:33 ® jenda1 reakce na …
-
jsem si to znova prošel a dál je mi divná ještě jedna věc : kolega si kdysi koupil cca. za 4000,– teleskop, 160gr.. u rybníka švihl 80gr závažím první hod a zůstala mu v ruce jen základna s navijákem :o)) prostě tah olova přes špici mu zbytek prutu vytrhl z objímky !! ty máš 10× těžší olovo a dvoumetrovej teleskop ? nebudu myslet na to , že tak krátkým prutem bych se to asi bál i házet , ale divím se , že ti prut ještě drží.. tohle se normálně většinou zaváží , ne ?
reagovat - Sobota 7. srpna 2010 v 15:01 ® jenda1 reakce na …
-
ahoj , pokud si fakt nepleteš gramy a deka a víc než třičtvtě kilový olovo ti bere proud , tak pokud pominu fakt , že asi nemůžeš nahazovat kolmo na břeh , ale spíš směrem dolů po proudu a i pak je spíš možný , že ti proud táhne nejspíš vlasec a ten ti dělá ve vodě pytel , tak pokud jsi přesvědčen , že je to opravdu olovo , co ti splavává , zajímalo by mě , na jakou rybu vlastně na takovém místě čekáš..
reagovat - Sobota 7. srpna 2010 v 0:57 ® osprey reakce na …
-
mckvak8> Já ji nezřídka používám, když se mi olovo v řece neudrží. Obvykle to znamená, že je povodeň jako prase
reagovat - Pátek 6. srpna 2010 ve 21:30 ® ART reakce na …
-
osprey> možnost číslo e) se mi líbí
reagovat - Pátek 6. srpna 2010 ve 21:05 ® Hony
-
Rád bych viděl to nahazování 800gramů vlascem co inzeruje.
reagovat - Pátek 6. srpna 2010 ve 12:32 ® hraji
-
Řekl bych, že kolega má potíže s převodem jednotek dkg na g a tím pádem tam má olova 80 gramů a to je asi málo. Těch 800 gramů bych ale viděl jako dostatečných, otázka je, zda s nimi po záseku pohne.
reagovat - Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 23:12 ® osprey reakce na …
-
Lazovič> No, píšeš 80 dkg, což je 800 g a to je do kila kousek a nevěřím, že máš takové bidlo, abys to hodil.
Druhá věc – pokud se ti to tam neudrží, tak můžeš:
- nahodit blíž
- dát těžší zátěž
- použít delší prut špičkou nahoru
- vybrat si jiný flek
- zůstat doma
Možnosti a, b, c, d můžeš libovolně kombinovat.
reagovat - Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 22:51 ® olda reakce na …
-
Lazovič> ty nahazuješ 800g a ono ti to splave ? tak to teda jsi kouzelník.
reagovat - Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 22:33 ® Lazovič reakce na …
-
fakt ne
reagovat - Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 20:22 ® timbab reakce na …
-
Lazovič> Nepleteš??
reagovat - Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 20:09 ® Lazovič
-
teleskopicky 2 metry , fakt si nemletu gr a dkg
reagovat - Čtvrtek 5. srpna 2010 v 17:26 ® Robur
-
buď chytáš se slabým cajkem na špatném místě a pak ti nic nepomůže krom změny cajku nebo místa. Selská rada je zvednout špičky nebo přidat zátěž.
reagovat - Čtvrtek 5. srpna 2010 v 17:24 ® spike
-
Lazovič> A co máš za prut? Nepoužíváš olova spíš 80g protože 80dkg je slušný šrapnel
reagovat - Čtvrtek 5. srpna 2010 v 17:24 ® timbab reakce na …
-
Lazovič> Tak to bych se nebál mnohem těžšího olova,pokud to zvládne prut.
reagovat - Čtvrtek 5. srpna 2010 v 17:20 ® Lazovič reakce na …
-
26 –28 spíš
reagovat - Čtvrtek 5. srpna 2010 v 17:17 ® timbab reakce na …
-
Lazovič> a co máš za vlasec?
reagovat - Čtvrtek 5. srpna 2010 v 17:13 ® Lazovič reakce na …
-
do cela dost už se bojim a přepaleni vlasce 80 dkg jj ploche mam
reagovat - Čtvrtek 5. srpna 2010 v 16:46 ® timbab
-
Jak těžké máš to olovo?A máš ploché?
reagovat