Vyhledávání
Spalovací motor - Suzuki DF4 Short shaft - lodní motor
2.8.2010 | MuRRon | 10.409 zobrazení | 40 odpovědí
Zdravím, chtěl bych se vás zeptat, jestli někdo nějaký lodní motor do tohoto obsahu vlastní a jaké má zkušenosti.. díky za názory http://www.boat007.cz/…t-shaft.html
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 3. srpna 2010 ve 21:39 ® MuRRon reakce na …
-
Luban> a na co to chci mít, tak to je na zavážení na sumíky na vábničku, prostě na všechno co se dá i na projížďky tak prostě aby to trochu jelo…
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 21:37 ® MuRRon reakce na …
-
Luban> Ahoj já mám toto, http://www.plastovky.cz/…la/index.php?…
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 v 19:45 ® reakce na …
-
MuRRon:záleží na akom člne to chceš mať zavesené.Pokiaľ máš niečo ako zodiac veľkosť tak 2,7 až 3,1 m,tak ide dobre.No už na väčšom člne sa ti nepodarí dostať do sklzu.No a zdá sa mi,že dosť vibruje. Výhoda je,že je pomerne ľahký a cenovo prístupný.Ja som kupoval lodný motor z firmy LAVEX,niektorí tu majiteľa poznajú pod nickom Láďa Vydra.
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 v 19:06 ® MuRRon reakce na …
-
Luban> Ahoj, no já nevím ani mi nedokázal odpověď jaký problém s tím měl, a co ty? jak si spokojený letí to dobře?:)
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 v 18:49 ® reakce na …
-
Stroft:fakt si si istý tým čo tu píšeš? Ja len toľko,že vlastním motor suzuki a kámoš má ten istý,ale je to johnson…Rozdiel je len vo farbe plastového krytu…
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 v 0:29 ® Stroft
-
To není na psaní, je toho víc.Prostě nešetři a připlať, až takový cenový rozdíl tam není.
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 v 0:08 ® MuRRon reakce na …
-
Stroft> a s čím jsi měl zkušenost? co se ti stalo?
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 v 0:06 ® Stroft
-
Mercury,Yamaha,Jonson,Tohatsu,dlouho nic pak Suzuki a dálší značky číské výroby.Osobní zkušenost.
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 v 0:01 ® MuRRon reakce na …
-
Stroft> proč? tvůj názor? je to špatná volba?
reagovat - Pondělí 2. srpna 2010 ve 23:29 ® Stroft
-
Koukni raději po jiné značce než je Suzuki.
reagovat