Vyhledávání
Spalovací motor - Suzuki DF4 Short shaft - lodní motor
2.8.2010 | MuRRon | 10.407 zobrazení | 40 odpovědí
Zdravím, chtěl bych se vás zeptat, jestli někdo nějaký lodní motor do tohoto obsahu vlastní a jaké má zkušenosti.. díky za názory http://www.boat007.cz/…t-shaft.html
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 9. srpna 2010 ve 23:27 ® džigit reakce na …
-
Stroft> září víkend 4. jedu na svatbu a týden od 17.mám domluvené Pasohlávky…
reagovat - Pondělí 9. srpna 2010 ve 20:07 ® Stroft
-
džigit> Tak tak,dodržovat pitný režim je povinnost.Taky jdu, ale mě stačí 10ka Radek.Mimochodem v září jedu na Maru.....aby si neřekl že nic nehlásím.A v říjnu máme dvě volné místa na Ebro…doprava, ubytování, alko zajištěno.
reagovat - Pondělí 9. srpna 2010 v 19:31 ® džigit reakce na …
-
Stroft> to si stejně vyberu
reagovatHele a ten úhel 12 stupňů Staropramen?
Jdu na jedno,doslavit narozky…
- Pondělí 9. srpna 2010 v 19:18 ® Stroft
-
džigit> Ano četl.Propásil jsi životní šanci
reagovat.Ps.Díky(někde se ztratila nula.)
- Pondělí 9. srpna 2010 v 17:41 ® džigit reakce na …
-
Stroft> psal jsem Ti email,četl si?
reagovat - Pondělí 9. srpna 2010 v 17:37 ® Stroft
-
Poslouchat to, co se ti hodí do krámu je ubohé.Pokud tak děláš, nevím k čemu jsi položit tuto otázku
reagovat - Pondělí 9. srpna 2010 v 10:22 ® MuRRon reakce na …
-
kamet> díky tohle jsme přesně potřeboval, než tady poslouchat, jaké to máme kocábky:)
reagovat - Neděle 8. srpna 2010 ve 22:37 ® kamet reakce na …
-
dobra volba mam ho 4 roky kazdy vikend projedu nejmin 3× Hnevkovice tam a zpet bez nejmensiho problemu i po zimne chytne na skubnuti mam rejnok 350 a vali to snim slusne
reagovat - Pátek 6. srpna 2010 v 18:12 ® Stroft reakce na …
-
PetrC> Ah jo Pepík,tak to bude těžká domluva
reagovatJak zpíva Nohavica:5cm sněhu a už mají kalamitu.
- Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 23:22 ® PetrC reakce na …
-
džigit> nechci psát za kolegu z Ostravy, ale domnívám se, že i jako ředitel Zeměkoule, je na Chucka krátký. Navíc, jak by to vypadalo, že?
Prosím, dejte mi zákaz přispívat do otázek.
reagovat - Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 23:00 ® džigit reakce na …
-
PetrC> no jo,z chuckova fóra jde určitá obava,snad by mohl Stroft
reagovat - Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 22:53 ® PetrC reakce na …
-
džigit> tam si netroufnu a navíc je to mimo můj rajón.
reagovat - Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 22:51 ® PetrC reakce na …
-
Stroft> a jéje. ogar z Ostravy. Slyšel jsem, že ostravští kolouši mají za ušima a pěkně se ksichtí, ale my veliký Jaryn z Prahy máme nejen pěkně odstávající uši, ale na nás se ksichtí celá republika.
reagovat - Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 22:47 ® džigit
-
syncy,tuš pro Vas jedno take forum kaj byste mohli http://www.chytej.cz/…huck-norris/
reagovat - Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 21:18 ® Stroft reakce na …
-
PetrC> synku , nechytřejší ogaři su z Ostravy, bo maju super čistý luft.A krasný ksicht pobrali z te šlupky v Černobilu.
reagovat - Čtvrtek 5. srpna 2010 v 19:46 ® PetrC reakce na …
-
Stroft> velké prdlačky, nejchytřejší na Chytej jsem já.
reagovat
Dokonce jsem nejchytřejší nejen na této planetě, ale i v této galaxii a přilehlém okolí.
Jo a jsem i nejkrásnější!
Heč! - Čtvrtek 5. srpna 2010 v 18:50 ® Stroft reakce na …
-
MuRRon> Máš pravdu jsem nejchytřejší na Chytej a vlastně, na celé planetě a vůbec mi to nevadí
reagovatAle je vidět, že mé štouchnutí k něčemu bylo, ač nerad upustil jsi od šrotu a pokoukáváš po Yamaha za to máš palec nahoru.Ještě vyměň loďku a můžeš si říkat: druhý nejchytřejší na chytej.Posílám ti foto mé kocábky.Ale i s touto kocábkou si dávám sakra pozor na počasí.
- Středa 4. srpna 2010 ve 22:54 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
MuRRon> mám motor Hondu 2,3 na laminátové lodi,která váží 50 kg,na volnoběh umím už i couvat a je poměrně dost tichý a spolehlivý.Zatím mě ještě nezklamal a na první zatažení chytne i studený (se sytičem) nebo teplý. Nelituji investovaných peněz,protože při velmi silném protivětru na plný výkon se okamžitě během krátké chvilky dostanu do bezpečí…
reagovat - Středa 4. srpna 2010 ve 21:31 ® džigit
-
MuRRon> no nevím,já s tímhle nemám moc dobré zkušenosti,ale pokud Ti vyhovuje…
reagovatmyslím ten plasťák
- Středa 4. srpna 2010 ve 21:29 ® džigit reakce na …
-
MuRRon> stroft je skromný ve vyjadřování,ale používá něco z tohodle sortimentu http://www.lode-linder.cz/podminky/ Peťo sorry
reagovat - Středa 4. srpna 2010 ve 21:23 ® MuRRon reakce na …
-
ani né:)
reagovat - Středa 4. srpna 2010 ve 21:18 ® džigit reakce na …
-
MuRRon> není to škoda,na ty necky?
reagovat - Středa 4. srpna 2010 ve 21:05 ® MuRRon
-
jinak Pánové už jsme si vybral čekám na reakce:) http://www.boat007.cz/…-motory.html
reagovat - Středa 4. srpna 2010 ve 21:04 ® MuRRon reakce na …
-
Stroft> kocábku máš možná taky ty
reagovata když nejsi schopný odpovědět jaký s tím máš problémy, tak jsem vůbec nepiš.. jsi koukám chytrej jak radio
ty Volno plavče:)
- Středa 4. srpna 2010 v 8:22 ® reakce na …
-
ESOXBOY:Máš pravdu, ten motor je vyrobený v indonézii.Ja som to len zovšeobecnil:)
reagovat - Středa 4. srpna 2010 v 0:14 ® Stroft
-
MuRRon> Napsat jaký problém.....až budeš mít na lodi nalitáno alespoň 5 ryb.sezon tak vše pochopíš.Na lodi potřebuješ motor s max.spolehlivosti.Větrná bouře je otázkou několika minut a ty se potřebuješ rychle schovat.Navíc s tou tvoji kocábkou tě udělá už pulmetrová vlna.A život máš jen jeden tak zvaž zda ti rozdíl v ceně cca 5000kč za to stojí.
reagovat - Středa 4. srpna 2010 v 0:11 ® ESOXBOY
-
vážňe já mám známého co dělá lodní motory a ten říká že tohacu je jeden z nejspolehlivějších sám mám suzuku a nemúžu říct ani prd mám ho dva roky a pokaždý chytí na poprvé jezdím dost často měním olej a v pohodě jinak je to made in indonesia ale čína to neni určiťě
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 22:48 ® MuRRon reakce na …
-
Luban> to jsi mě moc nepotěšil že to je Čína asi se mrknu ještě po něčem jiném, jen aby na to byl nějaký servis když to je Čína
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 22:33 ® reakce na …
-
MuRRon:určite to bude čína,ako som písal kámoš má to samé ,ale johnsona.Tebe k tomu člnu by stačila aj tá 2,5hp
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 21:41 ® MuRRon
-
Luban> ještě se tě prosím tě zeptám na suzuka je Čína nebo Japonec? díky
reagovat