Chytej.cz

Spalovací motor - Suzuki DF4 Short shaft - lodní motor necteno

2.8.2010 | MuRRon | 10.408 zobrazení | 40 odpovědí

Zdravím, chtěl bych se vás zeptat, jestli někdo nějaký lodní motor do tohoto obsahu vlastní a jaké má zkušenosti.. díky za názory http://www.boat007.cz/…t-shaft.html

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pondělí 9. srpna 2010 ve 23:27 ® džigit reakce na …

Stroft> září víkend 4. jedu na svatbu a týden od 17.mám domluvené Pasohlávky…

reagovat
Pondělí 9. srpna 2010 ve 20:07 ® Stroft
Stroft

džigit> Tak tak,dodržovat pitný režim je povinnost.Taky jdu, ale mě stačí 10ka Radek.Mimochodem v září jedu na Maru.....aby si neřekl že nic nehlásím.A v říjnu máme dvě volné místa na Ebro…doprava, ubytování, alko zajištěno.

reagovat
Pondělí 9. srpna 2010 v 19:31 ® džigit reakce na …

Stroft> to si stejně vyberu :-)) Hele a ten úhel 12 stupňů Staropramen? :-D Jdu na jedno,doslavit narozky… :-))

reagovat
Pondělí 9. srpna 2010 v 19:18 ® Stroft
Stroft

džigit> Ano četl.Propásil jsi životní šanci:-)) .Ps.Díky(někde se ztratila nula.)

reagovat
Pondělí 9. srpna 2010 v 17:41 ® džigit reakce na …

Stroft> psal jsem Ti email,četl si?

reagovat
Pondělí 9. srpna 2010 v 17:37 ® Stroft
Stroft

Poslouchat to, co se ti hodí do krámu je ubohé.Pokud tak děláš, nevím k čemu jsi položit tuto otázku:-((

reagovat
Pondělí 9. srpna 2010 v 10:22 ® MuRRon reakce na …
MuRRon

kamet> díky tohle jsme přesně potřeboval, než tady poslouchat, jaké to máme kocábky:)

reagovat
Neděle 8. srpna 2010 ve 22:37 ® kamet reakce na …
kamet

dobra volba mam ho 4 roky kazdy vikend projedu nejmin 3× Hnevkovice tam a zpet bez nejmensiho problemu i po zimne chytne na skubnuti mam rejnok 350 a vali to snim slusne

reagovat
Pátek 6. srpna 2010 v 18:12 ® Stroft reakce na …
Stroft

PetrC> Ah jo Pepík,tak to bude těžká domluva:-( Jak zpíva Nohavica:5cm sněhu a už mají kalamitu.

reagovat
Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 23:22 ® PetrC reakce na …

džigit> nechci psát za kolegu z Ostravy, ale domnívám se, že i jako ředitel Zeměkoule, je na Chucka krátký. Navíc, jak by to vypadalo, že?

:-)) :-))

Prosím, dejte mi zákaz přispívat do otázek.

reagovat
Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 23:00 ® džigit reakce na …

PetrC> no jo,z chuckova fóra jde určitá obava,snad by mohl Stroft :-))

reagovat
Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 22:53 ® PetrC reakce na …

džigit> tam si netroufnu a navíc je to mimo můj rajón.

:-) :-)
reagovat
Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 22:51 ® PetrC reakce na …

Stroft> a jéje. ogar z Ostravy. Slyšel jsem, že ostravští kolouši mají za ušima a pěkně se ksichtí, ale my veliký Jaryn z Prahy máme nejen pěkně odstávající uši, ale na nás se ksichtí celá republika.

reagovat
Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 22:47 ® džigit

syncy,tuš pro Vas jedno take forum kaj byste mohli http://www.chytej.cz/…huck-norris/ :-))

reagovat
Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 21:18 ® Stroft reakce na …
Stroft

PetrC> synku , nechytřejší ogaři su z Ostravy, bo maju super čistý luft.A krasný ksicht pobrali z te šlupky v Černobilu.

reagovat
Čtvrtek 5. srpna 2010 v 19:46 ® PetrC reakce na …

Stroft> velké prdlačky, nejchytřejší na Chytej jsem já.
Dokonce jsem nejchytřejší nejen na této planetě, ale i v této galaxii a přilehlém okolí.
Jo a jsem i nejkrásnější!
Heč!

reagovat
Čtvrtek 5. srpna 2010 v 18:50 ® Stroft reakce na …
Stroft

MuRRon> Máš pravdu jsem nejchytřejší na Chytej a vlastně, na celé planetě a vůbec mi to nevadí:-)) Ale je vidět, že mé štouchnutí k něčemu bylo, ač nerad upustil jsi od šrotu a pokoukáváš po Yamaha za to máš palec nahoru.Ještě vyměň loďku a můžeš si říkat: druhý nejchytřejší na chytej.Posílám ti foto mé kocábky.Ale i s touto kocábkou si dávám sakra pozor na počasí.

reagovat
foto/forum/2010/th-img14521.jpgfoto/forum/2010/th-img14522.jpg
Středa 4. srpna 2010 ve 22:54 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

MuRRon> mám motor Hondu 2,3 na laminátové lodi,která váží 50 kg,na volnoběh umím už i couvat a je poměrně dost tichý a spolehlivý.Zatím mě ještě nezklamal a na první zatažení chytne i studený (se sytičem) nebo teplý. Nelituji investovaných peněz,protože při velmi silném protivětru na plný výkon se okamžitě během krátké chvilky dostanu do bezpečí…

reagovat
foto/forum/2010/th-img14513.jpg
Středa 4. srpna 2010 ve 21:31 ® džigit

MuRRon> no nevím,já s tímhle nemám moc dobré zkušenosti,ale pokud Ti vyhovuje… :-) myslím ten plasťák

reagovat
Středa 4. srpna 2010 ve 21:29 ® džigit reakce na …

MuRRon> stroft je skromný ve vyjadřování,ale používá něco z tohodle sortimentu http://www.lode-linder.cz/podminky/ Peťo sorry :-)

reagovat
Středa 4. srpna 2010 ve 21:23 ® MuRRon reakce na …
MuRRon

ani né:)

reagovat
Středa 4. srpna 2010 ve 21:18 ® džigit reakce na …

MuRRon> není to škoda,na ty necky? :-))

reagovat
Středa 4. srpna 2010 ve 21:05 ® MuRRon
MuRRon

jinak Pánové už jsme si vybral čekám na reakce:) http://www.boat007.cz/…-motory.html

reagovat
Středa 4. srpna 2010 ve 21:04 ® MuRRon reakce na …
MuRRon

Stroft> kocábku máš možná taky ty :-) a když nejsi schopný odpovědět jaký s tím máš problémy, tak jsem vůbec nepiš.. jsi koukám chytrej jak radio :-) ty Volno plavče:)

reagovat
Středa 4. srpna 2010 v 8:22 ®  reakce na …

ESOXBOY:Máš pravdu, ten motor je vyrobený v indonézii.Ja som to len zovšeobecnil:)

reagovat
Středa 4. srpna 2010 v 0:14 ® Stroft
Stroft

MuRRon> Napsat jaký problém.....až budeš mít na lodi nalitáno alespoň 5 ryb.sezon tak vše pochopíš.Na lodi potřebuješ motor s max.spolehli­vosti.Větrná bouře je otázkou několika minut a ty se potřebuješ rychle schovat.Navíc s tou tvoji kocábkou tě udělá už pulmetrová vlna.A život máš jen jeden tak zvaž zda ti rozdíl v ceně cca 5000kč za to stojí.

reagovat
Středa 4. srpna 2010 v 0:11 ® ESOXBOY

vážňe já mám známého co dělá lodní motory a ten říká že tohacu je jeden z nejspolehli­vějších sám mám suzuku a nemúžu říct ani prd mám ho dva roky a pokaždý chytí na poprvé jezdím dost často měním olej a v pohodě jinak je to made in indonesia ale čína to neni určiťě

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 ve 22:48 ® MuRRon reakce na …
MuRRon

Luban> to jsi mě moc nepotěšil že to je Čína asi se mrknu ještě po něčem jiném, jen aby na to byl nějaký servis když to je Čína

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 ve 22:33 ®  reakce na …

MuRRon:určite to bude čína,ako som písal kámoš má to samé ,ale johnsona.Tebe k tomu člnu by stačila aj tá 2,5hp

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 ve 21:41 ® MuRRon
MuRRon

Luban> ještě se tě prosím tě zeptám na suzuka je Čína nebo Japonec? díky

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1