Vyhledávání
Multiplikátory
27.1.2005 | Tloust | 3.505 zobrazení | 9 odpovědí
Rád bych znal vaše poznatky a zkušenosti týkající se těchto navijáků. Zejména:za kolik, na co je to dobré atd
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 27. srpna 2011 ve 20:00 @ rybar465 reakce na …
-
MichalB> Dostal jsem jako dárek castingový prut Abu Garcia-Ruby Crest 2,4M,12–32g.Já jej nevyužiju,tak je na prodej za 1000,–Kč.
reagovat - Úterý 1. února 2005 v 18:03 ® HaD
-
xycht: dělá se normál i LH, takže to LH by mělo být na levou ruku. přeptej se ev. v Rybolovu.
reagovat - Úterý 1. února 2005 v 17:02 ® xycht
-
HaD: jasně přesně ten je fakt na levou ruku? jako klasickej smekací?
reagovat - Úterý 1. února 2005 v 16:46 ® hraji
-
Používám multiplikátor na moře v Norsku. Mám na něm pletenku (30 kg) a pilkruji s ním. Mám dost velký model Magda od Okumy vybavený počitadlem a vláčet s ním moc nejde. Když tak jen těžší nástrahy. Hlavně to chce ale zvládnout techniku náhozu, která je zcela jiná než u smekacích navijáků a dobře seřídit magnetickou brzdu, jinak si pořídíte pavoučka na celé odpoledne.
reagovat - Úterý 1. února 2005 v 10:53 ® HaD
- reagovat
- Úterý 1. února 2005 v 10:50 ® HaD
-
xycht: myslíš RIPTIDE TROLLING 4/0 LH ?
reagovat - Úterý 1. února 2005 v 10:45 ® xycht
-
Mam dotaz, slyšel jsem že multík Mitchell Riptide 2/0–4/0 GL je na levou ruku. je to pravda? Docela o něm uvažuju, na to moje chytání by stačil díky
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2005 v 16:11 ® doktor
-
Celkom dobrý článok! www. mrk. cz
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2005 ve 14:52 ® MichalB
-
Pripojuji se s otazkou.. Zajímaji me mensi multiky a spec. pruty urcene proprivlac. Kdysi jsem se pokousel tento castingovy vercajk sehnat, ale o prut jsem vubec nesehnal a nejmenovany dovozce AbuGarcia chtel za castingovy navijak velmi sproste ceny. Vim od kolegu, kteri rybarili ve statech, ze tento zpusob privlace neni urcen jen na „velke ryby“ proto bych chtel mensi multik a prut do 40g… pomuze nekdo??
reagovat