Vyhledávání
Jde to na labi na přívlač ???
31.7.2010 | Lazovič | 6.622 zobrazení | 20 odpovědí
Chytal jste tam nekdo ? A chytil ně co ??? Chtěl bych si tam jit za třpitkovat a za woblerovat jde to ??
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 3. března 2017 ve 20:31 ® superweb reakce na …
-
Hasan > 50°27'13.3"N 14°22'01.5"E. Na sumce hazet priblizne 50°27'12.6"N 14°22'05.0"E s timto http://www.woblery-ryfiz.cz/…ry/okoun.jpg.
Stiky jsou ale spis okolo 50°27'13.8"N 14°22'03.4"E a berou na http://www.mrk.cz/…kle/4914.jpgNee vazne..ja bych toho chtel vedet.. ale nejvic si vazim toho na co prijdu sam, treba i s pomoci hromady clanku, videi, ktere ma dnes zacinajici rybar k dispozici
reagovat - Úterý 28. února 2017 v 10:41 ® patast reakce na …
-
na horním toku Labe se dá vláčet skoro všude
reagovat - Pondělí 27. února 2017 v 19:40 @ Hasan reakce na …
-
Dobrý den.A gde přesně Prosím vás chytáte dravce na Labi .jsem totiž začínající rybář tak bych to chtěl vědět.
reagovat - Středa 8. září 2010 v 11:44 ® osprey reakce na …
-
DJ> Uchováváš si správný přístup, to je dobře. Vydrž tak a užívej si každou chvíli. Po třicítce ty roky utíkají zatraceně rychle.
reagovat - Středa 8. září 2010 v 10:59 ® DJ reakce na …
-
cercer1> Máš pravdu, každý období života má něco do sebe. Pokud jde o Labe
reagovatobčas se kolem něj jen procházím jen tak ani nemusim vláčet. Každá řeka je krásná, ale Labe je moje a taky Jizera
- Úterý 7. září 2010 ve 14:28 ® cercer
-
DJ> jojo…je to relativní..proto si na svůj nestěžuji(aspoň ne když to někdo slyší!)
Jinak přívlač na Labi šla vždy..jde..a doufejme že i půjde daleko do budoucna..
reagovat - Úterý 7. září 2010 ve 14:22 ® hraji
-
Robur> no a to si představ, že až se jednoho krásného rána po té 40. probudíš a nebude tě nic bolet, budeš mrtvej. Tohle mi říkával můj první šéf v práci. Čekal jsem jak to bude. A mohu tě uklidnit, nefunguje to generálně. V podstatě se budím i po padesátce aniž by mě něco bolelo. Jen to chce určitou prevenci. A přívlač na Labi určitě jde, kdysi dávno jsem to zkoušel pod dohledem krásné instruktorky.
reagovat - Úterý 7. září 2010 v 10:35 ® DJ reakce na …
-
Robur> To mi povídej:) 125kg který jsem dřív bral jako přednost, dnes beru spíš jako komplikaci. Už jsem jak hroch, nejlíp se cejtim ve vodě:)
reagovat - Úterý 7. září 2010 v 10:34 ® DJ reakce na …
-
cercer1> Jo vezmu li to z určitého úhlu, máš pravdu
reagovatUžívám si každou minutu kterou mám. Jinej kolega o pár let starší než ty, by ale napsal to samí tobě
- Pondělí 6. září 2010 v 16:50 ® Robur
-
no tak mně skoro na 30. narozky začalo pár zdravotních neduhů. Teď jsem byl u doktora kamoša, že mám zánět achilovky. Ví, že jsem stejně staří, takže bez pohledu do karty hned hlásí. Jo chlapče, bude ti 40 a to je věk, kdy mužům nejvíc praskají achilovky. Takže bude hůř.
reagovat - Pondělí 6. září 2010 v 15:03 ® cercer reakce na …
-
DJ> ale jo..počkej po čtyřicítce!!
reagovatJá jen že tvých ani ne 30 je dle mě věk nejkrásnější..a není co závidět jiným-to přijde až časem
- Pondělí 6. září 2010 v 10:40 ® DJ
-
cercer1> Těch 13 let
reagovatvim, neni to tolik, ale byly okamžiky, který bych rád zažil znovu. Navíc po patnáctce čeká člověka spousta krásnejch poprvé a to ve všech životních situacích. Ty by jsi si nechtěl některý poprvé prožít znova ?
- Neděle 5. září 2010 ve 2:28 ® cercer reakce na …
-
DJ>… to by mě tedy fakt zajímalo,co mu ve svých 28letech vlastně závidíš???
reagovat - Pátek 3. září 2010 ve 12:26 ® DJ
-
Labe je krásná řeka. Letos už mám na vláčku dvě štičky kolem 70cm a šestnáct sumců, jedenáct ryb bylo nad metr. V notách mám popsanou příchody zatim jen první stranu a u vody nejsem dýl jak 4–5 hodin. Na mouchu jsem vyndal mraky tloušťů, v Jizeře amura a v oblíbenym kanále pro vodní slalomáře mám i duháka 47cm. Mohl bych ti tu psát hodiny o tom jaký jsou tam candáti, parmy a kapři. Dokud to ale nezkusíš, neuvěříš. Nej úlovek letoška byl kapr 95cm na malou gumu okouna. Jsi mladej, ty nej ryby ještě vyndáš. Trochu ti začínám závidět
reagovat - Čtvrtek 2. září 2010 ve 20:22 ® jersey
-
Jde.
reagovat - Středa 1. září 2010 ve 12:24 ® zuzi
-
Já na Labe chodím často. A třeba u soutoku Labe s Loučnou to tahám i po dně a ještě jsem ani jednou nevázla
reagovatale asi jak kde
- Neděle 1. srpna 2010 ve 20:29 ® martin s
-
Zde je několik článků od Václava Fikara, ve kterých popisuje několik přívlačových výprav na Labe. Můžeš si podle nich udělat přibližný obrázek o zvoleném přístupu i nástrahách.
http://www.fikarvaclav.com/…ze-rybarske/
reagovat - Sobota 31. července 2010 v 17:38 ® RomanB
-
jasný že de
reagovat - Sobota 31. července 2010 ve 14:51 ® osprey
-
Lazovič: A proč by nešlo? Určitě tam vláčí spousta lidí a určitě chytají ryby. Samozřejmě jak kdo a ja kdy, ale o tom už rybařina je.
Takže si tam směle zajeď. A pokud nic nechytíš, soustřeď se na tu věc, která se nachází mezi prutem a zemí.
reagovat - Sobota 31. července 2010 v 10:30 ® Kolovr@tek
-
:)
reagovat