Vyhledávání
Čepice s vlastním nápisem
29.7.2010 | FISHERBOY | 16.780 zobrazení | 215 odpovědí
Nevím, jestli to nenapadlo někoho už předemnou, nebo pokud se o tom nediskutovalo(nic jsem nenašel). Jde mi o to, že bych rád měl kšiltovku Chytej.cz s vlastním nickem…Podobně jako to mají na jinde. Sice bych si ji tam mohl objednat, ale na chytej.cz jsem víc ,,doma", takže bych rád s logem chytej…snad by to šlo nějako domluvit přes p. HaDa nebo někoho kdo to má v merku.. co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 8. října 2010 ve 21:57 ® sus1 reakce na …
-
osprey> …jednak bude na síti větší počet návštěvníků …
Vtipy mají svoje forum.
reagovat - Pátek 8. října 2010 ve 13:23 ® inspo reakce na …
-
osprey> OK. Děkuji za info.
reagovat - Pátek 8. října 2010 ve 13:05 ® osprey reakce na …
-
hraji> Myslím, že v tomto ohledu můžeme být dokonce tak velkorysí, že budeme respektovat přání zákazníka
inspo> Reálný stav věci je takový, že David maká na DVDčkách a tuhle záležitost, která zaujala jen omezený počet lidí, zřejmě dořešíme v zimě – jednak bude na síti větší počet návštěvníků a druhak na to prostě bude čas.
reagovat - Čtvrtek 7. října 2010 v 11:50 ® inspo reakce na …
-
hraji> na řiť
reagovat - Středa 6. října 2010 ve 13:02 ® FISHERBOY reakce na …
-
inspo> taky by me to zajímalo
reagovat - Středa 6. října 2010 ve 12:27 ® hraji reakce na …
-
osprey> zlatej nápad a ještě se zeptám, ten cejch budete vypalovat na čelo, aby ušetřili za čepici a anebo na … ?
reagovat - Středa 6. října 2010 v 11:49 ® inspo
-
Nějak to tu upadlo v zapomění.
reagovatPtám se tedy, jaký je aktuální stav věci.
- Středa 4. srpna 2010 v 0:13 ® osprey reakce na …
-
Robur> Můžeme nechat udělat logo chytej u kováře, nahřát v ohni pod pekoucím se prasetem a cejchovat každého, kdo se postaví do fronty na živáňskou. Třeba by konečně trochu zbylo…
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 22:07 ® HaDová reakce na …
-
Hele je Vás 8 … mno – asi zrovna nebudeme doma
reagovat) … hospůdku ti doporučíme osobkou, preferuješ cenu nebo fakt dobrý jídlo? (neboj, do drahejch opravdu nechodíme a tudíž neznáme
- Pondělí 2. srpna 2010 ve 13:46 ® Robur
-
no třeba tam nebo kousek za Táborem, nebo pozvat na oběd, je nás 8
reagovat - Pondělí 2. srpna 2010 ve 13:27 ® HaDová reakce na …
-
a mám ti jako doporučit nějakou v Táboře?
reagovat - Pondělí 2. srpna 2010 ve 13:15 ® Robur
-
mám jet směrem na Vimperk, hledám po cestě nějakou dobrou hospodu /jídlo, pití/, budem mít děti, tak kdyby tam byla točená brča, tak by to docela bodlo, trahá mně srdce, když zaplatím 3 Fanty atp. a zalepím 110Kč
reagovat - Pondělí 2. srpna 2010 ve 13:10 ® HaDová reakce na …
-
dobrá zpráva, ozvi se
reagovat - Pondělí 2. srpna 2010 ve 13:09 ® Robur
-
spíš uvažuji nad tím, že si změním nick na Hugo Boss či něco podobného, budu pak mít značkový hadry za pár Kč, ale možná pojedu příští sobotu přes Tábor /akce víno/
reagovat - Pondělí 2. srpna 2010 ve 13:06 ® HaDová reakce na …
-
to budeš dělat ty, takže cenu nechám na tobě
reagovat - Pondělí 2. srpna 2010 ve 13:03 ® Robur
-
a ortodoxním Chytejákům by so mohla dělat kérka či vypálení na těla v rámci srazu
reagovat, ušetříte za poštovné
- Pondělí 2. srpna 2010 v 11:57 ® HaDová reakce na …
-
můžete si vybrat, na tu z mikrovlákna to bude vyšito oranž. nití – http://chytej.cz/obleceni/ a na švejk a freestyle – niť barva v barvě – stejně jako je vyšito vepředu chytej.
reagovat - Pondělí 2. srpna 2010 v 11:43 ® inspo reakce na …
-
HaDová> Na který typ čepice se to bude dělat? Nebo i to je možno si vybrat?
reagovat - Pondělí 2. srpna 2010 v 11:36 ® HaDová
-
All: Takže kdo má zájem o čepici s vlastním nápisem, pište mi do osobky – nápis, typ čepice a Vaší adresu. Zhruba za měsíc bychom objednali. Cena za kus bude činit Kč 250,–-.
Dále tuto možnost vyšití vlastního jména (přezdívky) nabízíme i na naše trička – cena by byla Kč 250,–- u triček freestyle. Vyšití by bylo na rukávu na lemem.
reagovat - Neděle 1. srpna 2010 ve 23:16 ® Robur
-
teď jsem četl nějakou detektivku, nějaký dedektiv ze staré školy si šel koupit nějakou banální věc a prodaavačka se ho ptala, zda chce jejich slevovou kartu, on řekl Jo, když pak měl vyplnit otázky na zájmy, záliby, (však znáte), tak pak kontroval, původně jsem chtěl koupit rohlík, teoreticky dostat slevovou kartu, ale rozhodně nebudu vstupovat do žádné sekty. Nic proti Chytej a nickům, ale je to takové moudro, které jsem před pár dny načerpal a je vtipně podané. Určitě to bude někdo chtít, stejně jako u sousedů.
reagovat - Neděle 1. srpna 2010 ve 23:01 ® kerob reakce na …
-
regulus> masinka sije z vektorovych dat. Priprava kazdeho nicku je otazka max minut a vetsina firem zabyvajicich se podobnejma vecma se dneska snazi a myslim si, ze uz u cca 30 kusu by cena nebyla nijak zavratna i presto, ze by kazda cepice byla jina.
Nicmene naprosto s tebou souhlasim v tom, ze je to opicarna a ze bych v tom taky nikam nesel, je to jako cejch nejakyho stada a to ja nemam rad.
reagovat - Sobota 31. července 2010 ve 22:06 ® Kazan reakce na …
-
regulus> pokud jsem dobře informován, tak je to jak píše níže, do PC napíšeš a mašinka vyšije.
reagovat - Sobota 31. července 2010 ve 14:51 ® džigit reakce na …
-
regulus> o výšivkách moc nevím,ale krygle jsem měl docela levně.V mém okolí jsem to objednával pro více lidí. Osobně čepice mi stačí s logem,ale krygl mám rád svůj.Vím,jak to na akcích chodí…
reagovat - Sobota 31. července 2010 ve 13:25 ® regulus reakce na …
-
džigit> ale vůbec ne, dyk víš, že jsem splachovací
Mě jenom připadne zbytečný, otravovat HaDa s výšivkou nicků na čepici, nicméně souhlasím s Tomashem, že pokud by to chtělo třeba 100 lidí, tak už by to nemusel být problém a asi by se to dalo zařídit. Vyvstává otázka, kolik lidí bude chtít čepici s nickem a v neposlední řadě pokud si to někdo objedná a potom to nebude chtít, co s čepicí na které je kromě loga Chytej i nick, také s touto alternativou se musí počítat. Nemá to ale cenu řešit, to si musí David rozhodnout sám. Zjistit se to dá jednoduše, udělá se anketa, kdo by takovou čepici chtěl a na základě jejího výsledku se dá rozhodnout jestli to cenu má či ne.
Džigit, výroba takový sklinky není až takovej problém, vyřízne se fólie s motivem a nalepí na sklenici, pak se to opískuje. Pracnost je stejná u jednoho i dvaceti kusů. Je dost možný, že i ty vyšívací mašinky to mají jednoduchý, třeba se jen na komplu napíše co tam má být a mašinka to vyšije, nikdy jsem to neviděl tak nevím, ale řekl bych, že to bude pracovat na podobným principu.
reagovat - Sobota 31. července 2010 ve 12:22 ® džigit
-
regulus> doufám,že jsem Tě neurazil
reagovat - Sobota 31. července 2010 v 8:51 ® džigit reakce na …
-
regulus> já mít takový nick,tak bych to taky nedal na hlavu
reagovat:- Na čepici asi taky nee,někteří by tam chtěli ještě příslušnost ke klubu /Troutkiler/ Myslím,že půllitr by stačil
- Sobota 31. července 2010 v 7:34 ® tomashr reakce na …
-
regulus> Ta „centrální“ výroba má smysl jen v případě, že se to pojme jako svého času u MRKu, tedy předem se přihlásit a pak objednat najednou vyšití třeba 100 čepic, pak to zřejmě vyjde levněji i u těch „unikátních“ výšivek. Pokud by ale šlo skutečně jen o pár jedinců, tak pak máš pravdu .
reagovat - Sobota 31. července 2010 ve 2:09 ® regulus
-
Vážení, jen tak mimochodem, kolik lidí by si asi přálo mít chytej čepici nebo cokoliv jinýho s vlastním nickem, pokud se mne týká, tak bych k vodě ani s chytej čepicí nevylezl (pravda jsem mezi vámi asi extrém), nicméně zakoupení čepice chytej a následný vyšití vlastního loga nebo nicku u někoho co se tím zabývá ve vašem okolí vás přijde nejspíš na stejný prachy jako s tím otravovat HaDa. Musíte přemejšlet trochu logicky. Pokud David nechá udělar X čepic s výšivkou Chytej,tak to stojí relativně drobný, pokud ale bude chtít na každou čepici vyšít jinej nick, tak se cena vcelku rapidně zvýší, čímž pádem je to nezajímavý pro značnou část osazenstva serveru, leckdo to oželí, David s tím bude mít jen kvůli pár šílenejm jedincům zbytečný starosti a výsledek je takovej, že bude pár šašků chodit k vodě s čepicí chytej a vlastním nickem, sorry, ale mě to připadne ujetý. Ano dokázal bych si představit, že bych si v nějaký slabý chvilce nechal udělat něco se svým logem nebo nickem, ale v žádným případě bych s tím neotravoval nikoho jinýho, po celý republice je halda reklamních agentur, který se živí vytvářením čehohokolv grafickýho v super kvalitě, nebo není až takovej problém si ten svůj nick, pokud po to tak toužíte, nechat vyšít od manželky, nebo od někoho jinýho.
reagovat - Pátek 30. července 2010 ve 23:55 ® sethy
-
A já bych chtěl kšilt páč ty chytejácký čepice jsou na tu moju hlavu malé
reagovat(vyzkoušeno)
- Pátek 30. července 2010 ve 23:03 ® FISHERBOY
-
HaDová> Paní Hadové velice děkuji za snahu
reagovat