Chytej.cz

Čepice s vlastním nápisem necteno

29.7.2010 | FISHERBOY | 16.777 zobrazení | 215 odpovědí

Nevím, jestli to nenapadlo někoho už předemnou, nebo pokud se o tom nediskutovalo(nic jsem nenašel). Jde mi o to, že bych rád měl kšiltovku Chytej.cz s vlastním nickem…Podobně jako to mají na jinde. Sice bych si ji tam mohl objednat, ale na chytej.cz jsem víc ,,doma", takže bych rád s logem chytej…snad by to šlo nějako domluvit přes p. HaDa nebo někoho kdo to má v merku.. co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Čtvrtek 29. července 2010 ve 22:24 ® kurell reakce na …
kurell

já bych to taky bralpivo

reagovat
Čtvrtek 29. července 2010 ve 21:51 ® timbab
timbab

Taky jsem pro.Není to špatnej nápad.

reagovat
Čtvrtek 29. července 2010 ve 21:11 ® Alov
Alov

Osobně bych se připojil k tomu nápadu, ale hlavně žádné přehazování písmenek v mém nicku. Jako VOLA ze mě nikdo dělat nebude :-D

reagovat
Čtvrtek 29. července 2010 ve 20:21 ® FISHERBOY
FISHERBOY

s tím senátorem mi asi trošku utíkaj souvislosti ,ale nevadí:D Každopádně babička asi chtěla mít doma sladkého chlapečka , tak ti dala na svetr sladký nápis:D

Kdyby to podpořilo víc lidí, určite by se to dalo nejako zařídit(aspon doufam), je jasné že kvůli jednomu človeku se to dělat nebude.....kdyby to vyšlo, byl bych rád.

reagovat
Čtvrtek 29. července 2010 v 19:56 ® Robur
Robur

po té co jsou známé sklony jistého senátora, nic proti němu, připadal mně rozumný, ale takový nick bych si na čepicu nedal:-D . Konec rýpání.

Určitě ten nápad hodně lidí podpoří.

Mimo jiné historka: Kdysi dávno mně babička pletla nějaký svetr a měl tam být nápis ROGALO, pak se babička zamyslela, začala si to rozpočítávát a prohodila pár písmen a tvořila FIGARO…

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1