Vyhledávání
Čepice s vlastním nápisem
29.7.2010 | FISHERBOY | 16.777 zobrazení | 215 odpovědí
Nevím, jestli to nenapadlo někoho už předemnou, nebo pokud se o tom nediskutovalo(nic jsem nenašel). Jde mi o to, že bych rád měl kšiltovku Chytej.cz s vlastním nickem…Podobně jako to mají na jinde. Sice bych si ji tam mohl objednat, ale na chytej.cz jsem víc ,,doma", takže bych rád s logem chytej…snad by to šlo nějako domluvit přes p. HaDa nebo někoho kdo to má v merku.. co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 29. července 2010 ve 22:24 ® kurell reakce na …
-
já bych to taky bral
reagovat - Čtvrtek 29. července 2010 ve 21:51 ® timbab
-
Taky jsem pro.Není to špatnej nápad.
reagovat - Čtvrtek 29. července 2010 ve 21:11 ® Alov
-
Osobně bych se připojil k tomu nápadu, ale hlavně žádné přehazování písmenek v mém nicku. Jako VOLA ze mě nikdo dělat nebude
reagovat - Čtvrtek 29. července 2010 ve 20:21 ® FISHERBOY
-
s tím senátorem mi asi trošku utíkaj souvislosti ,ale nevadí:D Každopádně babička asi chtěla mít doma sladkého chlapečka , tak ti dala na svetr sladký nápis:D
Kdyby to podpořilo víc lidí, určite by se to dalo nejako zařídit(aspon doufam), je jasné že kvůli jednomu človeku se to dělat nebude.....kdyby to vyšlo, byl bych rád.
reagovat - Čtvrtek 29. července 2010 v 19:56 ® Robur
-
po té co jsou známé sklony jistého senátora, nic proti němu, připadal mně rozumný, ale takový nick bych si na čepicu nedal
. Konec rýpání.
Určitě ten nápad hodně lidí podpoří.
Mimo jiné historka: Kdysi dávno mně babička pletla nějaký svetr a měl tam být nápis ROGALO, pak se babička zamyslela, začala si to rozpočítávát a prohodila pár písmen a tvořila FIGARO…
reagovat