Chytej.cz

Chuck Norris necteno

29.7.2010 | osprey | 92.218 zobrazení | 288 odpovědí

Robur nastínil, že jsme si jako server trestuhodně dovolili ignorovat existenci takového fenoménu jako je Chuck Norris. Bude jistější toto opomenutí napravit, u Chucka člověk nikdy neví…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 2. srpna 2010 v 19:08 ® Sander reakce na …
Sander

osprey > já za tím víc nehledám, vlastně nehledám tu vůbec nic, jen mi přišlo to Pepovo lehce oražené rýpání do regula malinko mimo mísu, bez ohledu na to, že do toho někdo jako Pepa vůbec šel…

reagovat
Neděle 1. srpna 2010 ve 23:16 ® Robur reakce na …
Robur

osprey>jj. toto jsou přesně věci, které mne zajímají:-D

reagovat
Neděle 1. srpna 2010 ve 23:07 ® osprey
osprey

Sander> Řeší se tu psi, foťáky, počasí, vaření, jsou tu vtipy, které s rybama nemají nic společného. (a jsem rád, že to tu je)

Vůbec bych se tím netrápil. Několika lidem to zpestřilo léto a víc bych za tím nehledal.

reagovat
Neděle 1. srpna 2010 ve 22:47 ® kerob
kerob

Chuck nepouziva klavesnici ani mys – rozkazuje procesoru primo.

reagovat
Neděle 1. srpna 2010 ve 14:23 ® LuboO
LuboO

Chuck Norris zmlatil 3 chlapov naraz. Cez mobil.

reagovat
Neděle 1. srpna 2010 ve 12:20 ® Kazan

Chlapi, to už jste je zblbli i na tom Seznamu :-))

reagovat
foto/forum/2010/th-img14473.jpg
Neděle 1. srpna 2010 v 10:24 ® spike
spike

Chuck Norris dojel až na konec kruhového objezdu, od té doby je tam umístěna značka „Konec kruhového objezdu“

reagovat
Neděle 1. srpna 2010 v 9:45 ® Robur
Robur

když zadáte do google anglicky „hledej čaka norise“ tak vám odpošíše že nelze najít čaka ale čak najde vás

Někteří lidé mají jednu mozkovou hemisféru větší než druhou CHUCK Norris má větší obě

CHUCK Norris vynalezl celé spektrum barev kromě růžové Tu vynalezl Tom Cruise

reagovat
Neděle 1. srpna 2010 v 9:31 ® Robur reakce na …
Robur

Sander> no s tím olejem jsi mně nahrál, auto se blíží k 20 000Km. Já si naopak myslím, že zde jsou hodní mazáci, možná už spíš otupělí.

al k věci: Když Chuck Norris dělá kliky, nezvedá sebe ze země, ale zatlačuje Zemi dolů.

reagovat
Sobota 31. července 2010 ve 22:07 ®  reakce na …

Sander> ok

reagovat
Sobota 31. července 2010 ve 21:08 ® Sander
Sander

pepa-č > kdybys raději užíval možná posledních pěkných dní a neřešil hlouposti na obou frontách jestli víš jak to myslím.
Nebylo by špatné, kdybys začal rozlišovat co patří na rybářský server a co ne. Kdyby tohle fórum nezaložil Míra ale někdo neznámý či třeba nově registrovaný, několik zdejších „mazáků“ by ho poslalo do věčných lovišť a fórum by nemělo dlouhého trvání.

Fajn, bavit se je moje parketa. Ale od toho je tady zřízena Všeobecná diskuse. Všeobecná proto, že nemá konkrétní určení – pro tento případ to pravé ořechové.
Za chvíli by tady mohla vznikat fóra třeba o tom jaké hřebíky použít na klepání šindele a proč měnit olej v autě…

reagovat
Sobota 31. července 2010 v 15:26 ® osprey reakce na …
osprey

džigit> To nevím.

Ale jsem si jist, že zatímco Petr Čech v brance chytí skoro každý míč, Chuck Norris chytí úplně každý a předtím ještě stačí zneškodnit toho, kdo do toho míče kopl:-)

reagovat
Sobota 31. července 2010 ve 14:48 ® džigit reakce na …

osprey> Petr Čech nebo petrcech? Ať v tom nemám bordel chlapi :-))

reagovat
Sobota 31. července 2010 ve 14:37 ® osprey reakce na …
osprey

petrcech> Ano, mohlo by to být další úžasné fórum: Chytil by Petr Čech létající rybu?

Ale když vidím, jak dopadl Chuck Norris… :-)

reagovat
Sobota 31. července 2010 ve 14:22 ® petrcech
petrcech

A co golmanová legenda Petr Čech? :-D

reagovat
Sobota 31. července 2010 ve 13:48 ® regulus reakce na …
regulus

pepa-č> neměl jsem chuť na tebe reagovat, ale nedá mi to. V prvé řadě čím jsem zkazil tu tak zvanou legraci? Svým příspěvkem ve čtvrtek, že vám jebe z horka, pravda, zapoměl jsem tam dát smajlíka nebo mojí reakcí na to co napsal Kerob? To myslíš vážně?

Poučovat, jak je tvým zvykem, jsi začal ty a já ti jenom odpověděl, nic víc. Myslet si o mě můžeš co chceš, ale pokud si myslíš to co jsi napsal, tak seš vedle jak ta jedle.

reagovat
Sobota 31. července 2010 v 11:45 ® sus1

pepa-č> Asi to zbytečně přeháníš.
Sám si psal,že ,, není povinné všechno číst a není povinné se ke všemu vyjadřovat.„,takže: kdo se bude chtít vyjádřit,tak se určitě vyjádří a nebude se zabejvat názorem druhých,nějak se omezovat a tím si kazit náladu, jak tohle forum ,,asi“ má mít za cíl.

reagovat
Sobota 31. července 2010 v 10:34 ® 

regulus> nic z toho, co jsem ti psal jsi nepochopil.

mně je u prdele jaký máš názor, a jsem rád, že názor máš. Já ti jej přeju a ctím beze zbytku tvé právo jej mít a klidně může být zcela odlišný než můj.

Ale o to tady nejde. To jen ublíženě reaguješ a dovoláváš se práva na názor, který ti nikdo nebere. Ani to právo, ani ten názor.

Jen jsem ti napsal (asi příliš mnoha slovy), že jsi morous a že jsi zkazil legraci.

Nemusí ti to připadat vtipné, jistě ne. Ale zazdil jsi legraci pro ostatní. Kteří mohou mít (recipročně jako ty po tom voláš) jiný názor na to co je vtipné a veselé. A to zkažení legrace ostatním bylo zbytečné a hloupé (dle mě).

Stačilo se nad třeba primitivní a hloupou (z tvého pohledu) zábavičku ostatních povznést a být tolerantní.

Tvé právo být z toho třeba k poblití zhnusen ti nikdo nebere.

reagovat
Sobota 31. července 2010 v 1:38 ® regulus reakce na …
regulus

osprey> no jenže su asi divnej, mě to vůbec ftipný nepřipadnne, ale budiž, nicméně můj názor, že to je k pláči přetrvává …

pepa-č> jistě, že to není povinné číst, to s tebou naprosto souhlasím, rád se nechám speciálně od tebe poučit o tom, jakým způsobem se mám k těm kterým věcem vyjadřovat, zdá se že máš patent na cizí názory. Pokud ti to nebude vadit, tak zůstanu u svých názorů a svého přesvědčení, vcelku si za ním stojím a když už něco napíšu, tak to je na základě mého přesvědčení které zdaleka nemusí být správné a nemusí s ním většina souhlasit, nicméně já jsem vnitřně přesvědčen, že správné je, můžete mi to v klidu vhodnými argumenty vyvrátit. Je to prostě teorie relativity i pravda je relativní, nikomu svoje názory nevnucuju, lze o nich diskutovat, ale nikdo mi nezabrání v tom napsat to co si myslím.

reagovat
Pátek 30. července 2010 ve 23:26 ® Robur
Robur

já Chucka nedám:-D

reagovat
Pátek 30. července 2010 ve 23:25 ®  reakce na …

regulus> není povinné všechno číst a není povinné se ke všemu vyjadřovat. A ne všechno musí být, aby se ti to líbilo a ty jsi s tím byl spokojen.

To jsi nevědel? Tak teď to víš.

Věci, které se líbí všem neexistují.

Ty jsi tak vážný a seriózní a upjatý, že věřím že tvoje pyžamo vyleze rovnou z pračky vyžehlené.

Stejně jako Chuckovo.

(mohla tu být legrace – třeba ne pro všechny, ale pro někoho určitě – ale ty, jako samozvaný arbirt vkusu a majitel patentu na pravdu a na „správnost“ jsi to zazdil. Sobecké a bezohledné. A hloupé. To taky)

reagovat
Pátek 30. července 2010 ve 22:46 ® osprey reakce na …
osprey

regulus> Neškodné legrácky, které pobaví pár jedinců a nikomu neublíží, jsou projevem svobody a ke svobodě patří i tolerance.

Přivři oko a povznes se. Za týden po tomhle fóru něštěkne ani pes, ale pár dní se tu mohlo zasmát pár lidí. A Pepa dokonce předvedl svaly – jako chovatel tamánských čertů si to může dovolit:-))

reagovat
Pátek 30. července 2010 ve 22:19 ® kerob reakce na …
kerob

regulus> to byla reakce na konkretniho uzivatele a doufam, ze to pochopil on. Tebe to nemusi tizit a neni to mysleno tak, jak jsi to ty pochopil.

reagovat
Pátek 30. července 2010 v 19:44 ® regulus
regulus

kerob> tu první část tvýho příspěvku jsem tak nějak moc nepochopil, teda spíš sem nepochopil co je na tomto fóru směšnýho, je to spíš k pláči, když už se musí vymyslet takováto óbrpyčovina, aby sem alespoň někdo něco napsal. Ach jo …:-((

reagovat
Pátek 30. července 2010 ve 14:27 ® 

Byl to Chuck. Přišel se omluvit.

reagovat
Pátek 30. července 2010 ve 14:20 ® 

Někdo nám tluče na dveře, asi Chuck…

reagovat
Pátek 30. července 2010 ve 14:17 ® kerob reakce na …
kerob

pepa-č> si zahravas :-P

reagovat
Pátek 30. července 2010 ve 14:14 ®  reakce na …

Chuck Norris> poslal jsem ti osobku se svojí adresou, vejtaho! Přijď ty texaský trpaslíku, já tě zničím! Takový jako ty melu do strouhanky!

JÁ SE CHUCKA NEBOJÍM!

reagovat
Pátek 30. července 2010 ve 14:09 ® Chuck Norris reakce na …
Chuck Norris

pepa-č> proto máš anonymní kartu, že?

reagovat
Pátek 30. července 2010 v 11:55 ® 

Já se Chucka nebojím!

reagovat