Vyhledávání
Rybárské bivaky
27.1.2005 | | 4.531 zobrazení | 16 odpovědí
Doteraz som na rybách používal dáždnik s prehodzovou plachtou. Chcem vyskúšať nejaký bivak,ktorý sa ľahko a rýchlo skladá,má odopínaciu podlážku,je pre dve osoby a nezaberie veľa miesta v aute. Napíšte mi typ,výhody a nedostatky u konkrétneho typu.Ďakujem.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 6. září 2005 v 9:49 ® brundibar
-
Pt: nevím jaké počasí jsi zaži na kaprech, ale já viděl odletět moselu, protékat Hutchinsona, pár větrem složených bivaků za super cenu, ale pouze u foxe nevím o žádným problému, sám ho mám 5 sezon a žádnej prblém s vodou nebo něčím podobným, proto ta cena. Ono když ti na měsíční výpravě první týden zmokne všechno pracně udělaný boilie tak to pochopíš.
reagovat - Pondělí 5. září 2005 v 19:07 ®
-
PT:medzi stanom z výpredajných akcií obchodných reťazcov a kvalitným bivakom,je taký rozdiel,ako medzi dobrým rybárskym kreslom a kempovým kresielkom z baumaxu. Jediné čo majú spoločné je,že slúžia na sedenie
reagovat - Pondělí 5. září 2005 v 18:37 ® PT
-
Až se zruší snad jednou o těch podlážkách,tak takovej bivak co stojí 8000kč najednou bude stát 1000kč. Protože když jsem koukal na výprodej stanů,tak se s bivaky mohli vytří t za tu cenu p. Nechápu co je na nich tak drahého. Když stejně vybavený stan se pořídí o 2 třetiny levněji. Jen ta odepínací podlážka??
reagovat - Pondělí 5. září 2005 v 17:19 ®
-
www. sports. sk pozrieť na toto a ak sa ti tam niečo bude páčiť pošlem ti cenník
reagovat - Pondělí 5. září 2005 v 16:44 ® ESKY
-
Zkus od AWASHIMY inzeruje v Českém rybáři,takové plátěné udělátko je to novinka a je to super-za minutu to složíš a má to tvar, no nechci urazit – velkého vejce či spíše kadibudky – omlouvám se, ale nevím jak TO trefněji popsat, je to fakt super, má to rozm.140×140×190cm a stojí, teď nevím přesně 1800 Kč???
reagovat - Pondělí 5. září 2005 v 15:16 ® brundibar
-
Třeba Stalker two man, rozměry hloubka 350, výška 155, šířka 250cm, dáš tam dvě lehátka, odnímatelná podlážka, dvouplášť, nasouvací tyče, cena kolem 8000,–
reagovat - Pondělí 5. září 2005 ve 14:17 ® doktor
-
brundibar: Konkrétnejšie? Mne odp SELEKT od tandembaits. com alebo JRC ST2.
reagovat - Pondělí 5. září 2005 ve 14:03 ® brundibar
-
doporučuju jedině Foxe, pravda není nejlevnější ale je opravdu nejlepší, když tak se ozvi.
reagovat - Pondělí 5. září 2005 v 10:17 ® doktor
-
Luban: Čau, čo si nakoniec kúpil? Potreboval by som aj ja. Ale niečo také lepšie! A s odnímateľnou podlahou. All: Čo by ste poradili?
reagovat - Čtvrtek 3. února 2005 v 1:13 ® doktor
-
www. braunstar. cz
reagovat - Úterý 1. února 2005 v 10:25 ® doktor
-
www. carpfishing. de
reagovat - Neděle 30. ledna 2005 v 18:49 ® silur
-
Luban- najeď na Ryby ryby rybičky. cz a mrkni na přístřešky a hlavně na ty ceny a já ti pošlu do plkárny ten můj výtvor a stálo mě to zhruba 1000,–Kč
reagovat - Neděle 30. ledna 2005 v 1:22 ® HaD
-
já párkrát byl pod deštníkem a chci ho pořídit. je skvělej, ale souhlas, že na extrém to není
reagovat - Sobota 29. ledna 2005 ve 22:31 ® silur
-
poslal jsem ti os. zprávu tak mi dej vědět jestli ti přišla i ta fotka.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2005 v 16:03 ®
-
xycht-Dáždnik s plachtou,je podľa mňa v pohode,pokiaľ moc neprší a do toho nefúka nárazový vietor. To nevieš čo máš skôr chyťiť a okrem toho máš veci položené na zemi mokré. Preto ten bivak. Ináč ja som sa ešte na Slovensku nestretol s tým,že dáždnik ano bivak nie. Musí mať však odopínaciu podlážku.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2005 ve 12:45 ® xycht
-
Luban: a dalo se to s tim deštníkem a plachtou? protože já ted o tom uvažuju, tam kam jezdim se bivaky nesmí používat . dík
reagovat