Chytej.cz

Rybárské bivaky necteno

27.1.2005 | | 4.532 zobrazení | 16 odpovědí

Doteraz som na rybách používal dáždnik s prehodzovou plachtou. Chcem vyskúšať nejaký bivak,ktorý sa ľahko a rýchlo skladá,má odopínaciu podlážku,je pre dve osoby a nezaberie veľa miesta v aute. Napíšte mi typ,výhody a nedostatky u konkrétneho typu.Ďakujem.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 6. září 2005 v 9:49 ® brundibar

Pt: nevím jaké počasí jsi zaži na kaprech, ale já viděl odletět moselu, protékat Hutchinsona, pár větrem složených bivaků za super cenu, ale pouze u foxe nevím o žádným problému, sám ho mám 5 sezon a žádnej prblém s vodou nebo něčím podobným, proto ta cena. Ono když ti na měsíční výpravě první týden zmokne všechno pracně udělaný boilie tak to pochopíš.

reagovat
Pondělí 5. září 2005 v 19:07 ® 

PT:medzi stanom z výpredajných akcií obchodných reťazcov a kvalitným bivakom,je taký rozdiel,ako medzi dobrým rybárskym kreslom a kempovým kresielkom z baumaxu. Jediné čo majú spoločné je,že slúžia na sedenie

reagovat
Pondělí 5. září 2005 v 18:37 ® PT

Až se zruší snad jednou o těch podlážkách,tak takovej bivak co stojí 8000kč najednou bude stát 1000kč. Protože když jsem koukal na výprodej stanů,tak se s bivaky mohli vytří t za tu cenu p. Nechápu co je na nich tak drahého. Když stejně vybavený stan se pořídí o 2 třetiny levněji. Jen ta odepínací podlážka??

reagovat
Pondělí 5. září 2005 v 17:19 ® 

www. sports. sk pozrieť na toto a ak sa ti tam niečo bude páčiť pošlem ti cenník

reagovat
Pondělí 5. září 2005 v 16:44 ® ESKY

Zkus od AWASHIMY inzeruje v Českém rybáři,takové plátěné udělátko je to novinka a je to super-za minutu to složíš a má to tvar, no nechci urazit – velkého vejce či spíše kadibudky – omlouvám se, ale nevím jak TO trefněji popsat, je to fakt super, má to rozm.140×140×190cm a stojí, teď nevím přesně 1800 Kč???

reagovat
Pondělí 5. září 2005 v 15:16 ® brundibar

Třeba Stalker two man, rozměry hloubka 350, výška 155, šířka 250cm, dáš tam dvě lehátka, odnímatelná podlážka, dvouplášť, nasouvací tyče, cena kolem 8000,–

reagovat
Pondělí 5. září 2005 ve 14:17 ® doktor

brundibar: Konkrétnejšie? Mne odp SELEKT od tandembaits. com alebo JRC ST2.

reagovat
Pondělí 5. září 2005 ve 14:03 ® brundibar

doporučuju jedině Foxe, pravda není nejlevnější ale je opravdu nejlepší, když tak se ozvi.

reagovat
Pondělí 5. září 2005 v 10:17 ® doktor

Luban: Čau, čo si nakoniec kúpil? Potreboval by som aj ja. Ale niečo také lepšie! A s odnímateľnou podlahou. All: Čo by ste poradili?

reagovat
Čtvrtek 3. února 2005 v 1:13 ® doktor

www. braunstar. cz

reagovat
Úterý 1. února 2005 v 10:25 ® doktor

www. carpfishing. de

reagovat
Neděle 30. ledna 2005 v 18:49 ® silur

Luban- najeď na Ryby ryby rybičky. cz a mrkni na přístřešky a hlavně na ty ceny a já ti pošlu do plkárny ten můj výtvor a stálo mě to zhruba 1000,–Kč

reagovat
Neděle 30. ledna 2005 v 1:22 ® HaD
HaD

já párkrát byl pod deštníkem a chci ho pořídit. je skvělej, ale souhlas, že na extrém to není

reagovat
Sobota 29. ledna 2005 ve 22:31 ® silur

poslal jsem ti os. zprávu tak mi dej vědět jestli ti přišla i ta fotka.

reagovat
Čtvrtek 27. ledna 2005 v 16:03 ® 

xycht-Dáždnik s plachtou,je podľa mňa v pohode,pokiaľ moc neprší a do toho nefúka nárazový vietor. To nevieš čo máš skôr chyťiť a okrem toho máš veci položené na zemi mokré. Preto ten bivak. Ináč ja som sa ešte na Slovensku nestretol s tým,že dáždnik ano bivak nie. Musí mať však odopínaciu podlážku.

reagovat
Čtvrtek 27. ledna 2005 ve 12:45 ® xycht

Luban: a dalo se to s tim deštníkem a plachtou? protože já ted o tom uvažuju, tam kam jezdim se bivaky nesmí používat . dík

reagovat