Chytej.cz

Nepřehodnocujete aktuální situaci?? necteno

26.1.2005 | DEATH | 4.734 zobrazení | 37 odpovědí

Mám dotaz,jestli náhodou nepřehodnocujete počet úlovků,které si ponecháte....... Já osobně jsem pouštěl 98% úlovků,protože sem si chtěl zarybařit a občas sem si teda něco vzal,ale věc se má tak,že po tom,co stojí papíry,začínám přemýšlet,že bohužel ač nerad,ale budu asi muset zvýšit počet ponechaných ryb. Protože,abych si pro nic za nic kupoval papíry(kupuje je otec,ale to je jedno)a 98% vracel zpátky vodě,tak to asi ne. Ještě nevím,ale časem se rozhodnu. A CO VY??Jak jste na tom?Měníte svá stanoviska?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Středa 26. ledna 2005 ve 22:49 ® DEATH

F4 all-už sem to vysvětlil,že jsem to blbě podal. spíš jsem chtěl narazit na to,že je to čím dál víc drahá sranda a že by to mohlo víc lidí přimět k masařině

reagovat
Středa 26. ledna 2005 ve 22:44 ® Milky
Milky

Jen tak letmo si prubněte přepočítat, za jak dlouho by jste museli chytit kapra! Počítejte se mnou! kilo kapra se prodává za 45Kč – každý pátek je tu za tuhle cenu akce – budu brát 50Kč, ať se to lépe počítá. Povolenka s brigádama … dohromady cca 1500. – to je 30Kg. Hodina mojí práce … no, to nesmím říkat, ale vezmu 70kč, ať se to zase dobře počítá! Jedu-li k vodě autem, je to 3,80+spotřeba … vezmeme třeba 5kč. Koupím si krmení za 35 Kč a neurvu ten den žádné olovo a háček! Jen si vezmu láhev limonády za 10Kč. Suma sumárum! Jedu k vodě 3 Km, můžu si vzít dva kapry – po cca dvou a půl kilech … za jak dlouho????

2,5kg x 2ks je 250Kč = 250– 30 doprava – 35Kč krmení – 10 limo = 175Kč : 70Kč/h
to je 2,5 hodiny včetně naložení doma, rozložení u vody, nachytání až po příjez domů – POKAŽDÉ !! A to v tom není amortizace prutů, rozpočítaná povolenka, časopisy, poplatky za serfování na Chytej. cz …

To je krávovina, co ?

reagovat
Středa 26. ledna 2005 ve 22:37 ® ywan

Už to tu bolo spomenuté : keby som mal za peniaze čo som vrazil do rybačky nakúpiť ryby tak by som ich žral dobrých 10 – 15 rokov. Ja to neprepočítavam na kilá mäsa ale na zážitky, takže skôr prehodnocujem že budem častejšie chodiť k vode. Aj keď sa priznám že nejakého toho zubáča pustím ( ale do mrazáku ). Toť vše

reagovat
Středa 26. ledna 2005 ve 22:22 ® 

Ja tento problém neriešim,mne sa známi smejú,že ma kilo kapra vyjde na 10 000SK. A keď ma vidia po rybárskej výprave vykladať tú hromadu harampádí,bez jediného úlovku,tak si významne klepú na čelo.

reagovat
Středa 26. ledna 2005 ve 21:28 ® DEATH

Já sem neřek,že budu masařit,možná to tak vyznělo,já jsem se snažil naznačit,že toho budu brát asi víc........ Já nejsem ten typ,co prohlásil letos-„Letos začínám masařit!!!“,a že jich takovejch bylo.. Já sem to blbě uvedl. měl jsem to napsat,že úměrně vzrůstající cena povolenky by mohla mít něco podobného za následek… Omlouvám se,protože,když sem si ten svůj úvod přečetl ještě jednou,vypadá to jako,kdybych řekl,tak,teď mi zvedli cenu papírů,tak já jim to vylovim. To fakt néé…

reagovat
Středa 26. ledna 2005 ve 21:21 ® umbra

Akonahle to zacnes prepocitavat ci sa ti to oplati, tak to bude v perdeli pane hrabe. Papiere nie su lacne, ale kazda sranda nieco stoji a ja si za to kupujem nieco uplne ine ako maso. Ak by som to mal preratavat, tak ma vzdy vyjde ryba najlacnejsie v Tescu

reagovat
Středa 26. ledna 2005 ve 21:17 ® Milky
Milky

NE! Jsem člověk pevných zásad a to jestli si rybu vemu nebo ne, o tom nebude rozhodovat cena povolenky, ale to, jestli JÁ CHCI !!!!!!

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1