Vyhledávání
zalepení prsaček
14.7.2010 | frenki | 3.131 zobrazení | 6 odpovědí
Pánové, jak zjistím kde mi tečou prsačky (dýcháče), když vylezu z vody mám na spodňácích sem tam vlhké kolečko, ale nevím kde mi to teče uvítám rady, díky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 15. července 2010 ve 14:32 ® Bulldog.o reakce na …
-
Robur> To jo.. ale bude bouřka, alespoň tady.., takže hrozí padnutí vedrem nebo bleskem ..
reagovat - Čtvrtek 15. července 2010 ve 13:19 ® Robur reakce na …
-
Bulldog.o> však píšu obyč matroš, nějaká ta potažená guma, zrovna se nemohu vybavit názeva a na to, abych si to šel přečíst je moc velké horko
reagovat - Čtvrtek 15. července 2010 v 10:56 ® Bulldog.o
-
Oprava trhlin – stačí se podívat v šeru dovnitř broďáků.. v podstatě tam strčit hlavu a trhlinky jsou hned vidět, protože jimi prostupuje světlo.. pak vystřihnout např. z kapsy brodících kalhot dva čtverečky, vzít chemopren extrém (prodávaj ho opravdu všude.. kaufland, tesco..apod) cca 45kč.. Potřít prasklinu a čtvereček.. nechat cca.5 minut odstát (jinak se to zkroutí), přiložit, přitisknout.. nechat 10minut.., znovu přitlačit (protože to ještě nesedí na sto procent).., tu samou proceduru zopakovat z druhé strany.., pak není špatné to zatížit a nechat tak 30hodin v klidu… všechno naprosto v pohodě.., pokaždé jsem kupoval nové a také se držel ceny kolem 1200kč a letos jsem to zkusil zalepit a je to naprosto v pohodě.. a to jsem opravdu lenoch, který má velmi rád nové věci, ale když ta oprava byla tak jednoduchá.. nicméně jedná se o opravu „gumovejch materiálů“.., nicméně proč by to takto nešlo i na „dýchvé materiály“…?
reagovat - Čtvrtek 15. července 2010 v 10:54 ® Bulldog.o
-
Robur> „Dýcháče“ za 1000kč????? spíše ty „gumové“..,
reagovat - Čtvrtek 15. července 2010 v 9:40 ® Robur
-
řešil jsem podobný problém, 1 silná osoba hózny drží, druhá do nich napouští vodu, která někde začne vytékat. Pak jsem zkoušel místo přelepit stříbrnou páskou a vteřiňákem, ale mco to nedrželo, tak jsem dal 1000Kč za nové, ale byl to obyč. matroš.
reagovat - Čtvrtek 15. července 2010 v 8:31 ® Bulldog.o
-
Otázka zní, není to již únava materiálu a postupně strácejí svojí schopnost odolat vodě.. Mám pocit, že postupně končí jejich životnost…
reagovat