Vyhledávání
Sumci na Berounce: Tětín- Karlštejn
8.7.2010 | oxiana | 7.526 zobrazení | 13 odpovědí
Aké sú vaše skúsenosti s chytaním sumcov na Berounke v úseku od Tětína do Karlštejna?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 13. července 2010 v 0:41 ® oxiana reakce na …
-
osprey> Diky za tip, už mi to šlo vložiť.
reagovat - Úterý 13. července 2010 v 0:39 ® oxiana
-
lowend> Bolo to nad jezom, skoro až v Letoch. Ale boli to všetko také malé miminka.
reagovat - Úterý 13. července 2010 v 0:36 ® lowend reakce na …
-
Kde to bylo? Ja mel nej zkusenosti az nad jezem. Dole to bylo dost melke. Zase tam bylo dost tloustu a bolenu, ale sumec zadny.
reagovat - Úterý 13. července 2010 v 0:17 ® osprey reakce na …
-
oxiana> V téhle diskuzi ještě bude třeba zmenšit fotky na 1600×1200 bodů nebo méně. Pokud je vkládáš v plné velikosti, tak se v těchhle starých diskuzích prostě nenačtou.
reagovat - Pondělí 12. července 2010 ve 20:36 ® oxiana
-
Sorry, ale nejde mi sem vložiť fotky, hlási mi to iba internú chybu serveru.
reagovat - Pondělí 12. července 2010 ve 20:29 ® oxiana
-
Cez víkend sa nám podarili takíto sumíci na Berounke v Dobřichovicích.
reagovat - Neděle 11. července 2010 v 15:06 ® Robur
-
jestli tě potěší můj postřeh, tak jsem byl minulý rok na Karlštejně, řeku jsem viděl z auta a byla hezká, takže se tam někdy určitě vypravím. Prostě můj pocit je, že se tam nějaké ryby najdou a je v tom kraji co dělat.
reagovat - Neděle 11. července 2010 ve 12:59 ® osprey reakce na …
-
oxiana> Čekal bych, že budou převládat menší kusy, přece jen je tam vyvíjen dost slušný tlak a on ten sumec přece jen chvilku roste. Teď je horko, tak bych se pověnoval tažnější vodě s rýhami a jámami.
reagovat - Čtvrtek 8. července 2010 v 19:24 ® oxiana reakce na …
-
bjucek> Díky moc.
reagovat - Čtvrtek 8. července 2010 v 19:17 ® bjucek
-
No já to tam zkoušel jen párkrát a vždycky jsem shořel jak papír. Na druhou stranu 2 roky zpět jsem neměl stěstí nikde. Kamarád tam chytá často a sumce občas vytáhne největšího z tohoto úseku má asi 170. Takže tam jsou
reagovat - Čtvrtek 8. července 2010 v 18:16 ® lowend reakce na …
-
Zase Ti nekdy poradim
reagovat. Nejcasteji vlacim. Kaprari moc sedej a to nemuze byt na nic dobry a muskari jsou porad az po krk v nohavicich, navic se na muj vkus moc casto koupaj na takove te nafukovaci pneumatice.
- Čtvrtek 8. července 2010 v 18:00 ® oxiana reakce na …
-
To som si všimla, že väčšinou sa človek dozvie veci, na ktoré sa vôbec nepýta. Ale keď sa neskúsim spýtať, tak sa nič nedozviem
reagovat. A ďakujem aj za to málo informácií, čo si mi napísal. P.S. Ty si muškár či kaprár?
)
- Čtvrtek 8. července 2010 v 17:41 ® lowend
-
Žádné. Ale hádám, že pokud jsou sumci pod a nad tebou uváděným úsekem, tak budou i tam. Jen je otázka, jak velcí a kolik. Byl jsem tam tak před 10 lety, ale o sumce jsem se nazajímal. Co si vzpomínám, tak se jedná o nepříliš hluboké partie vhodné spíše pro bolena. Třeba se ti někdo ozve, ale pochybuji, že něco zjistíš. Lidé si tu hlídají svoje místa jako oko v hlavě. Je zajímavé, že pokud se řeší nějaká zásadní otázka typu srovnání velikosti penisu u muškařů a kaprařů, tak se diskuse rozproudí raz dva.
reagovat