Chytej.cz

Co je to neúspěch? necteno

26.1.2005 | Gudaska | 8.018 zobrazení | 48 odpovědí

Nula příspěvků je zajímavá. Co je to neúspěch? Já když jdu k vodě, tak už jsem uspěl.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Sobota 10. září 2005 v 19:18 ® Mlady_Rybar

Když mám vázku a něco urvu. Nebo když vidím někoho jak nadává na to, že jsou ve vodě jen malý ryby a zachází s nima jako s odpadem

reagovat
Sobota 10. září 2005 v 16:51 ® ESKY

Denyg: Douglas byl pan Kapr jenž žil v asi 3 km úseku-migrace je možná-řeky Labe nad Masarykovými zdymadly- u nás jim říkáme střekovská- Střekov hrad u Ústí n. L. Kapraři ho chytali a pouštěli asi od začátku boilies v čechách, co já vím tak měřil asi 107cm a vážil cca 24±Kg, jednalo se o lysce. Víc se dozvíš v rybářských časopisech tak cca 1999–2000, určitě se o něm bude zmiňovat pan Sláma ve svých příspěvcích, zdravím Esky

reagovat
Pátek 9. září 2005 v 19:17 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Esky: Co to je za kapra ten Douglas?

reagovat
Pátek 9. září 2005 v 19:00 ® ESKY

Můj úspěch je, když se dostanu k mé oblíbené vodě, na mé oblíbené místo. Když chytnu rybu-je to radost. Kdysi jsem četl takové logo:Za rybami do rybárny, k vodě za rybářskými zážitky. Obrovský neúspěch je, když vidím jak se okolo vody povalují odpadky a to většina rybářů jezdí k vodě auty a nijak je nezatíží to ani ne kilo odpadků… Obrovský smutek ve mě zavládl, když jsem se dozvěděl, že nějaký blbeček(znám jeho celé jméno)chytil,zabil a sežral Douglase-nejznámějšího kapra české republiky, no doufám,že na mne nějaký jiný Douglas čeká.....

reagovat
Pátek 9. září 2005 v 17:05 ® pedrosa
pedrosa

Jednou jsem se vypravil brzo ráno na vláčku, popadl jsem věci, hupnul do auta a mazal 40km na řeku. Přijedu tam chci nahodit a klička od navijáku nikde. Tak to tenkrát docela zamrzelo.

reagovat
Pátek 9. září 2005 ve 12:19 ® M_Miki

Pro mě byl neúspěšný minulý víkend. Šel jsem se jen projít na okouny. Byl jsem u vody jen 15 minut. Vláčel jsem plech bez lanka. Dopadl jsem tak, že mi to na 30 metrech ukously tři štiky za sebou. Pak jsem to zabalil a šel si koupit lanka…

Jinak považuju za neúspěch, když jsem bezrybka a ani to nedrbne či ukousne …

reagovat
Pátek 9. září 2005 v 10:52 ® Donald
Donald

Stefi:Minulý rok sem byl na 13 Moravě (pod Kvasicema) celých 5 dní a jediný úspěch, že mi sumec místo ryby strhl kulu z bojky. Ten jeden sumík co jsem vytáhl, mi zabral na Jelce a než jsem stihl doběhnout, tak dobral. Zkusil jsem seknout a hát se mu zabodl do hřbetu. Letos sem byl na sumce 4×, z toho 3× zmokl a jednou mi sumík asi kolem metra minul rybu. Já asi prodám pruty a dám se ke včelařskému sdružení „Sršeň“ Ale mám jet po neděli poprvé zkusit vábničku, tak snad smůlu prolomím. Dám vědět.

reagovat
Pátek 9. září 2005 v 7:35 ® Stefi
Stefi

Donald : to je fakt smůla. Já včera : Morava 13 – nastražen cejn pomalu 40 cm pod bojku. Asi 20 minut po zavežení rana jak z děla a bojka ležela na hladině ani se nehla. Z cejna tam zůstaly jen orvané kousky. Nechápu jak se mohl netrefit aspoň do jednoho háku. Asi prodám celou výbavu:-))

reagovat
Čtvrtek 8. září 2005 v 15:35 ® Donald
Donald

Stefi:předminulý rok 5 sumců,loni 1 a letos 0, ba na opak jeden vypuštěn. Chycený minulý rok na tři rousnice sumec 15cm-na rok do akvárka.
Z jara na vlasec 5,5 kg tahán sumec. Po hodině a 10 min se urval.2dny na to tahán sumec 20 min. Vypl se. Týden na to tahán sumec a urval se po 5 minutách – JÁ JE CHTĚL ASPOŇ ZAHLÍDNOUT !!!!!

reagovat
Čtvrtek 8. září 2005 v 11:28 ® brundibar

neúspěch bych popsal asi takto: sobota ráno – křetínka, našel jsem potopenej strom ve kterým bylo asi 10 okounů kolem 30cm a dvě štiky kolem 50cm, dělal jsem všecko možný a nemožný a nedostal záběr a ty ryby se těch nástrah vysloveně báli (průsvitný banjo na vlasci 0.14) – to byla fakt krize

druhej neúspěch – když se na některých konkurenčních servrech pustím do debaty a narazím na spoustu sprostoty to mě fakt mrzí. nejsem neomylnej ale někdy je to na poblití.

reagovat
Čtvrtek 8. září 2005 v 8:36 ® Stefi
Stefi

Neúspěch je pro mě asi celá letošní sumcová sezóna. Ani jeden větší kus nevytažen až na břeh. Několik zaseknuto a „skorozdoláno“, ale úplně zdolán žádný:-( ( A ještě k tomu jsem dostal od přítelkyně kopačky. Co na to říct… Ale stále je tu nějaká šance na prolomení neúspěchu a vytažení nějakého fousatého slizouna. Dnes jdu na to, zítra zas…

reagovat
Čtvrtek 8. září 2005 v 7:43 ® vsetinek

Můj letošní největší neúspěch asi byl, když jsem poprvé letos (a už naposled) ráno vstával a šel jsem od čtyř na ryby. Přijdu k vodě, nahodím a snad o půl páté přijela parta mladých lidí, ketří byli značně posilněni z diskotéky a vrhli se bezhlavě do vody a vydrželi se tam placatit než jsem jel asi v půl osmé domů. Samozřejmě, ani záběr a ještě jsem byl nevyspaný. Jediné pozitivum bylo, že tam byly tři holčiny, které se koupaly nahoře bez (to chlapy taky, ale to mě tak nějak nebere ) To je asi nejhorší co jsem zažil. i když

reagovat
Úterý 6. září 2005 ve 22:19 ® Padis
Padis

Když se kazí vše na co sáhnu.

reagovat
Úterý 6. září 2005 v 19:55 ® ywan

minule som zažil čosi nehorázne, chcel som sa tu o tom zmieniť už dávnejšie ale vždy ma prešla chuť. Teraz po čase to už berem trošku s rezervou tak to napíšem Bol som u kamaráta, na víkend. Asi na druhý deň som si povedal že pôjdem na ryby lebo som sa nudil. Nemal som so sebou žiadne vybavenie, tak mi kamarát požičal nejaký poľský šmejd teleskop 210cm, naviják tiež na ten štýl, na cievke asi 10 metrov štyridsiatky a voblerík už bez farby asi 4cm. Sadol som na bicykel ( tiež požičaný ), strašne mi pripmínal ten naviják no ledva ten črep išiel. potom som sa trepal asi 30m cez žihlavu k vode. Prídem k vode, rozbalím teleskopa, nahodím – 10m vlasca vyletelo s cievky aj s voblerom. Tak som dal šprint po vode a nejako som ho zachytil. Priviazal a chytal ďalej – asi 5 náhodov. Potom som šiel zmeniť fleka, zas cez žihlavu a ďalšie 2 km po ceste na kolovrátku. K vode som sa zas dostal krvopotne, rozbalím teleskop – pozerám špica nikde, spodný kryt tiež a ako bonus chýbalo aj očko. tak som sa musel pekne vrátiť až na miesto č.1, tam som našiel kryt aj špicu, už som bol fakt znechutený ale chcel som ešte chytať. tak som posunul asi o 3km, s nádejou že tam bude krajší terén. Prišiel som k priepasti po zosuve pôdy, asi 3m spád, vracať sa mi nechcelo tak som skočil s bicykom na pleci. Dopad ukážkový, pedál do chrbta, volant po hlave. tak som si pobohoval, a šiel chytať. po chvílke konečne ryba, tak mi to trošku dvihlo náladu, vyšiel som ešte pár metrov ďalej, a len čo som si pomyslel že spadnem, už som ležal vo vode. Dlaňou som spadol rovno na kameň, hneď zmodrala a už som sa bál že som si zlomil nejakú kostičku lebo som s ňou asi 10 mint nemohol pohnúť, telefón v prdeli, 100Sk čo bolo vrecku zmokli skoro „nablato“. Dal som si ich za fóliu cigariet, ktoré ostali suché. to už bolo trošku veľa, tak že to idem zbaliť, zbalil som, s bicykom na leci som liezol hore tou priepasťou, šmyklo sa mi a hodil som kotrmelec dozadu. už som chcel plakať Na druhý pokus som sa dostal hore. Už som chcel ísť fakt preč ale našiel som jeden krásny flek, na ktorý som sa dostal skrvavený ako sviňa, chytil som 3 ostriežiky, a už som to fakt zabalil. Sadol som si k ceste zapálil poslednú cigaretu a škatuľku aj so stoffkou som hodil do trávy . Sadol som na kolovrátok a pustil som sa dolu kopcom, fakt som sa tešil domov. Ako si tak idem po ceste, pustili sa za mnou traja sedliaci s palicami v ruke, a vykrikovali že „ČO ČUMÍŠ“ nejak som nechápal, ale šlapal som až sa z toho črepa dymilo. Prišiel som domov, kamrát sa pýta že ako bolo. vravím mu nechci vedieť. on že chce. Tak mu vravím že nech ide zapáliť na balkón, tak som šáhol do vrecka že si vezmem cigu, vtedy mi trklo že tie už došli a v škatulke bolo 100sk už som bol fakt v koncoch, ale kamrát povedal že ma ponúkne, otvoril som balkón-dvere, bosou nohou stupil na hranu 30cm vysokého schodíka a hubou dŕŕŕŕŕŕb na zem… toto bola moja najhoršia rybačka akú som kedy zažil, dúfam že sa to už NIKDY nezopakuje !!!

reagovat
Úterý 6. září 2005 v 17:57 ® joba

..... občas se zadaří… přijeli jsme s kámošem k vodě,,naše,, místo bylo obsazený,neva­dí,sedli jsme si vedle, po jednom malým kapříkovi a pár cejnech se přiřítilo stádo puberťáků a 2 hodiny skákali a řvali asi 3 m od nás do vody, pak jsme je vypakovali,za pět minut při¨jeli další,tentokrát vožralý na lodi a půl hodiny se motali dokola 10 m od nás,skákali z lodi a řvali, vypadliaž když jsme se jich zeptali jestli už měli zapíchlou třpytku v prdeli. půl hodiny klid a pak přijeli technaři a 20m od nás na louce rozbili tábor, co následovalo snad nemusím popisovat. po pár pokusech vystrnadit je jsme to vzdali a znechuceně odešli pryč. to je neúspěch

reagovat
Pondělí 7. února 2005 v 16:10 ® ywan

Pre mňa je neúspech keď prvý hod skončí niekde na vŕbe. vtedy už viem že si moc nezachytám a budem viac loziť po stromoch ako šibať vodu. väčšinou sa to stáva keď ma doma nas*** a potom neviem čo od nervozity tak to perem čo najďalej a málokedy to skončí vo vode

reagovat
Pondělí 7. února 2005 ve 14:12 ® Holajz2

Neúspěch je, když sedíte 4 rybáři těsně vedle sebe, 3 se odchytají a já nechytnu nic. Jako loni u nás na rybníku.

reagovat
Středa 2. února 2005 ve 22:16 ® Tomucha
Tomucha

pro mě je neúspěch když mám den blbec. prostě to nejde ať člověk dělá co chce tak se to pořád podělá Jinak když nic nechytnu tak mi to neva. alespň jsem vypadl na čerstvej vzduch

reagovat
Středa 2. února 2005 ve 21:48 ® silur

dedek to napsal dobře. Největší neůspěch je srážka s blbcem a když se jich sejde na jednom místě víc a od vody vozí v kárce kapry do kufru auta a rychle zpět je to na prášky. To jsem viděl na vlastní oči po povodních na Orlíku a tekly mi slzy jako hrachy. Mělo to ještě dohru ale to nebudu rozebírat. Tak trochu tomu taky napomohly média kde hlásili že na Orlíku berou!!!!!

reagovat
Středa 2. února 2005 v 18:55 ® brach
brach

Neúspěch je, když si žena vymyslí, že, v okamžiku, když chci jít na ryby, je potřeba – já nevím, třeba vyprat prádlo, nebo co…

reagovat
Pátek 28. ledna 2005 ve 23:05 ® jiris
jiris

Neúspěch je, když mi padá chytej. Teď se mi to stává bohužel často…

reagovat
Pátek 28. ledna 2005 ve 22:48 ® playboy007

chudák DEATH!

reagovat
Pátek 28. ledna 2005 ve 22:41 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

A část z tech 7kg sezeru,se zbytkem preplnim už tak preplněný mrazák(DEATH ví,o čem mluvi,vid smrtaku):-)

reagovat
Pátek 28. ledna 2005 ve 22:38 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Pro mě je neúspěch,když se nedostanu k vode. to je fakt smutný.Á taky mne dokaze nastvat,kdyz tam potkam nejakyho masare!Ataky je pro mne neúspěch,když za ten den nenachytam 7kg,ktere si necham:-)

reagovat
Pátek 28. ledna 2005 v 15:04 ® Čajda

Neúspěchy už mě nechávají klidným. protože za loňskou sezonu vlastně nic jiného nebylo. Dostal jsem se jenom na dvacet v průměru pětihodinových vycházek a ještě nic moc. Ale jsem rád i za to,mohlo bejt i hůř.

reagovat
Pátek 28. ledna 2005 ve 14:45 ® DEATH

playboy007-tak po třetí. blbě sem to podal na tom o přehodnocování situace,mělo tam být,že by neusátle vzrůstající cena povolenek mohla mít za následek masařinu...... Kurvec,že sem něco psal. né,nemasařim,letos sem si vzal jen 12 kilo..

reagovat
Pátek 28. ledna 2005 ve 12:41 ® drda

playboy007: to se bude těžko vysvětlovat Také jsem si myslel, že když se dostanu k vodě, je to úspěch, který už nemůže nic zhatit. Ostatně i pár lidí to zde vyjádřilo stejně. Ale hrouzkův příspěvek mě šoupnul zpět na zem. Skutečně považuji za neúspěch, když už úlovek je na vlasci a nakonec se vypne. A je to o to horší, když si uvědomím, že se ryba dala zdolat, kdybych já neudělal chybu. To je nejlepší ten den po mě nic nechtít (platí to hlavně pro moji ženu)

reagovat
Pátek 28. ledna 2005 v 11:34 ® Hrouzek
Hrouzek

Neuspěch může mít mnoho podob. Ale asi nejvíce zamrzí,když se dřu o velkou rybu a pak zabere. Obrovskej tah a „křup“. Mně už uteklo takovejch velkejch ryb,že raději na to nebudu ani vzpomínat. Jednou za jeden den mi utekli 3 druhy kapitálních ryb… V noci kapr,kterýho jsem prostě nezvádal a pak byl pryč(takovej tah na 150m z vlascem jsem ještě nezažil),pak jsem šel vláčet a záběr jak když zaseknu pařez a pak se to pomalu rozjelo(žádnej rychlej tah) no a pak jsem už nemoh udržet prut a prd-uplně to hodilo se mnou dozadu…(šnůra na 14kg,ale byla seklá o cívku),takže jsem nemohl povolit.=to jestli byla štika ))) No a jako uplná paráda. Pak jsem měl ještě jeden záběr na přívlač v proudu…15mionut jsem to tahal,a když jsem to konečně přitáhl mimo proud,tak se oběvila obrovská ocasní a hřbetní ploutev bolena. Tak 85cm. No a z ničeho nic mu wobrel spadnul. Po tom co vydržel v tom proudu… Opravdu pak se mnou nebylo k mluvení. Sem byl uplně na dně ((

reagovat
Čtvrtek 27. ledna 2005 ve 22:12 ® Padis
Padis

Když mě někdo u vody nasere nebo se na ryby nedostanu.

reagovat
Čtvrtek 27. ledna 2005 ve 20:00 ® playboy007

DEATH: trochu si protiřečíš. ve fóru „nepřehodnocujete…“ žehráš na cenu povolenky a vyvozuješ z toho, že asi budeš muset začít brát víc ryb. z toho mám pocit, že ti nestačí „jen si zajít k vodě“, ale že se ti to musí vyplatit… tak jak to je?

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1