Vyhledávání
kam na úhoře - Brno a okolí
8.7.2010 | Fryw | 8.875 zobrazení | 14 odpovědí
Zdravím všechny rybáře a rybářky :-) Ještě jsem neměl to štěstí abych chytil jednu z nejzajimavějších ryb našich vod – úhoře. Mohl by mi někdo poradit kam na ně v okolí Brna (bydlim mezi Rosicema a Ivančicema)? Nějaká voda o které se ví, že úhoři jsou a je celkem dobrá šance je chytit. Myslím, že takovýto dotaz by mohl vzbudit rozporuplné reakce, ale prosil bych prostě jen revír :-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 23. května 2011 v 7:34 ® Robur
-
včera jsem měl na břehu 2 kousky najednou
reagovat - Sobota 21. května 2011 v 0:07 ® Fryw
-
Zdravím, konečně jsem se vypravil na ty hadice a hned první výprava byla úspěšná. Vyzkoušel jsem to na mém oblíbeném rybníčku a musím konstatovat, že „tam jsou“. Na úhoře jsem šel zatím jen 2× a každá vycházka byla úspěšná. Lov na klasickou položenou, nastražená rousnice. Oba přišli kolem 10 a pak ani ťuk (od úhoře, líni brali stále). Velice krásná ryba a zajímavý lov. Můžu si v pomyslném atlasu ryb odškrtnout další druh. Ještě mi chybí fajfka u sumce, ale z toho mi jde nějak hlava kolem
reagovat - Úterý 27. července 2010 v 0:29 ® Fryw
-
Děkuji pánové za informace. Takže klasika, ryby jsou, jen mít štěstí
reagovatNejvíce mě potěšily informace ohledně brněnské přehrady. Měl jsem o ryby v ní starost, s ohledem na boj se sinicemi, ale jsem moc rád, že to byly zbytečné obavy. Přeji všem hodně štěstí u vody a pokud budu mít štěstí na nějakyho hada, dám hned vědět.
- Středa 21. července 2010 ve 23:15 ® tomin
-
jihlava 100procent. Prygl v Bytýšce. A čuměl sem a nevěřil 3 uhoři Ivanovický potok. Ale ja osobně uhoře letos ještě nechyt. Minulej rok na jihlavě- Cvrčovice . Za fotku se omlouvám ta je na pytel
reagovat - Úterý 20. července 2010 v 19:52 ® Robur
-
dnes procházka k hrázy Pryglu, pod hrází na mělčině jsem jak v akvárku viděli šmejdit úhoře, čas 15:00, velikost cca 60cm
reagovat - Pondělí 19. července 2010 ve 23:18 ® Fryw
-
Díky za info. Na jihlavě jsem zkoušel zatím jen 2× do noci na rousňáka, ale bez uspěchu. Ještě to ale určitě několikrát prubnu. Dnes jsem se vrátil z Dyje 7. Šly pěkny lopaty, ale kapřici jen malincí. Taky mě při stahovani na háček skočil nějakej dravec, hádam asi štika. 0,28 překousla jak nic. Od příštiho tydne budu muset nějakou dobu trávit opět v Brně (shodou okolností Líšeň) tak vyzkouším zmiňované brněnské revíry.
reagovat - Pátek 16. července 2010 v 11:24 ® Robur
-
včera jsem se procházel po dně jednoho nejmenovaného brněnského revíru a pod noham se mně vymotal úhoř cca 70cm
reagovat - Čtvrtek 15. července 2010 v 11:59 ® horda reakce na …
-
Zkus tu Jihlavu, hadi tam sou, ale místo si najdi sám
reagovat - Neděle 11. července 2010 v 19:51 ® Robur
-
úhoři jsou všude Líšeň, Holásky, Svratky 4, 5
reagovat - Čtvrtek 8. července 2010 ve 14:22 ® Fryw
-
To si nemyslím, nic méně, vyloučit se to nedá
Ale tak když nevíš, tak se na to vyprdni a nepočítej. Jen že jsem přesně takovou reakci čekal. Ten dotaz byl takový výkřik do tmy to je mi jasné. Snažím se na netu najít nějakou sumarizaci úlovků daných revírů. Po tom co jsem 10 let nechytal nemám vůbec představu kde co dneska je. Třeba by někdo napsal určitou nápovědu. Kam na ně v takovémto počasí jít, zda je lepší řeka, rybník, přehrada…jestli je vůbec někdo vysazuje atd. Je mi jasné, že nezbude nic jiného než jít k vodě a zkoušet, ale tak třeba by se někdo podělil kde bych mohl být úspěšný. Asi začnu zkoušet na řece v Ivančicích.
reagovat - Čtvrtek 8. července 2010 ve 12:38 ® Jak.novi reakce na …
-
Fryw> A ty si myslíš, že ti někdo poradí svá nejlepší místa, takhle veřejně? Mimochodem, ja se počítá do deseti?
reagovat - Čtvrtek 8. července 2010 ve 2:11 ® Fryw
-
Jak.Novi – napočítat do 10 pak teprve (ne)reagovat
Diky, O přehradě jsem vubec nepřemýšlel. Po tom co jsem si četl o boji s řasou jsem považoval tu vodu za mrtvou…asi neprávem.
reagovat - Čtvrtek 8. července 2010 ve 2:04 @ ....
-
vcera vecer sem chytl 2 krasavce na pryglu
reagovat - Čtvrtek 8. července 2010 v 1:58 ® Jak.novi
-
Kristova noho!!
reagovat